Toimintavarmuus

​Aina luotettava työtoveri

Asiakkaat pitä vät uudesta Eurocargosta, koska se on luotettava ja kestävä: nämä ominaisuudet perustuvat koriin, joka on tarkoitettu raskaisiin kuljetuksiin ja joka on suunniteltu kestämään suurta rasitusta (esim. epätasapainossa oleva kuorma tai äkillinen suunnanvaihto).

Jotta uutta Eurocargoa voitaisiin käyttää kaikenlaisissa tehtävissä, se voidaan varustaa erityyppisillä jousituksilla: parabolinen, puolielliptinen lehtijousi ja ilmajousitukset. Ilmajousituksia säätelee ECAS (Electronisesti ohjattu ilmajousitus) -järjestelmä, joka takaa ajoneuvon vakauden kuormitustasosta riippumatta. Ne voidaan asentaa taka-akseliin tai molempiin akseleihin.

a_CTA_Kampagne_FI.png

Etu- jataka-akseli ja jarrujärjestelmä takaavat, että mekaaniset ominaisuudet säilyvät toimintavarmoina ajan kuluessa. Jarrujärjestelmä on ilmahydraulinen luokissa 6−10 tonnia ja täysin ilmatoiminen luokissa 11−19 tonnia. Kaikissa 4x2-malleissa on vakiovarusteena levyjarrut.

Pakoläppä on asennettu HI-SCR-teknologialla, joka vie pakokaasut nopeasti oikeaan lämpötilaan. Tämä laite lisää myös moottorijarrutuksen tehoa (parantaen samalla ajoneuvon jarrutuskapasiteettia yleensä).

a_CTA_Kampagne_FI.png
Uusi Eurocargo
Lataa