IVECO DAILY SPREMENI 
POGLED NA POSLOVANJE
Na voljo tudi
DAILY FURGON

FURGON KI BO SPREMENIL VAŠO POSLOVNO PERSPEKTIVO

Veliko več kot dostavno vozilo. Novi Daily Šasija s kabino je zasnovan tako, da vam pomaga upravljati vaše podjetje trajnostno in donosno.

Z Novim Daily šasija s kabino, je tehnologija v službi voznika: ko večji del delovnega dne preživite za volanom, želite, da so vaše bivalne razmere v vozilu in voznie izkušnje neprekosljive. V svoji 40-letni zgodovini je Daily nenehno izboljševal vaše življenjske in vozniške izkužnje na najvišji ravni v panogi.

Le Nouveau Daily fourgon

Novi Daily Šasija s kabino kombinira povezljivost in odpira povsem nov svet visoko personaliziranih storitev, ki so natančno prilagojene vaši uporabi vozila in vašim zahtevam.

To je vaša popolna transportna rešitev, prilagojena vašemu podjetju.

3 dejstva glede IVECO Daily Šasija s kabino

Poraba goriva in stroški vzdrževanja
Do 10% znižanje
+
PORABA GORIVA IN STROŠKI VZDRŽEVANJA

DO 10% PRIHRANKAV GORIVA Z VISOKO UČINKOVITIMI FUNKCIJAMI DAILY-a

Motorji Novega Daily-a se izkazujejo po svoji učinkovitosti porabe goriva zaradi uvedbe funkcij, kot so nova elektronsko krmiljenavariabilna geometrija turbine, ekskluzivne pnevmatike razreda A Super Eco, ki so posebej zasnovane za sistem Daily in Start & Stop.


Do 10% prihrankov pri stroških vzdrževanja

Izboljšave komponent in daljši intervali menjave olja omogočajo znatne prihranke do 10% stroškov vzdrževanja v mestnih okoljih.


Največja Dovoljena Masa
od 3.3 do 7.2 ton NDM
+
NAJVEČJA DOVOLJENA MASA
BREZMEJNE MOŽNOSTI

Ne glede na vaše poslanstvo poiščite Daily, ki ustreza vašim zahtevam. V razponu od 3,3 do 7,2 tone, pri medosnih razdaljah od 3000 do 5100 mm in dolžinah karoserije do 6190 mm, je to najbolj vsestransko vozilo v svojem razredu. V celoti izkoristite prednosti Daily šasije, najrobustnejše in najpreprostejše za preoblikovanje, zahvaljujoč svojemu C-profilnemu okvirju iz jekla visoke trdnosti.

CHASSIS CABCREW CABCHASSIS COWL
IVECO Daily VanSemi-windowed VanWindowed Van
3.3 - 7.2 t3.3 - 7 t3.5 - 7.2 t

Možnosti karoserije
Najširša ponudba v industriji
+
MOŽNOSTI KAROSERIJE
IZJEMNA PRILAGOJENOST

Daily je zasnovan in izdelan tako, da ponuja praktično neskončne možnosti nadgradnje, kar olajša prilagoditev vašim specifičnim potrebam. Idealen je za visoko specializirane in zahtevne prilagoditve, kot so vlečno vozilo, zadnji prekucnik, tri stranski prekucnik ali reševalno vozilo.


NOSILNOSTI IN PROSTORNINE TOVORNEGA PROSTORA

Ogromno prostora za vaš posle
​​​​​​​​​​​​​​​​​

POPOLNO VOZILO ZA VAŠE POSLOVANJE

​Daily Šasija s kabino je najbolj vsestransko dostavno vozilo v svojem razredu. Ne glede na vašo dejavnost - naj bo to mestna dostavna služba, kot je gradnja, ali težje transportne misije, kot je premikanje pohištva
lahko najdete in prilagodite Daily, da se popolnoma ujema z vašimi operativnimi in poslovnimi zahtevami.

NAREJEN DA TRAJA

  • Vsak dan, leto za letom, ga nalagajte do največje obremenitve, pri čemer se zavedate, da se lahko zanašate, da bo učinkovito opravil vsako nalogo
  • izkoristite vse prednosti edinega lahkega gospodarskega vozila s tovornjaškim podvozjem, z jeklenimi prečnimi nosilci debeline do 5 mm
  • Delo opravite hitreje in z manj potovanji, zahvaljujoč večji nosilnosti do 4900 kg


WHEELBASE
(mm)
MAXIMUM BODY LENGTHS (mm) GROSS VEHICLE WEIGHT (t.)
SINGLE WHEEL TWIN WHEEL CHASSIS CAB CREW CAB
single-wheel
twin-wheel
chassis-cab
crew-cab

MIN. MAX. MIN. MAX. MIN. MAX. MIN. MAX.
300025103000283033163.35.2
7
345033953886339538863.37
3.37
375040054495400544953.57.23.57
410040054495400548953.57.23.57
4350

483053405.27.25.2
7
4750

569061905.27.267
5100

569061906
7.267


​​​​​​​​
NOVI DAILY CAB
Daily Šasija s kabino External 360°

VRHUNSKE ZMOGLJIVOSTI MOTORJA

Trajnostnost in profitabilnost za vaš podjetje
​​​​

DO 10% PRIHRANKOV GORIVA Z VISOKO UČINKOVITMI FUNKCIJAMI
Motorji New Daily-a se izkazujejo po svoji učinkovitosti porabe goriva zaradi uvedbe funkcij, kot so nova elektronsko krmiljena spremenljiva geometrija turbine, ekskluzivne pnevmatike razreda A Super Eco, ki so posebej zasnovane za sistem Daily in Start & Stop.

