Iveco On - Fleet

Preprosto in učinkoviteje upravljajte svoj vozni park in podatke. Pomagamo vam lahko pri spremljanju porabe goriva in voznikov, načrtovanju vsakodnevnih dejavnosti, optimizaciji poti in odpošiljanju naročil. Povečajte zmogljivosti upravljanja voznega parka z vpogledi v delovnik vašega voznika in geolokacijo!
Poleg tega lahko od našega svetovalca za TCO dobite četrtletne nasvete, da zmanjšate porabo goriva in optimizirate uporabo svojega vozila.

Upravljanje voznega parka

Dodajte modularne ponudbe za lažje in učinkovitejše upravljanje flote
UPRAVLJANJE VOZNEGA PARKA

UPRAVLJANJE VOZNEGA PARKA

Kupite dodatne prilagodljive storitve za lažje in učinkovitejše upravljanje voznega parka. Lahko vam ponudimo pomoč pri spremljanju porabe goriva in navad voznikov vaših vozil ter pri načrtovanju njihovih opravil, optimizaciji poti in odpremi naročil. Z vpogledom v potek delovnih dni voznikov in geolokalizacijo boste še učinkoviteje upravljali svoj vozni park!

IVECO WEB API

Za prilagodljivo integracijo podatkov uporabite vmesnik spletnih aplikacij
SPLETNI APLIKACIJSKI PROGRAMSKI VMESNIK IVECO

SPLETNI APLIKACIJSKI PROGRAMSKI VMESNIK IVECO

Aplikacijski programski vmesnik (API) omogoča prilagodljivo vključevanje podatkov v strankine lastne sisteme ter olajša skupno upravljanje podatkov o vozilih, ki nastanejo v IVECOVIH sistemih, in tistih iz sistemov drugih znamk vozil v enem samem orodju.

STROKOVNO SVETOVANJE O VARČEVANJU Z GORIVOM

Zmanjšajte porabo goriva s svetovalcem TCO Advisor
PROFESIONALNO SVETOVANJE ZA VARČEVANJE Z GORIVOM

PROFESIONALNO SVETOVANJE ZA VARČEVANJE Z GORIVOM

IVECOV strokovnjak za skupne stroške lastništva vam bo vsako četrtletje nudil osebno svetovanje in nasvete, kako zmanjšati porabo goriva. Na voljo je tudi spremljanje z opozorili o dogodkih, ki lahko vplivajo na učinkovitost porabe goriva, na primer tlak v pnevmatikah ali zamašitev filtra za gorivo in zračnega filtra, kar vam bo prav tako omogočilo, da boste kar najbolje izkoristili svoj tovornjak.

Profesionalno poročilo o varni vožnji

Bodite varnejši na poti s svetovalcem TCO Advisor
PROFESIONALNO POROČILO O VARNI VOŽNJI

PROFESIONALNO POROČILO O VARNI VOŽNJI

Na podlagi rezultatov, ki jih boste prejeli s poročilom o varni vožnji, vas bo naš TCO svetovalec četrtletno kontaktiral, da vam svetuje, kako biti varnejši na cesti.

IVECO ON
DAILY

Prenesite brošuro

IVECO ON
WAY RANGE

Prenesite brošuro