IVECO T-WAY

AJA UUDELLA TAVALLA

IVECO T-WAY
AJA UUDELLA TAVALLA

IVECO T-WAY
on ajoneuvo, jonka haluat haastavimpiin työtehtäviin äärimmäisissä olosuhteissa. Se on täydellinen yhdistelmä kestävyyttä, luotettavuutta ja mukavuutta, ja se on suunniteltu täyttämään vaatimukset ja ylittämään kaikki odotuksesi koskien tuottavuutta, hyötykuormakapasiteettia ja turvallisuutta. Runkonsa ja komponenttiensa legendaarisen kestävyyden ansiosta se on rakennettu selviämään äärimmäisistä työtehtävistä myös maastossa markkinoiden johtavalla 40 tonnin kokonaispainolla.

HI-TRACTION
-vetotavan sekä edistyksellisten suunnittelu- ja teknologiaratkaisujen ansiosta voit luottaa siihen, että saat käyttöösi jatkuvasti korkeaa suorituskykyä vaikeissakin maasto-olosuhteissa ja ankarissa ympäristöissä.

IVECO T-WAY
nostaa kuljettajan kokemuksen uudelle tasolle, sillä uusi ohjaamo on suunniteltu kuljettajan tarpeiden mukaan. Siinä yhdistyvät uuden IVECO WAY -malliston edistyneimmät ominaisuudet, jotka tarjoavat erittäin mukavan ja turvallisen ympäristön. Sen kehittynyt liitettävyys tuo käyttöön joukon palveluita, jotka on kehitetty helpottamaan kuljettajan elämää ja maksimoimaan ajoneuvon käyttöajan.

Rakennusympäristön luotettavin ja tuottavin raskaan liikenteen kuorma-auto IVECO T-WAY on todella pysäyttämätön ja vastaa kovimpiinkin haasteisiin.

T-Way

UUSI TOIMINNALLINEN MUOTOILU

Ohjaamo on suunniteltu kokonaan uudelleen keskittyen toiminnallisuuteen, jonka tarkoituksena on helpottaa kuljettajan päivittäistä työskentelyä ominaisuuksilla, jotka parantavat näkyvyyttä, suojaavat lialta ja paljon muuta. Uusi muotoilu yksinkertaistaa myös huolto- ja korjaustoimintaa, sillä se helpottaa komponenttien vaihtoa. Alustan rakennetta on tarkasteltu uudelleen, jotta se helpottaisi korinrakentajien muutostöitä.


YLIVOIMAISET NUKKUMIS- JA AJO-OLOSUHTEET

Suunniteltu kuljettajan ympärille
ERINOMAINEN NUKKUMIS- JA TYÖYMPÄRISTÖ
Ensiluokkaista ajomukavuutta

Kuljettajan käytössä oleva alue on luotu tarjoamaan erinomainen ajoympäristö ja  erinomaista ergonomiaa ja hallintalaitteiden sijoittelua, minkä lisäksi ohjaamo tarjoaa enemmän tilaa ja erinomaisen näkyvyyden. Jokainen yksityiskohta on mietitty huolellisesti, jotta ne vastaavat kuljettajan odotuksia tien päällä.


Erinomainen ergonomia

​Valitse istuimeesi nahka- tai kangasverhoilu ja nauti tyynyjen ylellisestä mukavuudesta. Valitse pehmeä tai nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jotka molemmat ovat saatavissa sekä klassisena versiona että erottuvalla suoralla alaosalla.