IVECO DRIVER PAL
The vocal driver companion.

IVECO Driver Pal

Novi IVECO DRIVER PAL, pionirski glasovni in digitalni spremljevalec voznika, ki vozniku omogoča, da digitalno življenje v kabini vozila, komunicira s svojim vozilom in vozniško skupnostjo ter dostopa do povezanih storitev IVECO prek glasovnih ukazov Amazon Alexa, zdaj s še dodatnimi funkcijami!

UDOBJE
V svoji pametni kabini, kjer je Alexa popolnoma integrirana v vozilo, lahko vozniki komunicirajo s svojim tovornjakom in upravljajo vse kontrole v kabini preprosto z uporabo svojega glasu.

VARNOST
S svojim glasovnim spremljevalcem vozniki uživajo v varnejši izkušnji vožnje z manj motnjami, pri čemer skrbijo za sekundarna opravila s svojim glasom, da lahko ostanejo osredotočeni na nalogo.

PRODUKTIVNOST
Z novo, inovativno glasovno storitvijo lahko vozniki glasovno upravljajo svoje načrtovanje poti, preverijo zdravstveno stanje svojega vozila, prosijo za pomoč, da se izognejo nenačrtovanim postankom in zamudam z informacijami o prometnih zastojih, vremenskih razmerah in drugih motnjah.

SKUPNOST
Z IVECO DRIVER PAL so vozniki povezani s skupnostjo voznikov. Lahko varno komunicirajo z drugimi vozniki, si izmenjujejo informacije in nasvete o svoji poti – jezik pa ni nobena ovira, saj jim njihov glasovni spremljevalec IVECO prevaja.

KAJ JE NOVEGA?

Razširjene funkcionalnosti glasovnega spremljevalca voznika na myiveco skill.

Kot del IVECO-vega procesa nenehnega izboljševanja, osredotočenega na stranko, je bil glasovni voznikov spremljevalec IVECO DRIVER PAL obogaten z novimi funkcijami, ki bodo voznikovo življenje naredile še lažje, bolj produktivno in varnejše.


NOVE FUNKCIJE MYIVECO:
✔︎ Nova funkcija Lokatorja vozila
✔︎ Izboljšana glasovna zahteva »Odpri MYIVECO«.
✔︎ Nove funkcije, ki pomagajo povečati čas delovanja vozila
✔︎ Dodatne kontrole v kabini.

IVECO ON - DRIVER PAL

NOVE LASTNOSTI

Nove funkcije, ki bodo še olajšale življenje voznika

IVECO je razširil funkcionalnosti svojega glasovnega spremljevalca voznika, IVECO Driver Pal, z novimi funkcijami, ki bodo voznikom njihovih vozil IVECO Daily in IVECO S-Way še olajšale povečanje produktivnosti in udobja ter maksimalno podaljšanje časa delovanja vozila.

NOV LOKATOR VOZIL

Nova funkcija Vehicle Locator bo prihranila čas pri iskanju, kje je vozilo parkirano.

Nove funkcije vključujejo koristne varčevalce časa, ki bodo zagotovili večjo produktivnost. S funkcijo Vehicle Locator bo voznik lahko uporabil spretnost Driver Pal MYIVECO, da glasno vpraša ""Kje je moje vozilo?"" in dobiti naslov, kjer je vozilo parkirano, ne da bi izgubljali čas z iskanjem.

Uporablja se lahko tudi v kabini, če mora voznik vedeti ime ulice, na kateri se nahaja, in ni vidnih uličnih znakov.
Vozniki, katerih delodajalci imajo pogodbe o dobavi z določenim podjetjem za gorivo, ne bodo imeli težav pri iskanju najbližje bencinske črpalke, če bodo iskali po znamki v spretnostih MYIVECO po znamki.

ODPRITE MYIVECO

Izboljšana glasovna zahteva »Odpri MYIVECO« bo zdaj delovala kot glasovna vadnica, ki bo vozniku pomagala hitro krmariti po najpogosteje uporabljenih ukazih in ostala odprta, da bo omogočila naravno in hitro interakcijo.

Izboljšava glasovnega ukaza »Odpri MYIVECO« prinaša občutno izboljšavo uporabniške izkušnje in omogoča hitrejši dostop do glavnih funkcij. Deluje kot vokalna vadnica, ki voznikom pomaga zapomniti, kako vprašati IVECO Driver Pal za informacije o tovornjaku, ponuja hiter vodnik po najpogostejših in uporabnih ukazih.

Ko je spretnost »Odpri MYIVECO« aktivirana, ostane odprta, pripravljena za odziv na nadaljnje neposredne zahteve, kot je »Kakšno je stanje vozila?« ali »Kakšen je moj stil vožnje?«, kar zagotavlja bolj naravno in gladko interakcijo. Veščino zlahka zaključite s preprostim glasovnim ukazom ""Stop"".

MAKSIMALNO POVEČAJTE ČAS UPORABE VOZILA

Nove funkcije, ki pomagajo povečati čas delovanja vozila, vključujejo možnost zahtevanja storitve IVECO Assistance Non Stop prek glasovnih ukazov in integracijo potisnih obvestil za pridobivanje informacij o vzdrževanju v realnem času.

Še ena serija novih funkcij bo voznikom pomagala povečati čas delovanja njihovih vozil. V primeru tehnične težave ali okvare se lahko obrnejo na storitev IVECO Assistance Non-Stop prek glasovnih ukazov, namesto da uporabljajo svojo mobilno aplikacijo ali infotainment sistem. Nova obvestila bodo zelo olajšala organizacijo vzdrževanja in preprečila težave: IVECO Driver Pal bo voznika opomnil, kdaj je predvideno naslednje vzdrževanje, in ga opozoril, ko so na voljo posodobitve Over The Air, da jih lahko načrtuje, ko bo to ustrezalo.

Dodatna obvestila o klimatskih nastavitvah in urniku, nadzorni sobi in opozorila Over The Air bodo prav tako poslana v voznikovo mobilno napravo v aplikacijah IVECO Easy Way in IVECO Easy Daily – uporabna funkcija, ko voznik uporablja funkcije, kot je uravnavanje klimatske naprave na daljavo.

KOMANDE V KABINI

Dodatne komande v kabini je mogoče aktivirati z glasovnimi ukazi, kar poveča udobje in varnost voznika

Udobje in varnost na vozilu IVECO S-Way bosta izboljšana z novo funkcijo IVECO Driver Pal, ki vozniku omogoča aktiviranje dodatnih upravljalnih elementov v kabini za odpiranje in zapiranje oken, na primer ko se približuje cestninski postaji, upravlja strešno okno ali preklopi vklop in izklop infotainmenta med počitkom v kabini.

IVECO je prav tako razširil informacije, zagotovljene voznikom prek spretnosti MYCOMMUNITY, ki zdaj vključuje podrobnosti o tem, koliko uporabnikov je poslušalo sporočila, ki so jih objavili v spretnosti.