IVECO X-WAY
DRIVE THE NEW WAY

IVECO X-WAY
AJA UUDELLA TAVALLA

IVECO X-WAY on helppo räätälöidä erityisvaatimuksiesi mukaiseksi. IVECO X-WAYn tehtäväkeskeinen lähestymistapa, HI-TRACTION-järjestelmä ja off-road-ominaisuudet tuovat täydellisen yhdistelmän jokaiseen työtehtävään, mikä takaa korkean tuottavuuden aina viimeiseen kilometriin asti työmailla.

IVECO X-WAY tuo kevyihin off-road-tehtäviin parhaan hyötykuormakapasiteetin Super Loader -sekoitussäiliöautoversiolla, jolla on alan alhaisin omapaino.

IVECO X-WAY tuo IVECO WAY -malliston edistyneimmät ominaisuudet maanteiden kaukoliikennekuljetuksiin: uudistettu ohjaamo vie turvallisuuden, mukavuuden ja polttoainetehokkuuden aivan uudelle tasolle, ja kehittynyt liitettävyys tuo käyttöön palveluita, jotka on kehitetty kuljettajan elämän helpottamiseksi ja ajoneuvon käyttöajan maksimoimiseksi.

IVECO X-WAY YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty tuottavuuden maksimoimiseksi. Modulaarisen, tehtäväkeskeisen suunnittelun avulla voit räätälöidä ajoneuvosi vastaamaan tarkasti erityisvaatimuksiasi.YLIVOIMAISET NUKKUMIS- JA AJO-OLOSUHTEET

Suunniteltu kuljettajaa ajatellen
ERINOMAINEN NUKKUMIS- JA TYÖYMPÄRISTÖ
Ensiluokkaista ajomukavuutta
Kuljettajan ajoympäristön suunnittelussa on panostettu erinomaiseen ergonomiaan ja hallintalaitteiden sijoitteluun, minkä lisäksi ohjaamo tarjoaa enemmän tilaa ja erinomaisen näkyvyyden. Jokainen yksityiskohta on mietitty huolellisesti, jotta ne vastaavat kuljettajan odotuksia tien päällä.
Erinomainen ergonomia
Valitse istuimiisi nahka- tai kangasverhoilu ja nauti tyynyjen ylellisestä mukavuudesta. Valitse pehmeä tai nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jotka molemmat ovat saatavissa sekä klassisena versiona että erottuvalla suoralla alaosalla.
Kaikelle on oma paikkansa
Tilava uusi ohjaamo tarjoaa kaiken tarvitsemasi säilytystilan hyvin sijoiteltujen tilavien lokerojen avulla. Muotoillun ylähyllyn tilavuus on peräti 250 litraa.

ERINOMAINEN JOUSTAVUUS

Viimeisen kilometrin liikkuvuus
​​​IVECO X-WAY - FLEXIBILITY

VIIMEISEN KILOMETRIN LIIKKUVUUS

IVECO X-WAYssä on lukuisia ominaisuuksia ja toimintoja, joiden avulla ajoneuvo suoriutuu mistä tahansa tehtävästä, mikä takaa korkean tuottavuuden aina viimeiseen kilometriin asti.


HI-TRONIX-VAIHTEISTO, JOSSA ON MAASTOAJOON SOPIVAT OMINAISUUDET

12- ja 16-vaihteisen HI-TRONIX-automaattivaihteiston avulla voit hyötyä lukuisista toiminnoista, kuten keinutoiminnosta, maastoajotilasta, ryömintätilasta ja neljästä peruutusvaihteesta, jotka selviytyvät helposti vaikeammistakin maastoista matkallasi.


TÄYSIN MODULAARISET AKSELIT JA JOUSITUSKONSEPTI

IVECO X-WAY tarjoaa äärimmäistä joustavuutta: voit valita yksöisvaihteen tai napa-alennuksen taka-akseliin, ilma- tai mekaanisen jousituksen sekä levyjarrut edessä tai takana. HYDROSTAATTINEN HI-TRACTION-VETOJÄRJESTELMÄ HI-TRACTION-järjestelmä siirtyy nelivetoon, jotta saat maksimaalisen pidon – vain silloin, kun tarvitset sitä – mikä parantaa ohjattavuutta ja ajoturvallisuutta ja lisää polttoainetehokkuutta.
PUSKURIN KUSTOMOINTI

Täysin uudenlaisista muovi-, hybridi- ja teräspuskureista voit valita sen, joka parhaiten vastaa tehtäväsi vaatimuksia.
Moniosainen puskuri suojaa sinua ja ajoneuvoasi sekä vähentää korjauskustannuksia, koska vain vaurioitunut osa tarvitsee vaihtaa.

