​​Kuljetukset kaupunkiympäristössä

Uudella Eurocargolla kuljetustyö on parhaimmillaan. Uusi ohjaamo on uudenaikainen ja käytännöllinen, mikä kuvaa osuvasti ajoneuvon energistä luonnetta.

Eurocargo edustaa uutta tyyliä, joka on alkanut IVECO Dailystä. Uusien ilmanohjaimien muoto tuo esiin suuren tuotenimen keskellä. Ohjaimien uudelleenmuotoilu noudattelee samaa linjaa kuin etuosan design. UV-suodatuksella varustettu tuulilasi tarjoaa erinomaisen suojauksen, ilman ulkoisen aurkinkosuojuksen aerodynaamista haittavaikutusta.


Uusi puskuri toimii askelmana tuulilasia puhdistettaessa ja lisäksi kotelona AEBS-tutkalle. Uusi ajovaloryhmä, jossa on (vakiovaruste) LED-huomiovalot, on saatavilla myös Xenon-ajovaloilla.

a_CTA_Kampagne_FI.png

Ovissa on uusi Eurocargo-logolla varustettu merkki sekä alkukirjaimet mallin tunnistamiseksi.

Design yhdistyy to imivuuteen. Perusteellisen aerodynaamisen tutkimuksen ansiosta kaikki yksityiskohdat ovat hienotekoisia – esimerkiksi uusi suuntain ohjaa ilmavirran niin, että ovenkahva pysyy aina puhtaana.

Uusi Eurocargo on paras kuorma-auto kaupunkiajoon: täydellinen ajoneuvo ovelta ovelle -toimituksiin, kuljetuksiin kaupungin halki sekä kaikkiin muihin tehtäviin kaupungin keskustassa. Ihanteellisen ohjaamon leveyden (2,1 m), laajan ohjauskulman (52 astetta) ja luokkansa parhaan kääntösäteen (juuri alle 11 metriä 2790 mm:n akselivälin malleille) ansiosta ajoneuvo sopii täydellisesti kaupunkikäyttöön.

a_CTA_Kampagne_FI.png
Uusi Eurocargo
Lataa