​Uusi Eurocargo 4x4

​​

​Uuden Eurocargon malliin 4x2 on yhdistetty jatkuva neliveto ajoneuvon bruttopainolla 11,5 ja 15 t ja akseliväleillä 3240–4150 mm.

Päivä- tai makuuohjaamolla ja vakiokatolla saatava uusi Eurocargo 4x4 on varustettu hinauksen etukiinnityksellä (vakiovaruste) ja erityisellä suojauksella maastoajoa varten: teräspuskurit, ajovalojen ritilät, tutkasuojus ja kaksi sisäänvedettävää astinlautaa. Saatavilla parabolisella tai puolielliptisellä lehtijousituksella, sekä malleina, joissa on yksittäiset pyörät tai paripyörät.

Tector 7 -moottoreita on saatavilla eri tehoisina, välillä 220, 250 ja 280 hv, yhdistettynä 6-nopeuksisiin manuaalisiin vaihteistoihin. Vaihteistoon voidaan integroida voimanotto.

Uusi Eurocargo 4x4 tarjoaa myös mallin, jossa on automaattinen vaihteisto.

Uusi Eurocargo 4x4 on varustettu napavetoisilla vetoakseleilla. 2-nopeuksinen väännön muuntolaatikko/rajoitin antaa vedon etu- ja taka-akseleille pitkittäisen tasauspyörästön välityksellä. Kolme tasauspyörästöjen ominaisuuslukkoa, joita kuljettaja säätelee (vakiovaruste), takaavat vedon myös olosuhteissa, joissa pito on huono. Sähköpneumaattinen järjestelmä kytkee lukot automaattisesti pois, kun ajoneuvon nopeus on yli 25 km/h.

Tehokas ohjauskulma (40–48 astetta, riippuen käytetyistä renkaista) takaa ohjattavuuden jopa rakennustyömailla kaupunkiympäristössä.Uusi Eurocargo
Lataa