IVECO S-WAY -KAASUMALLI
LUONNOLLINEN TAPA

IVECO S-WAY -KAASUMALLI
LUONNOLLINEN TAPA

IVECO S-WAYn voimanlähteenä on markkinoiden kehittynein maakaasuteknologia.
Se takaa erittäin tehokkaan suorituskyvyn ja maksimoi tämän kaikkein ympäristöystävällisimmän polttoaineen edut. Tehokkuutta ilman kompromisseja.

IVECON SUUNNITELMA HIILESTÄ IRTAUTUMISEEN
IVECO ottaa harppauksen eteenpäin hiilestä irtautumissuunnitelmassaan tuomalla CNG- ja LNG-malleihin uusia ominaisuuksia, jotka vähentävät entisestään CO2-päästöjä ja parantavat polttoainetehokkuutta. Näin IVECO S-WAY on ympäristöystävällinen valinta ja kestävä johtaja pitkän matkan liikenteessä.

TEHOKASTA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ
IVECO S-WAYn maakaasumalli maksimoi ympäristöystävällisimmän polttoaineen edut ja parantaa ilmanlaatua, sillä se sisältää vähemmän hiukkasia ja typpidioksidia. Biometaani hillitsee ilmastonmuutosta ja vähentää CO2-päästöjä 95 prosenttia. Se myös edistää hiljaisempaa ympäristöä, sillä melutaso on Piek Quiet Truck -sertifikaatin mukainen 71 dB(A) Silent Mode -tilassa – ihanteellinen vaihtoehto yökuljetuksiin.

EROTTUVA JA TOIMIVA MUOTOILU

Aerodynaamisen suorituskyvyn
ja tyylin uusi taso
TYYLI KOHTAA SUORITUSKYVYN
Täysin uusi ohjaamo
Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti siten, että ajoneuvon aerodynaaminen suorituskyky on paras mahdollinen: kaikki tilat ja aukot on suljettu ilmavirran optimoimiseksi ja polttoainetehokkuuden parantamiseksi.
Konepellin alla uusi moottorimallisto ja komponentit parantavat suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta nostaen näin myös yrityksesi tuottavuutta.


Uudenlainen puskuri
Uudistettu puskuri tarjoaa muovi- ja hybridiratkaisujen vaihtoehdon, joka vastaa kunkin käyttökohteen vaatimuksia.
Moniosainen puskuri suojaa sinua ja ajoneuvoasi sekä vähentää korjauskustannuksia, koska vain vaurioitunut osa tarvitsee vaihtaa.
Voit personoida puskurin ja helmat valitsemalla haluamasi väri- ja materiaaliyhdistelmän.

Täys-led-ajovalot
​​Uudenlaiset täys-led-ajovalot takaavat parhaan mahdollisen näkyvyyden. Tuulilasin hämärätunnistin kytkee lähivalot automaattisesti päälle hämärässä. Kaarre- ja kääntymistoiminnot parantavat kuljettajan näkyvyyttä ajoneuvon kääntyessä.

YLIVOIMAISET NUKKUMIS- JA AJO-OLOSUHTEET

Toiminnallisuus kohtaa mukavuuden
TÄYSIN UUDISTETTU SISUSTUS
Oleskele mukavasti
Rentoudu ja ole kuin kotonasi IVECO S-WAYssä.
Täysin uudistettujen sisätilojen ansiosta voit nauttia matkasi jokaisesta hetkestä olitpa ratin takana tai muualla ohjaamossa.


Ensiluokkaista ajomukavuutta
Ohjaamon koko sisustus on suunniteltu tarjoamaan enemmän tilaa ja erinomaista näkyvyyttä. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, jotta ne täyttävät kuljettajan odotukset tien päällä.


Kaikelle on oma paikkansa
Tilava uusi ohjaamo tarjoaa kaiken tarvitsemasi säilytystilan hyvin sijoiteltujen tilavien lokerojen avulla. Muotoillun ylähyllyn tilavuus on peräti 250 litraa.

Lepää, rentoudu ja nuku hyvin
Makuualueen symmetrinen sijoittelu on suunniteltu niin, että voit nauttia mukavasti hyvistä yöunista. Yksiosaisella alavuoteella voit valita joko pehmeän tai kovan patjan.

