​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​LIIKETOIMINTASI EI PYSÄHDY KOSKAAN​​
​IVECON SITUTUMISEEN KUULUU SUOJELLA AJONEUVOSI ARVOA, SUORITUSKYKYÄ JA TUOTTAVUUTTA AJAN MITTAAN. JA SINUN MIELENRAUHAASI.​

​Valitsemalla IVECOn sinä valitsit laadun. Ei kukaan muu kuin IVECO voi taata tuotteet, ratkaisut jaräätälöidyt palvelut ajoneuvollesi ja työtehtävällesi. IV​​ECOn kanssa saat olla varma, että voit luottaa asianmukaiseen huoltoon, korkean suorituskyvyn omaaviin osiin ja osaaviin asiantuntijoihin, jotka ovat valmiina auttamaan sinua aina ja missä vain. ​​​​​​

Tutustu 5 arvoomme.
ARVOT, JOIHIN USKOMME.
IVECON innovatiivinen myynnin jälkeinen tarjonta perustuu viiteen ydinarvoon, joita työntekijämme ja tuotemerkkimme ilme edustavat kaikkialla maailmassa. Iveco sitoutuu jatkuvasti varmistamaan ajoneuvojen laadun ja käyttövarmuuden, tuotantoketjun kestävyyden ja ajoneuvojen arvon ja se hyödyntää tehokkaasti henkilöstönsä taitoja ja huippuosaamista. Ei siis ole ihme, että Iveco on miljoonien kaupallisten ajoneuvojen omistajien luotettava kumppani kaikkialla Euroopassa.
Supista
Kontrolloidut prosessit
IVECO takaa, että tuotteet ja toimittajat noudattavat laatustandardeja, mitä tulee raakamateriaaleihin ja tuotantoprosesseihin pitkin varaosien toimitusketjua.
Sertifioitu luotettavuus
IVECOn Alkuperäiset osat on suunniteltu ajoneuvoasi varten ja niille on suoritettu tiukimmat testit, jotka koskevat vaatimustenmukaisuutta, lujuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä. Ne kestävät pidempään ja toimivat paremmin ylityössä.
Edistynyt logistiikka
IVECO takaa varaosien valmiin saatavuuden tai toimituksen 24 tunnin sisällä, kuten myös jäljitettävyyden varastosta päätepaikan palvelukeskukseen.
Asiantunteva palvelu
IVECOn auktorisoitu palveluverkosto takaa erinomaisen palvelusuorituksen kiitos pitkäaikaisen kokemuksen, jatkuvan koulutuksen, diagnostiikkatyökalujen päivityksen ja pitkälle erikoistuneen mekaniikan. Ja tien päällä, IVECOn assistance nonstop -palvelu on aina valmis tukemaan sinua 24 tuntia, 7 päivää viikossa.
Omistajuuden kokonaiskustannus
Kiitos suunniteltujen huoltoaikataulujen optimoinnin ja IVECOn Elements-ohjelmaan kuuluvien erityisten Alkuperäisosapakettien, sinun on mahdollista alentaa huomattavasti ajoneuvosi omistajuuden kokonaiskustannuksia säilyttäen samalla korkean jäännösarvon.