Voit myös kustomoida puskurin ja helmat valitsemalla haluamasi väri- ja materiaaliyhdistelmän. Helmojen kumiosat sivuissa parantavat suunnittelun erinomaista aerodynamiikkaa ja tehokkuutta.


ON-ASENNUS, JOKA SOPII TÄYDELLISESTI PÄÄASIASSA MAANTIEAJOON

  • Maantietyyppihyväksyntä (N3)
  • Optimaalinen mukavuus tiellä ja vahvistettu alusta
  • Helppo kulku ohjaamoon ja erinomainen näkyvyys, jotka takaavat turvalliset työolosuhteet – myös kaupunkiajossa

ON+-ASENNUS SOPII TÄYDELLISESTI ERI MAASTOISSA AJAMISEEN, MIKÄ TAKAA VIIMEISEN KILOMETRIN LIIKKUVUUDEN
  • Maantietyyppihyväksyntä (N3)
  • Korkeampi lähestymiskulma ja maavara kuin ON-asennuksessa
  • Parempi puskurin suojaus

OFF-ASENNUS, JOKA SOPII TÄYDELLISESTI PÄÄASIASSA OFF ROAD -AJOON
  • Off road -tyyppihyväksyntä (N3G)
  • Off-road-kallistuskyky ja lähestymiskulma (> 25°) parhaan suorituskyvyn takaamiseksi matkasi vaikeimmissakin maastoissa
  • Pienemmät huolto- ja korjauskustannukset kuin varsinaisissa maastoajoneuvoissa

TEHTÄVÄKESKEINEN LÄHESTYMISTAPA

Räätälöity vastaamaan tarpeitasi
VALITSE TYÖTEHTÄVÄSI
SEKOITUSSÄILIÖAUTO
IVECO X-WAYssä on poikkeuksellisen alhainen omapaino. SL-versiossa on alan paras hyötykuormakapasiteetti. Siinä on 8x4-alusta betonisekoittimelle ja 9-litrainen moottori, jossa on jopa 400 hv (294 kW) ja 1700 Nm. Siinä on luokkansa paras teho ja vääntömomenttitiheys ja se tarjoaa erinomaisen polttoainetehokkuuden.
KIPPIAUTO
IVECO X-WAY -kippiautolla ajat minne tahansa sinun on mentävä: maantiellä ja maastossa, jyrkissä rinteissä, epätasaisilla ja mutkaisilla teillä ja hädin tuskin merkityillä väylillä avoimessa maastossa. Se kuljettaa kaiken luotettavasti perille ja takaa sinun ja asiakkaittesi täyden tyytyväisyyden. Valitsemalla sopivat ominaisuudet ja asetukset voit määritellä juuri oikeanlaisen kippiauton yrityksesi tarpeisiin.
KOUKKUNOSTIN & LAVAKUORMAIN
IVECO X-WAY tarjoaa erinomaisen ohjattavuuden, kompaktit kokonaismitat, maavaran ja pidon, joita tarvitset koukkunostimen ja lavakuormaimen operoinnissa. Eri kokoonpanojen laajasta valikoimasta löydät helposti sen, joka vastaa tarpeitasi täsmälleen: jakeluun, jossa on monta lastausta ja purkua joka päivä; kaukoliikennekuljetuksiin, joissa on pari lastaus- ja purkusykliä päivässä; kaupunkiajoon, joka vaatii erinomaista ohjattavuutta tai ajoa vaikeassa maastossa.
NOSTURI JA ALUSTA
IVECO X-WAY voidaan varustaa kaikentyyppisillä nostureilla lavalle asennettavista nostureista nostokoreihin. Ajoneuvon kestävyys ja modulaarinen konsepti mahdollistavat nostureiden sijoittamisen ohjaamon takaosaan, keskelle tai ajoneuvon takaosaan ilman, että vakaudesta joudutaan tinkimään.
PUOLIPERÄVAUNULLINEN KIPPIAUTO
IVECO X-WAY -vetoautossa parhaat polttoainetaloudellisuus- ja turvallisuusteknologiat yhdistyvät AS-ohjaamon äärimmäiseen mukavuuteen.
Näiden ominaisuuksien ansiosta tiedät selviäväsi siitä viimeisestäkin kilometristä ja saavasi kuljetuksen varmasti perille työmaiden hankalissakin olosuhteissa ja samalla varmistat korkean tuottavuuden, turvallisuuden ja erinomaiset kokonaiskustannukset.
PUUTAVARAKULJETUKSET
IVECO X-WAY tarjoaa suuren tehon ja ihanteelliset ominaisuudet puutavaran helppoon lastaamiseen, kuljettamiseen ja purkamiseen. Se kuljettaa tukit vaivattomasti metsässä ja maantiellä aina määränpäähän asti: tehokkaat moottorimme, kolme vaihtoehtoista kokoonpanoa, vankka alusta, suuri hyötykuormakapasiteetti ja hydrostaattinen voimansiirto ovat kaikki ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tähän monipuoliseen työhön.
VIEMÄRINPUHDISTUSAUTO
IVECO X-WAY on optimoitu viemärinpuhdistuslaitteiston helppoon asennukseen, ja se tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet.
Tässä työssä korkea suorituskyky on välttämätön, ja uusi kytkimestä riippumaton kerrostettu voiman ulosotto on suunniteltu vapauttamaan jopa 2 450 Nm, mikä tuottaa riittävän suuren vääntömomentin.

LUOKKANSA JOHTAVAA TEHOA

Moottorit
IVECO X-WAY - MOOTTORIT
MOOTTORIT

IVECO X-WAY tarjoaa laajan valikoiman Euro VI/d -diesel- ja maakaasumoottoreita kaikkiin käyttökohteisiin. Dieselmoottoreista on saatavilla kolme eri tilavuutta teholuokituksilla 330–570 hv, ja ne tuottavat luokkansa johtavan tehon. 12-litrainen moottori on saatavana myös maakaasuversiona, joka tarjoaa puhtaan ja hiljaisen käynnin.


TALOUDELLISEN TEHOKAS
DIESELMOOTTORIMALLISTO

ENGINE
CURSOR 9CURSOR 11CURSOR 13
DISPLACEMENT
(litres)
8.711.112.9
POWER
hp @ rpm
330 @
1.655 – 2.200
360 @
1.530 – 2.200
400 @
1.655 – 2.200
420 @
1.475 – 1.900
460 @
1.500 – 1.900
480 @
1.465 – 1.900
510 @
1.560 – 1.900
570 @
1.605 – 1.900
TORQUE
Nm @ rpm
1.400 @
1.100 – 1.655
1.650 @
1.200 – 1.530
1.700 @
1.200 – 1.655
2.000 @
870 – 1.475
2.150 @
925 – 1.500
2.300 @
970 – 1.465
2.300 @
900 – 1.560
2.500 @
1.000 – 1.605
AFTER
TREATMENT
SYSTEM
HI-SCR HI-SCR HI-SCR
EMISSION
STANDARD
Euro VI/d Euro VI/d Euro VI/d


MAAKAASUMOOTTORIMALLISTO

ENGINECURSOR 13 NP
DISPLACEMENT
(litres)
12.9
POWER
hp @ rpm
460 @ 1.900
TORQUE
Nm @ rpm
2.000 @ 1.100 – 1.600
AFTER TREATMENT SYSTEM 3-way Catalyst
EMISSION STANDARDEuro VI/d


VALITSE

Oma kokoonpano
OHJAAMOT

IVECO X-WAYn modulaarinen, tehtäväkeskeinen lähestymistapa, joka kattaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja komponentteja, sekä rakenteellinen lujuus ja alhainen omapaino, tarjoavat erinomaista joustavuutta ajoneuvon räätälöimiseen eri käyttökohteiden erityisvaatimusten mukaan. IVECO X-WAYn ohjaamomallistosta löytyy erilaisia ohjaamoita työtehtävän mukaan: AS- ja AT-nukkumahytit, joissa on matala tai keskikorkea katto sekä matalakattoinen ja lyhyt AD-ohjaamo.


IVECO X-WAY - CabIVECO X-WAY - High efficiency performance
NOTE
(1) Approximate measures; may change based on suspensions, assembly variables and approximations.
(2) Upper bed as option.

AS Cab
​AT Cab
​Lower bunk length 2100 mm, width 800 mm (700 mm rear seats),
Lower bunk length 1950 mm, width 540 mm,
upper bunk length 2040 mm, width 600 mm (700 mm with Comfort Bunk).
upper bunk length 1850 mm, width 680 mm.

IVECO ON

Integroitujen palvelujen ja ratkaisujen uusi maailma

IVECO ON on IVECOn luoma integroitujen palvelu- ja liikenneratkaisujen uusi maailma, joka auttaa sinua tekemään liiketoiminnastasi kilpailukykyisempää, kannattavampaa, kestävämpää ja helpommin hallittavaa.