TEHOKKAAT MOOTTORIT

Uusi ympäristöystävällinen tehopakkaus
​​​IVECO S-WAY Gas version - NATURALLY POWERFUL
​ ​LUONNOLLISESTI PITKÄLLE MATKALLE
IVECO S-WAY -kaasuauto on markkinoiden ensimmäinen luonnonkaasukäyttöinen kuorma-auto, joka on suunniteltu erityisesti kansainvälisiin pitkän matkan kuljetuksiin polttoaineen toimintasäteen ollessa jopa 1 600 km 4x2 LNG -mallissa. Se antaa kuljetusliikkeille kilpailuedun todella vihreällä ja kannattavalla ratkaisulla, jonka kokonaiskustannukset ovat luokkansa kannattavimmat. IVECO S-WAY CNG- ja LNG-malleissa on uusia älykkäitä lisälaitteita, kuten magneettikytkinkompressori ja muuttuvan virtaaman ohjauspumppu. Nämä ominaisuudet vähentävät hiilidioksidipäästöjä entisestään yhdessä seuraavan sukupolven taka-akselin, automaattisen ilmastointijärjestelmän, ekotilatoiminnon ja erittäin tehokkaan A-pilarin kannen kanssa, ja tekevät IVECO S-WAY -kaasuautosta kestävän tehopakkauksen.

LUONNOLLISESTI TEHOKAS
IVECO S-WAY -mallistossa on laaja valikoima maakaasumoottoreita, jotka mahdollistavat puhtaan ja hiljaisen toiminnan kaikissa käyttökohteissa. Cursor 9 -moottori suunniteltiin monenlaisiin tehtäviin, kuten kaupunki- ja alueelliseen jakeluun, jätekuljetuksiin ja rakennustyömaiden logistiikkaan. Optimoitu stoikiometrinen palamisprosessi ja 8,7 litrainen moottori tuottavat parhaan polttoainetehokkuuden kaikissa olosuhteissa. Cursor 13 -moottorin tilavuus on 12,9 litraa, siinä on parannettu palamisprosessi ja optimoitu paino, ja se tarjoaa parhaan polttoainetehokkuuden myös erittäin pitkän matkan tehtävissä.

PITKÄT HUOLTOVÄLIT
Öljynvaihtovälejä on pidennetty jopa 90 000 kilometriin ja Cursor 13:n kaasukomponentteja on muokattu huoltokustannusten minimoimiseksi.

HELPPO JA HUOLTOVAPAA PAKOKAASUJEN JÄLKIKÄSITTELY
Pitkittäinen, kompakti ja kevyt kolmitiekatalysaattori vastaa tiukimpia päästöstandardeja ja takaa alhaisen melutason. Järjestelmä ei vaadi lisäaineita, hiukkassuodatinta tai pysäköintiregeneraatiota, joten sen huoltotarve on hyvin vähäinen. Kompakti koko ja rungon sisäpuolinen asennus jättävät runsaasti tilaa suuremmalle polttoainesäiliöille ja lisälaitteille, kuten jäähdytyskoneikolle, kryogeenisäiliöille tai säilytyslaatikolle.


TALOUDELLISEN TEHOKAS
MAAKAASUMOOTTORIMALLISTO

MOOTTORICURSOR 9CURSOR 13
MOOTTORITILAVUUS
(Litraa)
8.712.9
TEHO 
hv @ rpm
270 at 1735-2000340 at 1600 - 2000400 at 1575 - 2000460 at 1620 - 1900
VÄÄNTÖMOMENTTI 
Nm @ rpm
1100 at 1100 - 17351500 at 1100 - 16001700 at 1200 - 15752000 at 1100 - 1620
TURBOWG
KABINAAT/ADAS

LUOKKANSA PARAS POLTTOAINEEN TOIMINTASÄDE

Oikea yhdistelmä jokaiseen tehtävään

LUOKKANSA PARAS POLTTOAINEAUTONOMIA

Vakiomallisten vetoautojen LNG-säiliöitä on saatavana neljää kokoa, jotka vapauttavat alustalla tilaa tehtävääsi varten.

IVECO S-WAY -mallisto antaa käyttöösi LNG-säiliöiden uusimman sukupolven kaikki turvallisuus- ja taloudellisuushyödyt.


LNG - up to 1600 km


LNG - up to 1400 km


LNG - up to 1150 km


LNG - up to 800 km


MAKSIMAALINEN SÄILIÖN JOUSTAVUUS

Oikea säiliöyhdistelmä jokaiseen tehtävään

S-WAY RIGID -MAAKAASUMALLIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ


S-WAY Gas version
IVECO S-WAY -maakaasumallien 2- ja 3-akseliset jäykät versiot on suunniteltu mahdollistamaan aidosti kestävä liikenneratkaisu kaupunki- ja aluejakeluun, kylmäkuljetuksiin, jätekuljetuksiin ja kaupunkirakentamiseen, kuten betonikuljetuksiin, materiaalien ja ajoneuvojen käsittelyyn tai kaatotehtäviin.