DO 10% PRIHRANKOV PRI STROŠKIH VZDRŽEVANJA
Izboljšava komponent in daljši intervali menjave olja omogočajo znatne prihranke do 10% stroškov vzdrževanja v mestnih misijah.

ZMOGLJIVOST ZA VSAKO NALOGO
Daily Furgon je znan po svoji obsežni ponudbi motorjev in je edini na trgu, ki ponuja dva motorja, optimizirana za vrhunsko zmogljivost, za vsako nalogo.​

Izberite motor
2.3-litre FIA engine Euro 6D Light Duty

COMMERCIAL NAME 120 140 160
POWER (hp) 116 (86 kW) 136 (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 320 350 380*
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUALAvailable in both light- and heavy-duty homologation with rated power ranging from 116 to 156 hp.

* 350 Nm with Manual Transmission
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


2.3-litre FIA engine Euro 6D Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 140 160
POWER  (hp) 136  (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 350 380
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUALe-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty

COMMERCIAL NAME 160 180 210
POWER (hp) 160* (119 kW) 180 (134 kW) 210 (156 kW)
TORQUE (Nm) 380 430 470
TURBO  VGT VGT e-VGT
GEARBOX MANUAL HI-MATIC /
MANUAL
HI-MATICOffered in 3 different power ratings with increased performance from 160* up to 210 hp.

* Only Chassis Cab Version
VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty CNG*

COMMERCIAL NAME NP
POWER (hp) 136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm) 350
TURBO  WG
GEARBOX HI-MATIC /
MANUAL* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.


MORE UDOBJA IN VARNOSTI, S HI-MATIC

Ostanite osredotočeni na prometne in vozne razmere, medtem ko HI-MATIC, prvi 8-stopenjski avtomatski menjalnik, poskrbi za ostalo. Uživajte v zmogljivostih, učinkovitosti in udobju Daily HI-MATIC skupaj s trajnostno in nizko stopnjo stroškov lastništva z IVECO tehnologijo Natural Power.

MORE UDOBJA IN VARNOSTI, 
 <span style="color: #3466cd;">S HI-MATIC</span>

NOTRANJOST IN VOZNIŠKE IZKUŠNJE

Vkrcajte se, udobno je!
Tehnologija vam je na voljo
Gladka in lahkotna okretnost
Novi električni servo volan je zelo natančen in odziven, kar zmanjšuje napor pri krmiljenju in zagotavlja nemoteno vožnjo. Prav tako blaži vibracije in kompenzira zdrse in odklone koles, kar povzroča občutek stabilnosti in nadzora. S funkcijo City Mode še dodatno zmanjša napor za kar 70%, tako lako uživate v vožnji tudi v prometnih ulicah mestnega središča.
Superiorna vožnja, komfort in ergonomija
Celotni krmilni sistem Dailyja je preoblikovan, in ponuja izkušnjo osebnega avtomobila. Izvedete lahko aksialno kot tudi kotno nastavitev krmilnega kolesa in nastavite popoln položaj za boljše udobje in ergonomijo. Manjše, usnjeno večnamensko krmilno kolo ponuja široko paleto kontrolnih tipk na dosegu prstov in daje več prostora za noge, kar dodatno poveča vaše udobje. V prometni gneči lahko aktivirate Queue Assist s pritiskom na gumb. Stres v prometnih konicah je stvar preteklosti!
Enostavna, jasna interakcija
Nov barvni prikazovalnik visoke ločljivosti zagotavlja uporabniku prijazen, intuitiven vmesnik, zaradi katerega je interakcija z Daily-em in dostop v realnem času do vseh ključnih nastavitev ter informacij, ki jih potrebujete da potegnete najboljše iz vašega vozila zelo enostavna.Varnost in učinkovitost s spremljanjem tlaka v pnevmatikah v realnem času
Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah prikazuje pritisk v vseh pnevmatikah v realnem času na prikazovalniku, tako da lahko zagotovite, da je vaš Daily vedno z optimalnim tlakom v pnevmatikah. To ne pomeni samo varnejše vožnje, ampak tudi pomaga zmanjšati porabo goriva. Daily je prvi furgon, ki ponuja to funkcijo za enojna in dvojna kolesa na pogonski osiHi-connect: nov infotainment sistem
Daily ponuja uporabniku prijazen infotainment sistem s 7-palčnim zaslonom, DAB radiom, Vrednotenjem sloga vožnje, prepoznavanjem glasu, TomTom® navigacijskim sistemom za avtomobile in tovornjake in zaslonom zadnje kamere. Digitalno življenje lahko preprosto pripnete na Apple CarPlay in Android Auto ™, ki omogočata ogledalo naprave in uživajte v svojih aplikacijah popolnoma varno med vožnjo.High Visibility Led
Nove polne LED luči znatno izboljšajo vidljivost in dojemanje ovire za 15% s precej ostrejšim žarkom, ki se prenaša naprej. Poleg močne oblikovne poteze, boste uživali tudi v prihrankih pri skupnih stroških lastništva, saj imajo LED luči izjemno dolgo življenje. Brez motenj, brez napora.Udobje pri parkiranju in učinkovitost
Nova električna parkirna zavora se samodejno zaskoči, ko parkirate in se izklopi, ko ste pripravljeni za vožnjo. V mestnih multi-stop nalogah. kot je dostava paketov, ne rabite zapravljati časa z vključevanjem in izključevanjem zavore. Ne samo da zmanjša utrujenost in neudobnost ponavljajočih se gibanj rok, ampak izboljša vašo produktivnost. Prihranite lahko do 5 ur na mesec, kar je nedvomno koristno za vašo donosnost. Odpravljanje ročice ročne zavore sprosti prostor v kabini tako da se lahko udobneje premikate.
UŽIVAJTE V VARNI VOŽNJI, BREZ STRESA

