IVECO ON: UUSI PALVELUIDEN JA RATKAISUJEN MAAILMA

IVECO ON on uusi integroitujen palveluiden ja kuljetusratkaisujen maailma, jonka IVECO on luonut auttaakseen sinua tekemään liiketoiminnastasi kilpailukykyisempää, kannattavampaa, kestävämpää ja helpommin hallinnoitavaa. Laadimme sen avulla joustavan tarjouksen, joka voidaan mukauttaa yrityksesi tarpeisiin ja tehtäviin sopivaksi. Tarjoukseen voidaan sisältää kaikkea yhdistetyistä palveluista ja ajoneuvosi mahdollisuuksien kasvattamisesta aina täydelliseen sarjaan räätälöityjä jälkimarkkinaratkaisuja, jotka ovat rinnallasi matkasi jokaisena hetkenä! IVECO ”ON” sinun puolellasi ja tarjoaa yrityksellesi todellisia etuja valitsemasi palvelupaketin mukaisesti:

FLEET; hallitsee kalustoasi tarkkailemalla ajoneuvosi polttoainekulutusta ja kuljettajia sekä suunnittelemalla ajoneuvojen tehtäviä, optimoimalla reittejä ja lähettämällä tilauksia.

UPTIME; pitää ajoneuvosi aina tien päällä ennakoimalla ja välttämällä yllättävät konerikot. Avustuspalvelumme ovat aina kanssasi.

CARE; tarjoaa mielenrauhaa, sillä tiedät meidän huolehtivan aina sinusta, kuljettajastasi ja ajoneuvoistasi tien päällä. Yksityiskohtainen ajoneuvon hallinta ja raportointi antaa sinulle aikaa keskittyä omaan työhösi ilman huolia.

MAINTENANCE & REPAIR; tarjoaa asiantuntija-apua valitessasi palveluita räätälöidyistä huoltosopimuksistamme.

PARTS; täydentää IVECO ON -tarjouksia alkuperäisillä IVECOn osilla ja lisävarusteilla.


PALVELUITA JA RATKAISUJA, JOIHIN VOIT AINA LUOTTAA.

IVECO ON - SERVICES AND PARTS
Ajoneuvosi kuljettajia ja polttoaineenkulutusta tarkkaillaan jatkuvasti

Vähennä polttoaineenkulutusta ja pidä liiketoimintasi käynnissä


Iveco On Fleet

Hallinnoi kalustoasi ja tietojasi helposti ja tehokkaammin. Voimme auttaa sinua tarkkailemaan ajoneuvojesi polttoaineenkulutusta ja kuljettajia sekä auttaa suunnittelemaan heidän päivittäiset aktiviteettinsa, optimoimaan reitit ja lähettämään tilauksia. Kasvata kalustonhallinnan valmiutta tiedoilla kuljettajasi työpäivistä ja sijainneista! Lisäksi voit saada neljännesvuosittain neuvoja TCO-neuvojaltamme kokonaiskustannuksiin liittyen, jotta voit vähentää polttoaineenkulutusta ja maksimoida ajoneuvosi käytön.

PALVELUT

 • Fleet management
 • IVECO web api
 • Professional fuel advising (Heavy Range only)
 • Professional safe driving report (Heavy Range only) newET KOSKAAN TYÖSKENTELE YKSIN

IVECO on valmis auttamaan sinua milloin ja missä tahansa apua tarvitsetkinTiedämme, ettei liiketoimintasi voi pysähtyä.
IVECO ON Uptime -palvelun avulla voit hallita ja optimoida ajoneuvosi käytettävyysaikaa. Olemme suunnitelleet sarjan palveluita, jotka ovat aina saatavilla tukemaan sinua mahdollisten ajoneuvoon liittyvien ongelmien kanssa. Et ole koskaan yksin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua pitämään ajoneuvosi tien päällä ja tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen.

PALVELUT

 • IVECO Top Care
 • Vehicle monitoring & Remote Assistance
 • Assistance Non-Stop

YLLÄTYKSIÄ TIEN PÄÄLLÄ?

YLLÄTYKSIÄ TIEN PÄÄLLÄ?

Luota IVECO Non Stop -palveluun tien päällä! Non stop on etäavustuspalvelumme, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.Paranna ajokokemustasi

Ohjaamo on turvallisempi kuin koskaan ja hyödyntää liitettävyyspalveluita enemmän kuin milloinkaan aiemminPidä huolta kuljettajistasi tien päällä tarjoamalla erityisesti heille laadittuja raportteja polttoaineenkulutuksesta, rengaspaineesta ja kunkin kuljettajan omasta ajotyylistä. Näin voit optimoida ajoneuvosi suorituksen ja kuljettajan turvallisuuden.

PALVELUT

 • Smart Report
 • Safe Driving Report new
 • IVECO ON Customer Portal & App
 • Easy Way AppAINA RINNALLASI

IVECO pitää liiketoimintasi käynnissäIVECO on sitoutunut suojelemaan ajoneuvosi arvoa, suorituskykyä ja tuottavuutta. Olemme luoneet tarpeitasi vastaavia ratkaisuja räätälöityjen Maintenance & Repair -sopimusten kanssa.

PALVELUT

 • Elements
 • Pay per use new
 • Flexible MaintenanceLÖYDÄ AJONEUVOOSI OIKEA OSA

Ajoneuvosi ansaitsee parasta


Iveco On Parts

IVECO tietää, kuinka tärkeää on minimoida ajoneuvon seisokkiajat ja palata takaisin töiden pariin niin pian kuin mahdollista. IVECOn toimintoja ohjaa asiakastyytyväisyys. Investoimme kasvavaan varaosaverkostoomme ja logistiikkapalveluihimme jatkuvasti, jotta asiakkaidemme saatavilla on nopea ja tehokas jakeluketju:

✔︎ Yli 150 ihmistä ympäri Eurooppaa ratkaisemassa yllättäviä tapauksia
✔︎ 6 varastoa Euroopassa
✔︎ Päivä- ja yökuljetukset 24/7

IVECO ON PARTS -PALVELU,
TARJOAA TÄYDELLISEN RATKAISUN JOKA AJONEUVOLLE


GENUINE
Alkuperäiset, korkealaatuiset osat takaavat saman IVECO-suorituskyvyn kuin ensimmäisenä päivänä


REMAN
Uudelleen valmistetut
osat takaavat uudenveroisen
suorituskyvynNEXPRO
Kakkoslaadun osat kilpailukykyiseen hintaan ikääntyneemmille ajoneuvoille


LISÄVARUSTEVALIKOIMA

LISÄVARUSTEVALIKOIMA

Paranna ajokokemustasi laajalla valikoimalla lisävarusteita ja optimoi mukavuutesi sekä ohjaamon sisällä että sen ulkopuolella.vaatimuksiisi räätälöidyt ratkaisut

Valikoima täysin integroituja palveluita, joilla saat parhaat


SMART PACK & PREMIUM PACK

Siksi olemmekin luoneet valikoiman eri paketteja, jotka sopivat eri asiakkaiden tarpeisiin ja työtehtäviin. Säästä rahaa, paranna suorituskykyäsi ja yksinkertaista työtäsi valitsemalla yrityksellesi sopiva IVECO ON -paketti.

Lue lisää uusista palveluista, jotka ovat saatavilla IVECO DAILY- ja IVECO WAY -mallistojen kanssa!

IVECO ON
DAILY

Lataa koko esite

IVECO ON
WAY RANGE

Lataa koko esite