HEI DAILY!
MITÄ UUTTA?

UUSI DAILY VAN:
FIKSU RATKAISU.

Uusi Iveco Daily -pakettiauto ja sen uudet mukautuvat ja älykkäät ratkaisut auttavat sinua menestymään liiketoimissasi. Uusi AIR-PRO-tuoteperhe on alan suunnannäyttäjä: innovatiivinen pneumaattinen jousitus älykkäillä elektronisilla ohjaimilla, helposti ohjattavissa ohjainsauvalla ohjaamosta. Se parantaa ajomukavuuttasi, suojaa sinua ja kuormaasi ja mukautuu työsi mukaan. Uusi Iveco Daily -pakettiauto on ensimmäinen kevyt hyötyajoneuvo, jonka istuintyyny, selkänoja ja niskatuki on valmistettu memory foam -materiaalista. Voit kommunikoida puhuen ajoneuvosi kanssa ja hyötyä liitettävyydestä jatkuvasti laajenevan yksilöllisen palveluvalikoiman ansiosta, joka on räätälöity tarkasti ajoneuvon käytön ja tarpeidesi mukaan.

KESTÄVÄ MYÖS VAATIVIMPIIN TÖIHIN
Uudella Iveco Dailylla saat vaativimmatkin työt tehtyä nopeasti ja tehokkaasti. Näin säästät aikaa, parannat kannattavuutta ja kunnioitat ympäristöä.

LUOKKANSA PARAS SUORITUSKYKY KOKO KÄYTTÖAJAN
Tiedät voivasi aina luottaa siihen, että Daily tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn päivästä ja vuodesta toiseen edistyneen vaihteiston, tehokkaan moottorin, polttoainetehokkuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.

Hei Daily, mitä uutta?

AIR PRO -JOUSITUS
+
AIR PRO -JOUSITUS

Helppo ohjaus intuitiivisen kytkimen ja TFT-näytön ansiosta, jatkuvasti mukautuva tasapainotus, pienempi kallistuskulma mutkissa lisää turvallisuutta ja vähentää tärinää parantaen mukavuutta ja vakautta. Alustan nosto 10 sekunnissa: nopeat lastaus- ja purkutoiminnot.


UUSI MANUAALIVAIHTEISTO JA OPTIMOIDUT MOOTTORIT
+
UUSI MANUAALIVAIHTEISTO JA OPTIMOIDUT MOOTTORIT

Uudessa manuaalivaihteistossa on luokkansa paras tarkkuus, 50 % pienempi välys, ei vaihteistoöljyn vaihtoa, parempi kytkimen kestävyys (2,3-litraiset mallit) ja helpompi vaihteiden vaihto (3,0-litraiset mallit)

Moottorit: 2,3- ja 3,0-litraisten moottorien tehot jopa 207 hv, peräti 15 %:n vääntömomentin lisäys ja 6 %:n polttoainesäästö (2,3-litrainen, WLTP), pienemmät NOx-päästöt todellisissa ajo-olosuhteissa; ne jopa ylittävät Euro 6 -päästörajojen vaatimuksetAMAZON ALEXALLA TOIMIVA IVECO DRIVER PAL
+
AMAZON ALEXALLA TOIMIVA IVECO DRIVER PAL

Kuljettajan äänikumppani ja Amazon Alexan toiminnot mahdollistava älykäs mikrofoni: ainutlaatuinen MYIVECO-ominaisuus ajoneuvon tilan tarkistusta, avun pyytämistä ja navigointia varten; MYCOMMUNITY-ominaisuus kuljettajien väliseen yhteydenpitoon eri kielillä.


<span style="color:#808080;">LAADUKKAAT JA MUKAVAT</span> ISTUIMET

LAADUKKAAT JA MUKAVAT ISTUIMET

UUDET ISTUIMET

Ensimmäinen kevyt hyötyajoneuvo, jossa on memory foam -istuintyyny, -selkänoja ja -niskatuki:

  • painehuiput pienenevät jopa 30 %, mikä lisää mukavuutta ja vähentää selkäkipujen riskiä
  • 15 mm paksummat istuinten sivuosat lisäävät turvallisuutta ja parantavat ajokokemusta
  • 20 mm pidempi ja 15 mm paksumpi etutyyny tarjoaa paremman tuen jaloille.
  • Istuinten sivurakenteet ja säätövivut on suunniteltu täysin uudelleen, jotta toistuva autosta nouseminen olisi mahdollisimman helppoa.

