​Suorituskyky

​Parempi joustavuus, pienempi kulutus

Uusi Eurocargo on saatavilla kahdella uudella nelisylinterisellä 160 hv:n ja 190 hv:n moottorilla, jotk a on suunniteltu erityisesti kaupunkiajoon. Vääntömomentti ja teho on optimoitu sopimaan tyypillisiin kaupungin käyttöolosuhteisiin. Uusien mäntien, uusien ruiskujen ja uuden turboahtimen nopeamman reagoinnin ansiosta kompressiosuhde on noussut arvosta17:1 arvoon 18:I, mikä on parantanut vääntömomenttia yli 1200 rpm:llä, noin 8 %. Nyt molemmat moottorit yltävät momentteihin 680 Nm (160 hv:lle) ja 700 Nm (190 hv:lle), saavuttaen maksimitehon 2200 rpm:llä 2500 rpm:n sijaan.

a_CTA_Kampagne_FI.png

Kaikki tämä auttaa merkittävästi pienentämään kulutusta kaupunkiliikenteessä ja kiihdytyksen aikana.

Eurocargon moottorit ovat Tector 5 nelisylinterinen 4,5-litrainen ja Tector 7 kuusisylinterinen 6,7-litrainen moottori. Valikoimaan kuuluu seitsemän tehotasoa välillä 160-320 hv, maksimivääntömomentilla 1100 Nm, täydennettynä CNG-moottorilla, joka välittää 750 Nm:n väännön ja 204 hv.

Nämä moottorit on liitetty 6- tai 9-nopeuksisiin manuaalivaihteistoihin, 6- tai 12-nopeuksisiin automatisoituihin tai automaattisiin vaihteistoihin vääntömuuntimella.

Hieno IVECO HI-SCR-jälkikäsittelyjärjestelmä on kevyt ja tehokas, ja se poistaa regeneraation seisonta-ajat verrattuna kilpaileviin ajoneuvoihin, jotka on varustettu EGR+SCR-ratkaisulla.

a_CTA_Kampagne_FI.png

Hiukkassuodattimen (DPF) regenerointi on passiivista, jatkuvaa ja kokonaan ajoneuvon automaattisesti ohjaamaa: Tämä tarkoittaa, että kuljettajan toimenpiteitä ei vaadita, että säännöllisiä teknisiä pysähdyksiä ei tarvita ja että osat eivät altistu lämpörasitukselle. Kaikki tämä lisää osien toimintavarmuutta.

Uusi Eurocargo
Lataa