NAJ VAŠE VOZILO IVECO PRIDOBI PRIDOBI ŠE VEČJO DODANO VREDNOST

S celovitim naborom dodatne opreme IVECO, ki je oblikovana z mislijo na vas, si lahko zagotovite edinstveno in še vznemirljivejše doživetje ob delu in vožnji.

Glede na svojo osebnost in posel se lahko izbirate med številnimi rešitvami za še večjo vsestranskost vozila ali pa izboljšate njegovo donosnostz rešitvami na področju aerodinamike, ki prispevajo k varčevanju z gorivom.

Dodatni sistemi za aktivno in pasivno varnost vam pomagajo bolje zaščititi vozilo, z visokotehnološko dodatno opremo pa se boste v njem počutili, kot da ste stopili v prihodnost.

Dodajte še napravo GPS ali kar celoten multimedijski sistem in si tako zagotovite še višjo raven povezljivosti.
Svoje udobje v vozilu pa lahko izboljšates celovitim izborom dodatne opreme, da bo vožnja čim prijetnejša.

ZAKAJ DODATNO OPREMITI VAŠE VOZILO IVECO?


IVECO Accessories Versatility

Vsestranskost
Poskrbite, da bo vaše vozilo ustrezalo vaši osebnosti in delovnim potrebam
IVECO Accessories Safety

Varnost
Izboljšajte svojo varnost ter varnost svojih vozil in drugih udeležencev v prometu
IVECO Accessories Profitability

Donosnost
Bolj prijetna vožnja pomeni manjšo utrujenost in višjo storilnost

Naj bo vaše doživetje vožnje edinstveno

Dodatna oprema za vozila Daily

NOV IZBOR DODATNE OPREME ZA VAŠE VOZILO DAILY

Novi Daily, ki slovi po svojem značaju za predvidevanje poslovnih potreb, robustnosti in vsestranskosti, se zdaj lahko pohvali s celo paleto novih tehnološko naprednih funkcij, zaradi česar bo postal vaš najboljši pomočnik pri delu.

  • Nova linija aerodinamičnih rešitev, na primer spojler, za izboljšanje donosnosti s prihrankom goriva in hkratnim zmanjšanjem izpustov CO2;
  • Dodatni sistemi za aktivno in pasivno varnost zagotavljajo najvišjo raven zaščite vozila;
  • Nova paleta izdelkov, namenjena izboljšanju povezljivosti, in vgrajena tehnologija z novim multimedijskim sistemom, brezžično kamero zadaj in držalom za pametni telefon Qi.

GLAVNA DODATNA OPREMA DAILY
VSESTRANSKOST

​Svoje vozilo Daily dopolnite s strešnim prtljažnikom, da izkoristite prostor na strehi, lahko pa izberete tudi nosilec za cevi, lestev ali pohodno ploščad. Če želite vozilo še bolj zaščititi, izberite zaščitno oblogo tovornega prostora, ki je izjemno odporna na vlago, kemična sredstva in praske.

DONOSNOST

​Originalna oprema za usmerjanje zračnega toka je preverjeno vrhunska aerodinamična rešitev za zmanjšanje porabe goriva. Aerodinamični komplet smo preizkusili v vetrovniku in na cesti, da bi zagotovili še večje prihranke goriva, deflektorji iz metakrilata pa zmanjšujejo zračni upor in turbulenco brez vpliva na preglednost.

VARNOST

​Sistemi za aktivno in pasivno varnost zagotavljajo zaščito vozila in varnost potnikov: Sprednja cevna zaščita s certifikatom EU ščiti prednji del vozila, bočne zaščitne obloge iz nerjavečega jekla pa preprečujejo poškodbe na boku vozila in poškodbe podvozja. Visokokakovostni varnostni sistemi za vzvratno vožnjo pa vam zagotavljajo večje vidno polje pri manevriranju.

VISOKA TEHNOLOGIJA

​Na voljo so vam komplet radijev, prenosna navigacijska naprava in po meri prilagojena kamera za nadzor zadnjega dela vozila med vzvratno vožnjo, pri čemer lahko z aplikacijo “IVECO Cam” kot zaslon uporabite kar pametnim telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android ali iOS. Zagotovite si najnovejše tehnologije v vozilu.

POVEZLJIVOST

​Novi multimedijski sistem, nova generacija naprave GPS in brezžična kamera na zadnjem delu vozila zagotavljajo še višjo raven povezljivosti vašega vozila. Držalo za pametni telefon Qi vam omogoča, da svoj pametni telefon z lahkoto in varno dosežete, ko je na armaturni plošči, poleg tega pa lahko združljivi pametni telefon brez uporabe kablov napolnite kar med vožnjo.

UDOBJE

​Zagotovite si udobje po meri s celovitim izborom dodatne opreme, ki vključuje vse od sedežnih prevlek, hladilnika in aparat za kavo pa do kompleta za čiščenje.

TEHNOLOGIJA, VARNOST IN UDOBJE

Dodatna oprema za vozila Eurocargo

NOVI IZBOR DODATNE OPREME ZA VAŠE VOZILO EUROCARGO

Eurocargo, ki je zaradi svoje zmagovalne kombinacije tehnologije, zanesljivosti in vsestranskosti od nekdaj prepoznavno in vodilno vozilo v svojem razredu, je danes še bolj eleganten, trajnostno naravnan in učinkovit ter bolje vodljiv kot kdaj koli prej.