UUSI MANUAALIVAIHTEISTO

Erinomaisen ajokokemuksen

UUSI MANUAALIVAIHTEISTO

Uusi manuaalivaihteisto tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen luokkansa nopeimmalla ja tarkimmalla vaihteiden vaihdolla: 50 % pienempi välys verrattuna aikaisempiin malleihin, ei öljynvaihtoa 350 000 km:n aikana, kytkimen kestävyys 18 % aiempaa parempi yhdistettynä 2,3-litraiseen moottoriin.

IVECO Daily - Manual Gearshift

✔︎ SULAVA VAIHTEENVAIHTO
✔︎ LUOKKANSA PARAS TARKKUUS
✔︎ ENTISTÄ TEHOKKAAMPI
✔︎ UUSI TÄYSSYNTEETTINEN ÖLJY
✔︎ ERINOMAINEN VÄÄNTÖMOMENTTI-PAINOSUHDE (8,8 Nm/kg)
✔︎ VÄÄNTÖMOMENTIN LISÄYS (+15 %)

HI-MATIC

ENSILUOKKAINEN AJOKOKEMUS

  • 8-vaihteinen automaattivaihteisto on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista ajomukavuutta ergonomisella monitoimivaihdevivulla
  • kattava moottorimallisto, jossa kaksi eri tilavuutta, 2,3 tai 3,0 litraa sekä tehovaihtoehdot 136–207 hv, minkä ansiosta auto soveltuu erinomaisesti kaikkiin tehtäviin
  • ympäristöystävällinen ajokokemus paineistetulla maakaasulla toimivalla Daily CNG -mallistolla, joka tarjoaa Daily HI-MATICin suorituskyvyn, tehokkuuden ja mukavuuden sekä IVECOn maakaasuteknologian mahdollistaman vastuullisuuden ja matalat kokonaiskustannukset
  • ECO- ja Power-tilat sekä Start & Stop -toiminto, vakiona 2,3-litraisessa moottorissa
  • automaattisesti mukautuva vaihdejärjestelmä takaa, että sopiva vaihde vaihtuu alle 200 millisekunnissa.

<span style="color:#808080;">HI-MATIC</span>

OPTIMOIDUT MOOTTORIT

Suunniteltu suoriutumaan
​​​IVECO Daily - City
POLTTOAINESÄÄSTÖT JOPA 6 %
Uuden Iveco Dailyn moottoreiden polttoainetaloudellisuus on erinomainen: 2,3-litrainen moottori säästää polttoainetta jopa 6 % (WLTP-syklissä), kun palamisnopeutta nopeutetaan lisäämällä common rail -järjestelmän painetta 25 % (2 000 baaria) sekä uusilla teräsmännillä, joiden lämpömekaaninen kestävyys on parempi.

OPTIMOITU MOOTTORIMALLISTO
Jopa 6 %:n polttoainesäästö 2,3-litraisessa moottorissa (WLTP-syklissä), jopa 15 % enemmän vääntömomenttia vaativimpiakin tehtäviä varten ja vaatimustenmukaisuuden tunnusluku 1 – ylittää Euro 6 -määräysten vaatimukset.

SAAVUTA TAVOITTEESI
Kun valitset uuden Iveco Daily -moottorimalliston, valitset tarpeisiisi sopivan suorituskyvyn: Tiedät, että käytössäsi on tehoa, pitoa ja kuorman kantokykyä, joiden ansiosta työsi sujuu tehokkaasti. Lisäksi hyödyt matalista kokonaiskustannuksista.
Täysin uudistetun, kaksinkertaisella SCR-tekniikalla varustetun pakokaasujen jälkikäsittelyn lisäksi Dailyssa on edelleen aiempien mallien laajat korin muokkausmahdollisuudet. Tämä takaa sen, että ajoneuvo on Euro VI-E- ja Euro 6-D Final -vaatimusten mukainen ja saavuttaa vaatimustenmukaisuuden tunnusluvun 1 todellisissa ajo-olosuhteissa ja koko ajoneuvon elinkaaren ajan, mikä tarkoittaa vaatimusten täyttymistä jopa tulevia määräyksiä paremmin.

