IVECO DRIVER PAL
The vocal driver companion.

IVECO Driver Pal

Uusi IVECO DRIVER PAL, kuljettajan uraauurtava digitaalinen äänikumppani, on kehittynyt entisestään! Sen avulla kuljettaja voi ottaa matkalle mukaan koko digitaalisen elämänsä, olla vuorovaikutuksessa ajoneuvon ja ajoyhteisön kanssa ja käyttää IVECOn liitettyjä palveluita äänikomennoilla Amazon Alexan kautta.

MUKAVUUS
Älykkäässä ohjaamossa, jossa Alexa on täysin integroitu ajoneuvoon, kuljettajat voivat olla vuorovaikutuksessa kuorma-autonsa kanssa ja käyttää kaikkia ohjaamon hallintalaitteita helposti äänikomennoilla.

TURVALLISUUS
Äänikumppanin ansiosta kuljettajat saavat nauttia turvallisemmasta ajokokemuksesta häiriötekijöiden vähentyessä, ja he voivat hoitaa äänikomennoilla toissijaisia tehtäviä tarkkaavaisuuden herpaantumatta.

TUOTTAVUUS
Uuden innovatiivisen äänipalvelun avulla kuljettajat voivat hallita äänikomennoilla reittisuunnittelua, tarkistaa ajoneuvonsa tilan, pyytää tietoja liikenneruuhkista, sääolosuhteista ja muista häiriöistä välttääkseen suunnittelemattomat pysähdykset ja viivästykset.

YHTEISÖ
IVECO DRIVER PALin avulla kuljettajat ovat yhteydessä kuljettajayhteisöön. He voivat kommunikoida turvallisesti muiden kuljettajien kanssa sekä jakaa tietoja ja neuvoja reittinsä varrelta. Edes kieli ole este, koska IVECO-äänikumppani hoitaa kääntämisen.

MIKÄ ON UUTTA?

MyIveco-taidon ääniohjainkumppanin laajennetut toiminnot.

Osana IVECOn asiakaskeskeistä jatkuvaa kehittämisprosessia IVECO DRIVER PAL -äänikumppania on täydennetty uusilla ominaisuuksilla, jotka tekevät kuljettajan elämästä entistä helpompaa, tuottavampaa ja turvallisempaa.


MYIVECO-taidon UUDET OMINAISUUDET:
✔︎ uusi ajoneuvon paikannustoiminto
✔︎ parannettu Open MYIVECO (Avaa MYIVECO) -äänikomento
✔︎ uudet ominaisuudet ajoneuvon käyttöajan maksimointiin
✔︎ ohjaamon lisähallintalaitteet.

IVECO ON - DRIVER PAL

UUDET OMINAISUUDET

Uudet ominaisuudet helpottavat kuljettajan elämää entisestään

IVECO on laajentanut IVECO Driver Pal -äänikumppanin toimintoja uusilla ominaisuuksilla, joiden avulla IVECO Daily- ja IVECO S-Way -kuljettajien on entistä helpompi parantaa tuottavuuttaan ja mukavuuttaan sekä maksimoida ajoneuvonsa käyttöaika.

UUSI AJONEUVON PAIKANNUS

Uuden ajoneuvon paikannustoiminnon avulla ajoneuvon pysäköintipaikka löytyy nopeammin.

Uudet ominaisuudet säästävät aikaa ja parantavat näin tuottavuutta. Ajoneuvon paikannuksen avulla kuljettaja voi käyttää Driver Palin MYIVECO -taitoa kysymällä Where is my vehicle? (Missä ajoneuvoni on?) saadakseen ajoneuvon pysäköintipaikan osoitteen ja säästääkseen sen etsimiseen menevää aikaa.

Toimintoa voidaan käyttää myös kuljettajan istuessa ohjaamossa, jos täytyy selvittää senhetkisen kadun nimi eikä katukylttejä ole näkyvissä.
Jos kuljettajan työnantajalla on toimitussopimus tietyn polttoaineyhtiön kanssa, lähin huoltoasema on helppo löytää pyytämällä MYIVECO-taitoa komennolla Search by brand (Etsi merkin mukaan).

AVAA MYIVECO

Parannettu Open MYIVECO (Avaa MYIVECO) -äänikomento toimii nyt äänioppaana ja auttaa kuljettajaa navigoimaan nopeasti useimmin käytetyissä komennoissa, ja sovellus pysyy auki helppoa ja nopeaa vuorovaikutusta varten.

Open MYIVECO -äänikomennon (Avaa MYIVECO) uudistus parantaa merkittävästi käyttökokemusta ja mahdollistaa nopeamman pääsyn pääominaisuuksiin. Se toimii äänioppaana ja auttaa kuljettajia muistamaan, kuinka IVECO Driver Palilta voi kysyä kuorma-autoa koskevia tietoja, sekä tarjoaa pikaoppaan yleisimmistä ja hyödyllisimmistä komennoista.

Kun taito on aktivoitu komennolla Open MYIVECO (Avaa MYIVECO), se pysyy auki ja on valmis vastaamaan muihin suoriin pyyntöihin, kuten What is the vehicle status? (Mikä on ajoneuvon tila?) tai How is my driving style? (Millainen ajotapani on?). Näin vuorovaikutus on mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Taidon voi sulkea yksinkertaisella äänikomennolla Stop (Lopeta).

MAKSIMOI AJONEUVON KÄYTTÖAIKA

Uudet ominaisuudet auttavat maksimoimaan ajoneuvon käyttöajan ja käyttämään IVECOn Assistance Non Stop -palvelua äänikomennoilla ja integroivat push-ilmoitukset reaaliaikaisten huoltotietojen saamiseksi.

Toinen uusien ominaisuuksien erä auttaa kuljettajia maksimoimaan ajoneuvonsa käyttöajan. Teknisen ongelman tai vian sattuessa kuljettaja voi ottaa yhteyttä IVECOn Assistance Non-Stop -palveluun äänikomennoilla mobiilisovelluksen tai infotainment-järjestelmän sijaan. Uusien ilmoitusten avulla huollon järjestäminen ja ongelmien ehkäiseminen on erittäin helppoa: IVECO Driver Pal muistuttaa kuljettajaa ajoissa seuraavasta huollosta ja varoittaa, kun Over The Air -päivityksiä on saatavilla, jolloin kuljettaja voi ajastaa ne sopivaan hetkeen.

Muut ilmoitukset ilmastoinnin asetuksista ja ajastuksista, valvomosta ja Over The Air -hälytyksistä lähetetään myös kuljettajan mobiililaitteeseen IVECO Easy Way- ja IVECO Easy Daily -sovelluksissa – hyödyllinen ominaisuus, kun kuljettaja käyttää etänä toimintoja, kuten ilmastoinnin ajastusta.

OHJAAMON HALLINTALAITTEET

Ohjaamon lisähallintalaitteet voidaan aktivoida äänikomennoilla, mikä parantaa kuljettajan mukavuutta ja turvallisuutta.

IVECO S-Wayn mukavuus ja turvallisuus paranevat uuden IVECO Driver Pal -ominaisuuden myötä, jonka avulla kuljettaja voi aktivoida ohjaamon lisähallintalaitteita ikkunoiden avaamista ja sulkemista varten esimerkiksi tietullikoppia lähestyessään, käyttää kattoluukkua tai kytkeä infotainmentin päälle ja pois päältä levätessään ohjaamossa.

IVECO on myös laajentanut MYCOMMUNITY-taidon kautta kuljettajille annettavia tietoja. Se sisältää nyt tarkat tiedot siitä, kuinka moni on kuunnellut taitoon lähetettyjä viestejä.