​​Kestävyys

​Luonnollinen ratkaisu ympäristölle

​IVECO jatkaa sen polttoainevalikoiman kehittämistä uudella Eurocargo Natural Power CNG - paineistetulla maakaasulla.

IVECO on johtava ajoneuvojen valmistaja jo vuodesta 1995; se on myynyt yhteensä 13 000 ajoneuvoa Euroopassa, ja se on ainoa valmistaja, joka tarjoaa täydellisen valikoiman CNGajoneuvoja tavara- ja matkustajaliikenteeseen. Kevyet, keskiraskaat ja raskaat ajoneuvot minimaalisella ympäristövaikutuksella edustavat nyt uutta merkkipaalua kestävyyttä ajatellen.

CNG on ympäristöystävällisin myynnissä oleva polttoaine: ainoa todellinen vaihtoehto autojen dielelpolttoaineille, 3500 Euroopassa toimivaa CNG-jakelupistettä.

IVECON CNG-moottoreiden NOx-päästöjen määrää on pienennetty, päästöissä ei ole lyijy-yhdisteitä eikä aromaattisia hiilivetyjä ja hiukkaspäästöt ovat pienentyneet 95 % dieseliin verrattuna. Ympäristöystävällisyyden taso on jo parempi, kuin mitä Euro VI -standardin vaheissa B + C edellytetään.

a_CTA_Kampagne_FI.png

Koska CNG maksaa kaikkialla Euroopassa hieman vähemmän kuin diesel, asiakkaat voivat säästää jopa 25 %.

Uusi Eurocargo Natural Power-tuote on käytettävissä malleissa välillä 11-16 t, joiden kuusisylinterinen moottori antaa suuremman vääntömomentin, 750 Nm, ja paremman tehon, 204 hv, yhdistettynä 9-nopeuksiseen manuaaliseen tai automaattiseen vaihteistoon, jossa on momentinmuunnin. Ajoneuvon ominaisuudet ja kuljetuskapasiteetti ovat samat kuin dieselmalleissa: sylinterit on asennettu sivupalkkeihin niin, etteivät ne vie tilaa kuormalta. Maksimaalinen alue 400 km.

Uusi Eurocargo Natural Power sopii erityisesti suuriin kaupunkeihin – koska päästöt ovat pienet, sitä voidaan käyttää rajoitetun liikenteen alueilla, ja sen hiljaisen toiminnan (5 dB hiljaisempi kuin diesel) ansiosta se sopii täydellisesti yöajoon.

a_CTA_Kampagne_FI.png
Uusi Eurocargo
Lataa