VALITSE MOOTTORI
2.3-litre FIA engine Euro 6D Light Duty

COMMERCIAL NAME 120
140
160
POWER (hp) 116
(86 kW)
136
(101 kW)
156
(116 kW)
TORQUE (Nm) 340
370
400
TURBO
e-VGT
GEARBOX
HI-MATIC / MANUAL
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

2.3-litre FIA engine Euro 6D Heavy Duty

COMMERCIAL NAME 140
160
POWER (hp) 136 (101 kW)
156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 370
400
TURBO e-VGT
GEARBOX
HI-MATIC / MANUAL
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty

COMMERCIAL NAME
160
180
210
POWER (hp)
160
(119 kW)
176
(131 kW)
207
(154 kW)
TORQUE (Nm)
400
430
470
TURBO VGT
VGT
e-VGT
GEARBOX
MANUAL
HI-MATIC /
MANUAL
HI-MATICVGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty CNG*

COMMERCIAL NAME
CNG
POWER (hp)
136
(101 kW)
TORQUE (Nm)
350
TURBO WG
GEARBOX
HI-MATIC /
MANUAL* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.

SISÄTILAT JA AJOKOKEMUS

Suunniteltu sinua ajatellen
ÄÄRIMMÄISTÄ MUKAVUUTTA
UUDET ISTUIMET
Memory foamista valmistetut istuimet sekä selkä- ja niskatuet takaavat erinomaisen mukavuuden.
HELPPOA JA SELKEÄÄ VUOROVAIKUTUSTA
Korkearesoluutioinen värinäyttömittaristo tarjoaa selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla on erittäin helppoa olla vuorovaikutuksessa Dailyn kanssa ja käyttää ajoneuvosi kaikkia tärkeitä toimintoja reaaliajassa.
HELPPOA JA TEHOKASTA PYSÄKÖINTIÄ
Sähköinen seisontajarru kytkeytyy päälle automaattisesti ajoneuvon pysähtyessä ja pois päältä, kun kuljettaja on valmis lähtemään. Toiminto säästää aikaa etenkin kaupunkiympäristössä tapahtuvassa lähettipalvelutehtävissä, joihin sisältyy paljon pysähdyksiä.
ERINOMAINEN AJOMUKAVUUS JA ERGONOMIA
Dailyn ohjauspyörää on mahdollista säätää sekä eteen ja taakse että ylös ja alas, mikä mahdollistaa mukavan ja ergonomisen ajoasennon.
SULAVAA JA HELPPOA OHJAUSTA
Sähköinen ohjaustehostin on erittäin tarkka ja reagoi herkästi kuljettajan liikkeisiin.
Ainutlaatuinen City Mode -ominaisuus vähentää ohjailuvoiman tarvetta jopa 70 %.
KÄYTÄNNÖLLINEN TYÖPISTE
Keskimatkustajan istuimen irrotettava pöytä helpottaa paperitöiden tekemistä.

EDISTYNEET KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT

Painopiste työn turvallisuudessa

TURVALLINEN JA STRESSITÖN AJOKOKEMUS

Uuden Iveco Dailyn edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät (ADAS) ovat apunasi hankalissa tilanteissa ja vähentävät stressiä ruuhkassa ajaessasi. ADAS-järjestelmä takaa sinulle turvallisen ajokokemuksen ja vähentää väsymystä.

