​IVECO perustettiin vuonna 1975​

​JUHLIMME 40 VUOTTA YHDESSÄ OLOA ​

​​IVECO: 40 vuotta huipulla, 150 vuotta kokemusta

IVECO juhlii 40-vuotissyntymäpäiviään – tämä on tärkeä merkkipaalu yhtiölle, joka on muovannut kansainvälisen kuljetustoiminnan historiaa.

​IVECO tuli markkinoille ensimmäistä kertaa vuonna  1975, kun viisi yritystä joilla oli yhteensä 150 vuoden edestä kokemusta hyötyajoneuvojen suunnittelusta ja valmistuksesta (Magirus-Deutz, Fiat, Lancia, Unic ja OM) yhdistyivät.
Yritysostojen,liittoutumien ja kansainvälisten yhteisyritysten avulla Ivecosta on tullut yksi globaalien markkinoiden päätekijöistä tiekuljetusalalla. Konsernilla on vahvaa tietotaitoa,jonka avulla se voi tuoda innovaationsa tuotantoon ja tärkeimmille markkinoille niin teollistuneissa maissa kuin kehittyvillä alueillakin. Tänä päivänä Ivecolla on tehtaita Euroopassa, Kiinassa, Australiassa, Brasiliassa sekä Afrikassa ja liiketiloja yli 160 maassa.

Vuosien varrella IVECO ​on saavuttanut lukuisia tavoitteitaan ja suurta menestystä panostamalla jatkuvasti uusiin teknologisiin innovaatioihin. Hyviä esimerkkejä  ovat esimerkiksi Straliksen saama kansainvälinen Vuoden Kuorma-auto 2013 -palkinto ja Dailyn saama Vuoden Pakettiasuto 2015 -palkinto.

40 vuotta menestystä, 150 vuotta yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Huipputason suorituskykyä ja ajoneuvoja, joista on tullut teiden sankareita maailman joka kolkassa. Ivecon ajoneuvot edustavat yhä huipputeknologisia innovaatioita ja kestäviä kuljetusratkaisuja.​