Monipuolisuus

​Tehokas kumppani kaikkiin tehtäviin

Niin toimituksissa kuin rakennustöissäkin, niin kylmäkuljetuksissa kuin kaupunkipalveluissakin, uusi Eurocargo on luokkansa monipuolisin ajoneuvo – ja myös helpoin varusteltava. Korkealujuuksisesta teräksestä valmistettuun alustan runkoon voidaan sovittaa rungonpituudet 4265–10 175 mm; sivupalkit ovat yhdensuuntaiset koko rungon kanssa ja ne on määritelty ennalta helpottamaan päällysrakenteen kokoamista.

Eurocargo tarjoaa kolme erilaista ohjaamotyyppiä, jotka vastaavat kaikkien päivittäisten töiden vaatimuksiin.

_ Päiväohjaamo tarjoaa parhaan koko rungon leveyden ja pituuden välisen tasapainon, ja se sopii parhaiten päivätöihin suurissa kaupungeissa.

_ Makuuohjaamo on saatavilla vakiomalleihin tai korkean katon malleihin; tämä on suunniteltu mahdollistamaan yöpymisen, ja se on varustettu kahdella pedillä. Kaksi valaistua laatikkoa (pääsy sekä sisä- että ulkopuolelta) antavat 260 litraa lisätilaa laukkujen tai työkalujen säilyttämiseen. Ulkoluukku voidaan avata käyttämällä sähköistä ohjainta.

_ Miehistöohjaamo (vakiokatolla) on suunniteltu kokonaisen miehistön sekä työkalujen ja varusteiden kuljettamiseen: siihen mahtuu kuljettajan lisäksi kuusi matkustajaa, sopii erityisen hyvin rakennus- ja palontorjuntatöihin.

Yhteensä uusi Eurocargo on saatavilla 11 000 tehdasmallina, koska sen tuotemuunnelmia voidaan yhdistellä eri tavoin: kaksi ajotyyppiä, 14 ajoneuvon bruttopainon tasoa ja seitsemän tehoa, 12 vaihteistoa, 15 akseliväliä ja kolme ohjaamotyyppiä kahdella katolla – laajan jousitusjärjestelmä-, akselisuhde-, akseli- ja voimanottovalikoiman (jopa 1100 Nm) lisäksi.

a_CTA_Kampagne_FI.png

 


Uusi Eurocargo
Lataa