​​DAILY. NOVA GENERACIJA MINIBUSA.

Minibus lahko zadovolji vse potrebe pri prevozu oseb

 • Novi Daily v različici minibus je obnovljen in to v znamenju udobja, dizajna in visokih učinkov. Popolnoma preurejen za odgovor vedno večjim zahtevam kupcev. Nova serija Daily minibus se poveča in izboljša, optimizira učinke in  ponudi novo veselje na potovanjih in pri vožnji. 

  Vsestranskost in zmagovalna kombinacija Novega Daily minibus, ki zahvaljujoč veliki seriji vozil lahko zadovolji vsako potrebo po prevozu oseb:

  minibus Daily Tourys: potovalno vozilo v kompaktni izvedbi.

  minibus Daily Line: idealne za medkrajevni prevoz.

  minibus Daily Citys: namenjen prevozu v mestnih središčih.

  Novi Daily minibus zagotavlja ergonomijo in udobje vožnje kot v avtomobilih. Vse to je združeno v številne stilske in tehnične rešitve, ki so v celoti namenjene udobju potnikov. 

  minibus Nov sistem klimatske naprave in vpihovanja zraka 

  minibus Nova dodatna oprema za udobje in varnost potnikov

  minibus Nove opreme, ki lahko zadovoljijo vse potrebe

  Nova serija Daily minibus je opremljena z motorji F1C 3,0 L Dizel in CNG. Z upoštevanjem emisijskih kriterijev Euro VI, na motorjih Dizel je bil dodan sistem SCR (Selective Catalitic Reduction) kot tudi na preostali seriji Bus z zagotavljanjem vrhunskih učinkov in zmanjšane porabe.

  6.1 t različica, nov vrh ponudbe, lahko sprejme poleg voznika in spremljevalne osebe, še do 22 sedečih potnikov. To je največje število potnikov v vozilu tega razreda. Podaljšana medosna razdalja 4100 mm in znižana višina nakladalne površine omogoča 30% povečanje prtljažnega prostora glede na predhodno različico (znižan prtljažni prostor 2,5 m₃)

  Med najpomembnejšimi novostmi Novega Daily Minibus je različica 6,1 tone s podaljšano medosno razdaljo 4100 mm, nov vrh ponudbe, ki lahko sprejme poleg voznika in spremljevalne osebe, še do 22 sedečih potnikov (to je največje število potnikov v vozilu tega razreda) in 30% povečanje prtljažnega prostora glede na predhodno različico (znižan prtljažni prostor 2,5 m3).

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt