UUSI​ DAILY 4X4
​KAIKILLE TEILLE, KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

TÄYSI VALIKOIMA AJONEUVOJA, JOTKA MENEVÄT MINNE VAIN

Ainoa kevyt hyötyajoneuvo, jonka jykevä ja kuorma-autoista tuttu kantava alusta sekä erittäin suorituskykyinen jousitus mahdollistavat mukauttamisen monenlaisiin tehtäviin. Daily 4x4 -pakettiauton tai -alustamallin avulla kaikki kohteet ovat saavutettavissa. Valitse kaikille teille sekä maastoajoon sopivista IVECO Daily 4x4 -pakettiauton tai -alustamallin versioista, jotta voit toimia helposti vaikeimmissa maastoissa tai erilaisilla epätasaisilla ja sorapäällysteisillä teillä.

LAAJA 4X4-PAKETTIAUTOJEN JA -ALUSTAMALLIEN TARJONTA
3.0-LITRAINEN 180 hv:n MOOTTORI JA 8-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO
HYÖTYKUORMAKAPASITEETTI JOPA 4 300 kg JA KORIN PITUUS JOPA 5,0 METRIÄ
KAIKILLE TEILLE JA MAASTOON SOPIVAT VERSIOT JOPA 7,0 TONNIN KOKONAISMASSALLA​
​​

TARVITTAVA TEHOKKUUS MIHIN TAHANSA TEHTÄVÄÄN

Daily 4x4 -pakettiauton tai -alustamallin 3,0-litrainen F1C Euro VI-D -moottori 180 hevosvoimalla ja 430 Nm:n vääntömomentilla mahdollistaa tehtävät kaikenlaisissa maastoissa. Raskaiden ajoneuvojen Euro VI-D -vaatimusten mukainen Daily 4x4 on paljon enemmän kuin vaikeapääsyisille alueille sopiva kuorma-auto.​

3.0 LITRE F1C ENGINE
​​DISPLACEMENT3.0 litre
POWER​132KW (180 hp)
ENGINE SPEED AT MAX. POWER3500 rpm
MAX. TORQUE430 Nm
ENGINE SPEED AT MAX. TORQUE1600 - 2700 rpm
EMISSIONEuro VI-D Heavy Duty
ADBLUE® TANK CAPACITY​24 litres
​​​

PALJON OMINAISUUKSIA AMMATTILAISKÄYTTÖÖN

Jakovaihteiston voimanoton ja neljän kytkentätyypin ansiosta Daily 4x4 -pakettiauto tai -alustamalli voidaan varustaa moniin eri tarkoituksiin erilaisilla lisävarusteilla, kuten kippi- tai muulla lavalla tai lumiauralla. Daily 4x4 -malliin on saatavilla laaja valikoima erityisiin maastotehtäviin sopivia lisävarusteita, kuten karjapuskureita, ja siihen voidaan asentaa lumiaura tai vinssi suoraan tehtaalla. Saatavilla on myös täysi valikoima erilaisia lavetteja.

IVECO Daily 4x4 range

TÄYDELLINEN AJONAUTINTO

Kahden matalan välityssuhteen ansiosta Daily 4x4 -pakettiauto tai -alustamalli on saatavana 12 manuaalisella eteenpäinajovaihteella ja 16 HI-MATIC-vaihteella. Rajattomat rinneajomahdollisuudet ja silti paras mahdollinen mukavuus. Voit ottaa matalan nopeuden välityssuhteen helposti käyttöön kojelaudan ergonomisella painikkeella.

TÄYDELLINEN <span style="color:#69aad0;">AJONAUTINTO</span>
AINUTLAATUISTA <span style="color:#69aad0;">VOIMAA</span> JA <span style="color:#69aad0;">KESTÄVYYTTÄ</span>

AINUTLAATUISTA VOIMAA JA KESTÄVYYTTÄ

Daily 4x4 on markkinoiden ainoa ajoneuvo, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin kestävyyden, vakaan suorituskyvyn ja ennätyksellisen luotettavuuden osalta. Tämän mahdollistaa erikoissuunniteltu alustan runko, jonka kantavuus on jopa 5 000 kg, uusi etuakseli, jossa on etuosan erillisjousitus, sekä kolmiosainen teräksinen etupuskuri ja täydet levyjarrut erityisellä ESP-järjestelmällä.