DAILY ADAS
TRACTION PLUS
Erinomaista pitoa liukkailla teillä
AEBS- JA CITY BRAKE PRO -JARRUT
Vältä törmäyksiä kaupunkiliikenteessä
ENNAKOIVA KAISTAVAHTI
Pysy aina omalla kaistallasi
SIVUTUULIAVUSTIN
Pitää ajoneuvosi vakaana sivutuulessa
ACC
Etäisyyden säilyttävä vakionopeussäädin: TURVALLISTA AJOA MOOTTORITIELLÄ
ALAMÄKIHIDASTIN
Aja turvallisesti alas jyrkkiä rinteitä
JONOAVUSTIN
Stressitöntä ajoa ruuhkassa

LIITETTÄVYYS JA PALVELUT

Tervetuloa Ivecon yhdistettyjen palvelujen maailmaan

LÖYDÄ IVECO DRIVER PAL

IVECO DRIVER PAL
+
TUTUSTU IVECO DRIVER PAL -ÄÄNIKUMPPANIISI

IVECO DRIVER PAL tuo kuljettajan elämän aivan uudelle tasolle ja tekee ajoneuvosta täydellisen matkakumppanin: kuljettaja voi olla puheen avulla vuorovaikutuksessa ajoneuvonsa ja muiden kuljettajien kanssa ja käyttää IVECOn yhdistettyjä palveluja Amazon Alexan äänikomentojen avulla.

IVECO on kehittänyt yhteistyössä Amazon Web Servicesin kanssa kaksi ainutlaatuista Alexa-ominaisuutta: MYCOMMUNITYn ja MYIVECOn, jotka tekevät kuljettajien työskentelystä entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Testaa näitä innovatiivisia kuljettajan arkea helpottavia IVECO-taitoja niin tien päällä kuin kotona ollessa.*

*Amazon, Alexa ja kaikki siihen liittyvät merkit ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.


MYCOMMUNITY
+
MYCOMMUNITY-OMINAISUUS: PIDÄ YHTEYTTÄ KULJETTAJAYHTEISÖÖSI

Ainutlaatuinen MYCOMMUNITY-ominaisuus tuo saatavillesi kuljettajayhteisön tuen. Voit jakaa tietoja jonoista ja liikenneruuhkista tai antaa vinkkejä reitin varrella olevista parhaista levähdyspaikoista – eikä kieli ole este, sillä viestit käännetään automaattisesti.


MYIVECO
+
MYIVECO-OMINAISUUS: NAUTI AINUTLAATUISESTA IVECO DRIVER PALIN TARJOAMASTA LIITETTÄVYYDESTÄ

Kun liität Connectivity Boxin IVECO DRIVER PALIIN, voit tarkistaa akun varaustason ja rengaspaineet, hakea reittiohjeita tai varata huoltokäynnin lähimmästä IVECOn huoltoliikkeestä.


​​​​​​​​​IVECO Daily Connected Services

YHDISTETYT PALVELUT

Dailyn liitettävyys avaa sinulle ovet IVECO ON -portaaliin, jonka yhdistetyt palvelut ja liikenneratkaisut helpottavat elämääsi ja vauhdittavat liiketoimintaasi.

MAKSIMOI DAILYSI KÄYTTÖAIKA
Daily on yhteydessä IVECOn valvomoon, joka seuraa jatkuvasti ajoneuvon toimintaa ja suorittaa etädiagnostiikkaa. Näin ajoneuvoosi voidaan tehdä ennakoivia toimenpiteitä ja se pysyy jatkuvasti tien päällä.

OPTIMOI KALUSTOSI TEHOKKUUS
Seuraa Dailysi reaaliaikaista tilaa työpöydältäsi tai matkan aikana MYDAILYN avulla ja maksimoi ajoneuvosi tehokkuus suunnittelemalla huollot; hyödynnä älykkäiden raporttien tietoja pitääksesi huolta ajoneuvostasi ja säästääksesi polttoainetta.

EASY DAILY -SOVELLUS
Uusi IVECO ON Easy Daily -sovellus on suunniteltu helpottamaan Daily-kuljettajien elämää. Sen avulla voit tarkastella etänä ajotyylin arviointityökalua ja ajoneuvon diagnostiikkatietoja sekä aktivoida IVECO Assistance Non-Stop -palvelun. Helppoa!

