UUSI EUROCARGO
KUORMA-AUTO KAUPUNKIYMPÄRISTÖIHIN

KUORMA-AUTO KAUPUNKIYMPÄRISTÖIHIN, OIVA KUMPPANI

Ympäristöystävällinen, tehokas, ketterä ja monipuolinen: Eurocargo on täydellinen kuorma-auto kaupunki- ja taajamaympäristöihin. Ovelta ovelle jakelu, jätteiden keräys, katujen siivous, maantiekuljetukset, konttisovellukset - Eurocargo vastaa kaikkiin tarpeisiin. Kapeamman ohjaamon (2,1 metriä), suuremman ohjauskulman (52 astetta) ja pienen kääntöympyrän (alle 11 metriä 2 790 mm akselivälillä) ansiosta Eurocargo on täydellinen kumppani mitä erilaisimpiin tehtäviin.

KUORMA-AUTO KAUPUNKIYMPÄRISTÖIHIN, <span style="color:#0492D0;">OIVA KUMPPANI</span>

UUSI EUROCARGO JA 3 TUNNUSLUKUA


8 %
pienempi

kulutus kaupunkiajossa

Moottoriteho
160-
320 hv

Koripituus
4 265-
10 270 mm

KESTÄVÄ KEHITYS. <span style="color:#0492D0;">LUONNOLLINEN VALINTA YMPÄRISTÖN HYVÄKSI</span>

KESTÄVÄ KEHITYS. LUONNOLLINEN VALINTA YMPÄRISTÖN HYVÄKSI

Paineistettu maakaasu CNG on ympäristöystävällisin tällä hetkellä markkinoilla oleva polttoaine. IVECO CNG -moottoreiden NOx-päästöt ovat hyvin alhaiset ja niiden aiheuttama hiukkaskuormitus on 95 % pienempi dieseliin verrattuna. Sekä suorituskyky että kuormitettavuus ovat samat kuin dieselversioilla. EUROCARGO Natural Power on kaupunkiympäristöissä kuin kotonaan. Vähäpäästöisyys ja alhainen melutaso mahdollistavat sen pääsyn alueille, joille on asetettu liikennerajoituksia. Täydellinen yötyöntekijä.


LATAA ESITE - KUNNALLISAJONEUVOT

HUIPPUSUORITUSKYKY, PIENEMPI KULUTUS

Kaksi moottorivaihtoehtoa: 4-sylinterinen 4,5-litrainen Tector 5 -diesel, 160 ja 190 hv sekä 6-sylinterinen 6,7-litrainen Tector 7 -diesel, jopa 320 hv. Optimaalinen suorituskyky saavutetaan alhaisemmalla moottorin käyntinopeudella, mikä auttaa pienentämään kokonaiskäyttökustannuksia. Saatavana myös 204 hv CNG-versiona.

HUIPPUSUORITUSKYKY, <span style="color:#0492D0;">PIENEMPI KULUTUS</span>
New EUROCARGO IVECO

ENEMMÄN TILAA MUKAVUUDELLE​​​

Eurocargo on paras ratkaisu kuljetustarpeidesi täyttämiseen. Ohjauspyöräkytkimet, säilytyslokerot, vaatetanko ja erittäin mukavat ilmajousitetut istuimet. Kaupunkikäyttöön ihanteellisesti soveltuvan Eurocargon ohjaamo on läpikuljettavissa: suoralinjaisen kojelaudan ja matalan moottoritunnelin ansiosta kuljettaja pääsee helposti paikalleen kummalta puolelta tahansa.

​ ​
​ ​
Eurocargo TCO