​Mukavuus

​Mukava mobiili toimisto

Uusi Eurocargo on tuonut mukavuuden ja ergonomian aivan uudelle tasolle. Ohjauspyörässä olevien ohjainten ansiosta kuljettaja voi käyttää radiota ja puhelinta täysin turvallisesti. Ajoneuvossa on myös uudet, ergonomisemmat ohjaimet ilmastoinnille, valoille ja automaattiselle/automatisoidulle vaihteistolle. Kaikelle on oma paikkansa, aivan käden ulottuvilla: käytössä on nyt enemmän säilytystilaa tavaroille ja asiakirjoille, erityiset lokerot korteille sekä ripustuskisko ohjaamon takaseinällä.

a_CTA_Kampagne_FI.png

Kuljettajan puolen konsolissa on kaksi käytännöllistä pullotelinettä, 12 V:n pistorasia sekä vaihtoehtona paineilmapistoke.

Uusi Eurocargo tode lla on mobiili toimisto . Uudessa mobiilissa toimistossa, jonka kapasiteetti on 20 litraa (saatavilla yhdellä matkustajan istuimella), on tilaa kannettavalle tai tabletille; varusteena on myös lukuvalo sekä sivussa olevat säilytystaskut ja kaksi USB-liitintä elektronisten laitteiden latausta varten. Mukava työtila saadaan aikaan myös avaamalla yläkansi.

Uusi design yltää myös sisäpuolelle, missä on varusteena sähköhitsatulla kankaalla viimeistellyt istuimet; pyynnöstä ovat saatavilla ilmajousitettu "high-comfort" kuljettajan istuin sekä täysin säädettävissä oleva selkänoja, korkeudeltaan säädeltävä turvavyö, dual density -verhoilu, lämmitys ja ilmanvaihto. Käsinoja on saatavilla lisävarusteena kaikille ilmajousitetuille istuimille.

Kaupunkikäyttöön täyde llisessä Eurocargossa on helppo sisäänpääsy ohjaamon molemmilta puolilta: lineaarisen kojelaudan ja moottoritunnelin kompaktin koon ansiosta kuljettaja voi poistua ajoneuvosta helposti sekä oikealta että vasemmalta puolelta.

a_CTA_Kampagne_FI.png
Uusi Eurocargo
Lataa