Dodatna oprema IVECO se ponaša z linijo izdelkov, ki so posebej prilagojeni za izboljšanje estetike, udobja, varnosti in tehnologije vašega vozila Eurocargo.

GLAVNA DODATNA OPREMA EUROCARGO
VSESTRANSKOST

​Zasnova in funkcionalnost sta ključna elementa linije okusno oblikovane dodatne opreme: lahki pokrovi iz ABS-plastike, ki se ujemajo z vozilom, ščitijo ogledala in dodajo piko na i oblikovanju, zgornji odbijač pa je posebej zasnovan, da poudari obliko prednjega dela vozila in mu da robusten videz.

DONOSNOST

​Originalni spojlerji Iveco so zaradi ojačitvene mrežice in notranjih reber s smolo nastavljivi, robustni in lahki. V kombinaciji z deflektorji za stekla so odlična rešitev za zmanjšanje porabe goriva in zmanjšanje zračnega upora.

VARNOST

​Varnostni sistemi za vzvratno vožnjo so idealna rešitev, ki vozniku med manevriranjem omogoča boljšo preglednost in posledično zagotavlja večjo varnost. Izdelke IVECO odlikujejo kakovostni sestavni deli in neprimerljiva pozornost do podrobnosti. Celoviti varnostni sistemi, ki vključujejo alarmne sisteme, sistem za preprečevanje kraje goriva in hupo, vozniku zagotavljajo najvišjo raven varnosti.

VISOKA TEHNOLOGIJA

​Naše poslanstvo je zagotoviti, da se bodo voznik in potniki v vozilu počutili kar najbolje: celovit nabor radijev za razvedrilo med delom, najnovejša generacija navigacijskih naprav ter namensko držalo za pametni telefon in tablični računalnik bodo vozniku v pomoč pri vsakodnevnih delovnih nalogah.

UDOBJE

​Nova linija sedežnih prevlek Iveco za novi Iveco Eurocargo je zasnovana tako, da ustreza vsem zahtevam, hkrati pa se prilagaja tudi vašim osebnim potrebam. Skupaj z novimi preprogami in sistemom dvojne pritrditve je prijetno počutje v kabini zagotovljeno.

IZBERITE NEPRIMERLJIVO IZKUŠNJO VOŽNJE

Dodatna oprema za vozila S-WAY

HITRI PREGLED DODATNE OPREME ZA VOZILA S-WAY

IVECO S-WAY ponuja celovito transportno rešitev, ki je namenjena izboljšanju počutja voznika v vozilu, lastnikom pa omogoča učinkovito, donosno in trajnostno poslovanje.

V skladu z novim načinom dela in vožnje IVECO ponuja novo generacijo posebej zasnovane dodatne opreme, s katero si lahko prilagodite in izboljšate doživetja v NOVEM VOZILU IVECO S-WAY.

GLAVNA DODATNA OPREMA S-WAY
VSESTRANSKOST

​Vsaka posamezna podrobnost je skrbno zasnovana tako, da poudari prispevek k izboljšanju učinkovitosti. Visokokakovostni materiali in natančno testiranje omogočajo preprosto montažo. Nova diodna osvetljava ozadja, ki se ujema z obliko nove strehe, še bolj poudari značaj voznega parka s prilagojenim logotipom, kromiranimi elementi in nove izstopajoče nalepke pa zagotavljajo kar najvišjo raven vsestranskosti.

DONOSNOST

​Kombinacija: aerodinamični komplet, senčnik in deflektor bodo prispevali k zmanjšanju zračnega upora, kar bo skupaj s sistemi za preprečevanje kraje goriva in sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah zagotovilo prihranek goriva.

VARNOST

​S celovitim sistemom kamer na zadnjem delu vozila izboljšajte varnost svojega vozila in posledično preprečite nesreče, za nova vozila pa smo razvili tudi posebno ogrevano kamero za najbolj ekstremne vremenske razmere. Zračna hupa in celovit izbor odsevne opreme pa zagotavljata najvišjo raven vidnost na cesti.

UDOBJE

​Počutje v vozilu je srce in duša linije dodatne opreme Comfort. Z novo mikrovalovno pečico se boste vedno počutili kot doma, ponujamo pa tudi novo LED-stropno lučko z USB-vtičnico, ob kateri se bodo voznik in potniki v vozilu počutili prijetno tudi ponoči ob branju knjige. Nove sedežne prevleke in preproge so zasnovane tako, da ustrezajo različnim delovnim potrebam, pa naj gre za delo v ladjedelnici ali vožnje na dolge razdalje.

VISOKA TEHNOLOGIJA

​Linija dodatne opreme HI-TECH vam prinaša prednosti, ki jih ponujajo najsodobnejše tehnologije ter sistemi za obveščanje in razvedrilo. Številne možnosti z enim samim namenom: poenostavitev opravil v vozilu.
Nov, po meri izdelan nosilec armaturne plošče z vgrajeno USB-vtičnico je zasnovan tako, da boste svoje naprave lahko preprosto napolnili, ne da bi se vam bilo treba premakniti iz najvarnejšega položaja za vožnjo. V kombinaciji z novim avdio in video sistemom bo vozilo postalo sproščujoč prostor, ki ga zaznamujejo inovativnost, tehnologija in preprosta uporaba.