​Asiakaspalvelu

Uusi Eurocargo on paljon enemmän kuin pelkkä ajoneuvo: se on kokonaisvaltainen kuljetusratkaisu, joka mahdollistaa tuotteen ja palveluiden täydellisen integraation. IVECO toimii lähellä asiakkaitaan, kiitos laajan asiantuntijaverkoston, joka tuntee kuljetusteollisuuden vaatimukset ja pitää huolta toiminta-alueestaan. IVECON työpajoissa kohtaavat laadukas tuotanto ja taitavat teknikot, jotka tuntevat Eurocargon paremmin kuin kukaan muu.

​​​​


ASIAKASPALVELU ​

RAKENNEOSIEN huolto- ja korjaussopimukset ovat räätälöityjä avustusohjelmia, jotka takaavat, että ajoneuvo pysyy täydessä työkunnossa eikä menetä arvoaan ajan kuluessa. Jokainen paketti voidaan muodostaa asiakkaan vaatimuksia ja työtehtäviä vastaavalla tavalla niin, että asiakas saa tarpeitaan vastaavaa palvelua.


NON-STOP TUKI

On tiepalvelu, joka auttaa jatkamaan matkaa pelkästään yhdellä puhelinsoitolla. IVECON asiakaspalvelu vastaa puhelimeen 10 kielellä, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä sinua lähimpänä olevaan IVECON huoltoliikkeeseen, joka auttaa saamaan ajoneuvon takaisin liikenteeseen.


ASIANTUNTIJAKESKUS

Telepalvelukeskus kaikille IVECO-ajoneuvoille. Vianmääritys- ja korjaustyökalut, kuten E.A.S.Y. ja sen lisävarusteet; takaa tehokkaan ja nopean vastauksen myös silloin, kun tarvitaan etätukea


IVECO GENUINE PARTS

Ovat alkuperäisosia, joiden käyttö suojaa Eurocargoa pitkällä aikavälillä ja joiden avulla säilytetään ajoneuvon optimaalinen suorituskyky ja tehokkuus. IVECO tietää, että aikasi on arvokasta. Tämän vuoksi Ivecolla on tehokas ja nykyaikainen alkuperäisosien hankinta- ja jakelujärjestelmä. Järjestelmä varmistaa koko valtuutetun huoltoverkoston hyvin toiminvan varastojen täydennyksen päivittäisillä, ympärivuorokautisilla toimituksilla kaikkialla Euroopassa.


IVECO ACCESSORIES-valikoimasta voit valita ajoneuvoosi uusia ominaisuuksia ajoneuvon teknologian, designin, turvallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi. Lisävarustekatalogi sisältää laajan valikoiman tuotteita vastaamaan käytännöllisiä, tyylillisiä ja aerodynaamisia tarpeita.

IVECO merchandising tarjoaa laajan tuotevalikoiman sekä liiketoimintaa että vapaa-aikaa varten: tuotteita vaatteista ja lisävarusteista kevyiden, keskiraskaiden ja raskaiden ajoneuvojen pienoismalleihin. Voit jakaa IVECO-tuotemerkkityylin perheesi ja ystäviesi kanssa selaamalla katalogia osoitteessa www.ivecostore.com.

IVECO CAPITAL on rahoituspalveluille tarkoitettu tavaramerkki; yhdessä BNP-Paribas Leasing Solutionsin kanssa se tarjoaa täyden valikoiman rahoituspalveluita ja ajoneuvon vuokraus- ja liisausratkaisuja huolto- ja korjauspalveluiden, vakuutusten ja laajennetun takuun kattamiseksi. Kaikki rahoitusohjelmamme voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan tarpeita, ja niitä voidaan soveltaa kaikille ajoneuvotyypeille – mukaan lukien uudet, käytetyt ja jopa varustetut ajoneuvot. IVECO CAPITAL auttaa asiakkaita valitsemaan asiakkaan yrityksen taloudellisia ja fiskaalisia tarpeita parhaiten vastaavat rahoitustuotteet. Lisätietoja voi pyytää IVECON jälleenmyyjiltä.​