PÄÄSY <span style="color: #808080;">KAIKILLE ALUEILLE</span>

PÄÄSY KAIKILLE ALUEILLE

IVECO S-WAYn jäykät maakaasumallit tarjoavat ihanteellisen ratkaisun logistiikkapalveluihin, joihin liittyy koko ajan tärkeämpi saastuttamisongelma kaupunkien keskustoissa ja vilkkailla liikenneväylillä. Piek Quiet Truck -sertifikaatin mukaisesti käyttö on hiljaista, vain 71 dB(A) Silent Mode -tilassa, ja koska sekä typpidioksidi- että hiukkaspäästöt ovat erittäin pienet, IVECO S-WAY CNG ja LNG sopivat erinomaisesti keskustoihin, tiheään asutuille alueille ja vilkkaille moottoriteille ympärivuorokautiseen käyttöön tiukoista rajoituksista riippumatta. Biometaanin käyttö on tällä hetkellä tehokkain tapa fossiilivapaisiin ja hiilidioksidittomiin kuljetuksiin. Siirtyminen uusiin energiamuotoihin on käynnissä, ja kaupungit ja paikallisviranomaiset käsittelevät ilmanlaatuun ja kasvihuonekaasupäästöihin liittyviä ongelmia. IVECO on kehityksen eturintamassa kattavalla maakaasuajoneuvojen valikoimallaan.

JÄÄHDYTETYT KULJETUKSET

IVECO S-WAY -maakaasuvalikoima sisältää kaikki markkinoilla olevat uudet dieselittömät jäähdytysteknologiat, ja tarjoaa hiilineutraalin ratkaisun biometaania käytettäessä.

JÄÄHDYTETYT <span style="color: #808080;">KULJETUKSET</span>

MAKSIMAALINEN SÄILIÖN JOUSTAVUUS

Voit valita erityyppisten, -muotoisten ja -kokoisten säiliöiden laajasta valikoimasta juuri omaan tehtävääsi sopivan.

LNG tank on the right side LNG tank on the right side

CNG tanks on the right side CNG tanks on the right side

CNG tanks behind the cab CNG tanks behind the cabLNG tank on the left side LNG tank on the left side

CNG tanks on the left side CNG tanks on the left side

CNG tanks on the chassis CNG tanks on the chassis


OHJAAMOMALLISTO

Sopiva ohjaamo jokaiseen tehtävään
​​​​​​​​​

IVECO S-WAY - the right cab for every mission

IVECO S-WAYn kehitystyössä pääpaino on ollut vahvasti kuljettajassa, ja uutta ohjaamoa on uudistettu ja vahvistettu korkean turvallisuustason varmistamiseksi.

Uusi muotoilu tarjoaa kuljettajalle myös huomattavasti paremman suoran näkyvyyden yksiosaisten sivuikkunoiden ja taustapeilien ansiosta.

IVECO T-WAYn ohjaamomallistosta löytyy erilaisia ohjaamoita työtehtävän mukaan: AS- ja AT-nukkumahytit, joissa on matala tai keskikorkea katto sekä matalakattoinen ja lyhyt AD-ohjaamo.


SUUNNITELTU KULJETTAJAA AJATELLEN
AS-nukkumahytti

Korkeus lattiasta kattoon (cm)
Korkea katto: 215
Matala katto: 170
1 tai 2 vuodettaAT-nukkumahytti

Korkeus lattiasta kattoon (cm)
Keskikorkea katto: 185
Matala katto: 125
1 tai 2 vuodetta
AD, matalakattoinen lyhyt ohjaamo

​Korkeus lattiasta kattoon (cm)
Matala katto: 125
IVECO ON

Integroitujen palvelujen ja liikenneratkaisujen uusi maailma

Iveco On -  Repair and Maintenance
IVECO ON on IVECOn luoma integroitujen palvelu- ja liikenneratkaisujen uusi maailma, joka auttaa sinua tekemään liiketoiminnastasi kilpailukykyisempää, kannattavampaa, kestävämpää ja helpommin hallittavaa. Laadimme sen avulla joustavan tarjouksen, joka voidaan mukauttaa yrityksesi tarpeisiin ja tehtäviin sopivaksi. Tukenasi ovat haluamasi integroidut palvelut ajoneuvosi mahdollisuuksien tehostamisesta aina kattaviin räätälöityihin jälkimarkkinaratkaisuihin. IVECO ON, rinnallasi matkasi jokaisena hetkenä.

KUVAGALLERIA

Tutustu uuteen S-Way-elämäntapaan