Napredni sistemi za pomoč voznikom

V CELOTI SE OSREDOTOČITE NA SVOJE DELO.

Daily FURGON ADAS zmanjša tveganje za nesreče na avtocestah in prometnih mestnih ulicah, pomaga vam pri težkih situacijah in odpravlja stres v gostem prometu - v dobro vašega počutja v kabini.

Daily VAN ADAS
Napredni sistemi za pomoč voznikom
V celoti se osredotočite na svoje delo. Daily FURGON ADAS zmanjša tveganje za nesreče na avtocestah in prometnih mestnih ulicah, pomaga vam pri težkih situacijah in odpravlja stres v gostem prometu - v dobro vašega počutja v kabini.


City Brake PRO
AEBS in City Brake PRO vam pomagata ohraniti varnost tako, da predvidita potencialni trk pred seboj in avtonomno zavirata. V gostem prometu se boste izognili tudi trčenju pri hitrosti 5 km / h.


Queue assist
V prometni gneči lahko aktivirate Queue Assist s pritiskom na gumb. Stres v prometnih konicah je stvar preteklosti!


Adaptive cruise control
Samodejna nastavitev hitrosti za ohranjanje varnostne razdalje pred vozilom


Proactive lane keeping assist
Ostanite v voznem pasu s sistemom Proactive Lane Keeping Assist, ki vas nežno usmeri nazaj v središče voznega pasu, če se spustite ven.


Crosswind assist
Senzorji aktivirajo zavore na strani vozila, ki ga udari veter, kar zagotavlja stabilnost in varnost.


Hill descent & Traction plus
Hill Descent Contol (HDC) ohranja stalno hitrost na dolgih spustih in Traction Plus pomaga pri slabem oprijemu


POVEZLJIVOST IN STORITVE

Izboljšana povezljivost in storitve
​​​​​​​​​​​CONECTIVIDAD Y SERVICIOS MEJORADOS
V  Daily-u je povezljivost veliko več kot uporaba mobilne naprave v vozilu. Omogoča širok spekter storitev, ki nam omogočajo, da podpiramo vaše podjetje bolj proaktivno in učinkovito, zmanjšujemo zastoje in povečujemo vašo produktivnost. vozilo, ki je v neposrednem stiku s strokovnjaki IVECO, ki bodo prejeli podatke v realnem času, lahko izvedejo diagnostiko in prepoznajo morebitna vprašanja, preden se pojavijo, s sprejemanjem proaktivnih ukrepov za zmanjšanje izpadov.

Prilagojene storitve, ki se natančno ujemajo vsakodnevno, glede na podatke v realnem času, ki jih lahko prejmete iz vašega Daily-a.

Optimizirajte učinkovitost vašega dnevnika v realnem času prek portala MYDAILY tako, da analizirate njegovo zmogljivost, porabo goriva in celo eksplotacijo vozila.

Rešitve za upravljanje voznega parka vam omogočajo, da zmanjšate stroške zaradi boljšega sledenja vozil, izkoriščenosti voznega parka, obnašanja voznikov, napredne diagnostike motorjev in poročanja v realnem času.

DAILY BUSINESS UP ™: Vaš voznik in poslovni pomočnik.
Preprost način, da ohranite povezavo med podjetjem. Ko prenesete DAILY BUSINESS UP ™ na svojo napravo in jo seznanite z radijskim sprejemnikom DAB, lahko uživate v funkcijah, ki vam bodo pomagale izboljšati vašo produktivnost in učinkovitost. DAILY BUSINESS UP ™ je vaš pomočnik voznika prek funkcij, kot je vrednotenje vozniškega stila, in je vaš poslovni pomočnik, ki organizira vzdrževanje voznega parka in spremljanje delovanja na portalu MYDAILY. "

Photogalerija

Daily opravi delo s stilom