VAIVATONTA KALUSTONHALLINTAA
Voit hyödyntää Dailyn kattavaa kalustonhallintaratkaisua tai omaa järjestelmääsi, joka kommunikoi saumattomasti ajoneuvon Web API -käyttöliittymän kanssa.

​​​


TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI

INTUITIIVISTA VUOROVAIKUTUSTA
Korkearesoluutioinen värinäyttömittaristo, selkeä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, tärkeiden toimintojen intuitiivinen käyttö, helppo pääsy tietoihin.

REAALIAIKAINEN RENGASPAINEIDEN SEURANTA
Kun rengaspaineiden tiedot näkyvät mittaristossa, voit ylläpitää optimaalista rengaspainetta, ajaa turvallisesti ja säästää polttoainetta. Saatavana sekä yksittäis- että paripyörämalleissa

IVECO Dailt Technology

MYIVECO-TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
Selkeä 7-tuumainen näyttö, DAB-radio, ajotyylin arviointijärjestelmä, mobiililaitteiden peilaus ja peruutuskameran näyttö.

MYIVECO-TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ JA TOMTOM®-NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ
Navigointijärjestelmä, reaaliaikaiset liikennetiedotteet, nopeusrajoitusten varoitukset, nopeusvalvontakamerat ja äänikomennot.

DAILY CNG

Ympäristöystävällisen ajamisen mestari
​​​​​​​​​IVECO Daily CNG

DAILY CNG

Uusi Iveco Daily CNG (paineistettu maakaasu) on täydellinen ratkaisu vihreään kuljetusliiketoimintaan, olipa tehtäväsi mikä tahansa. Älä anna ympäristömääräysten hidastaa liiketoimintaasi, vaan tee rajattomasti toimituksia kaupunkien keskustoissa ja muilla vilkkaasti liikennöidyillä alueilla ja vähennä hiilijalanjälkesi lähes nollaan tankkaamalla Daily CNG:n biometaania. Tehosta liiketoimintaasi ja valitse tehokas ja suorituskykyinen 3,0-litrainen CNG-moottori, jossa on 136 hevosvoimaa ja 350 Nm:n vääntömomentti.

DAILY HI-MATIC CNG: YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN JA ENSILUOKKAINEN AJOKOKEMUS
Tutustu uudenlaiseen mukavaan ja ympäristöystävälliseen ajamisen maailmaan luokkansa ensimmäisellä maakaasukäyttöisellä ajoneuvolla, jossa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Säästä enemmän polttoainetta yhdistämällä HI-MATIC-vaihteisto ja CNG-moottori.

​​​


CREW VAN JA DAILY 4X4

Sinun ja tiimisi asialla
TIIMISI
SINUN JA TIIMISI ASIALLA
Uusi Iveco Daily CrewVan on ihanteellinen ratkaisu ihmisten ja rahdin turvalliseen, mukavaan ja tehokkaaseen kuljettamiseen. Valitse kolmi- tai nelipaikkainen penkki, joka on varustettu 3-pisteturvavöillä ja toiminnallisilla niskatuilla. Väliseinä suojaa kuljettajaa ja matkustajia, ja lisäsäilytystilaa on matkustamon etuosan kattohyllyllä sekä useissa penkin ja sivuseinän helppokäyttöisissä säilytyslokeroissa. Daily CrewVan on saatavana kokonaispainoltaan 3,5 tonnin versiona yksittäis- tai paripyöräisenä. Valittavissa on liukuovi oikealla tai kaksi liukuovea.
SUORITUSKYKYÄ MAASTOSSA
Voit luottaa siihen, että uusi Iveco Daily 4x4 vie sinut mukavasti ja turvallisesti perille, mikä ikinä päämääräsi onkaan. Haastavimmatkin toimitukset hoituvat maantie- tai maastoautoversiolla, joiden kokonaismassa on jopa 7 tonnia ja tavaratila 9–18 m3. Myös turvallisuus on taattu erityisesti Daily 4x4:lle kehitettyjen ABS-järjestelmän ja ESP-ajonvakautusjärjestelmän ansiosta.

KUVAGALLERIA

Hei DAILY! Mitä uutta?