NOVI EUROCARGO
PRILJUBLJENI MESTNI TOVORNJAK

PRILJUBLJENI MESTNI TOVORNJAK, POSLOVNI PARTNER ZA VSAKOGAR

Trajnosten, učinkovit, okreten in vsestranski: Eurocargo je popoln tovornjak za urbano okolje in komunalne storitve. Od dostave do zbiranja odpadkov, čiščenja cest, pomoč na cestni in prevoz kontejnerjev, lahko zadovolji vse potrebe. Zahvaljujoč zmanjšani širini kabine (2,1 metra), širokim krožnim kotom (52 stopinj) in najboljšim krogom obračanja v svoji kategoriji (le z nekaj manj kot 11 metrov za 2790 mm medosno razdaljo), je odličen partner za vaše podjetje.

PRILJUBLJENI MESTNI TOVORNJAK, <span style="color:#0492D0;">POSLOVNI PARTNER ZA VSAKOGAR</span>

3 DEJSTVA GLEDE NOVEGA IVECO EUROCARGA


-8 % potrošnja goriva
pri mestni dostavi

motorji moči
od 160 do 320 KM

dolžina nadgradnje
od 4265 do 10.175 mm

IZBERITE VAŠ EUROCARGO

in zahtevajte ponudbo
Eurocargo Configurator
<span style="color:#0492D0;">TRAJNOSTNOST.</span> NARAVNE REŠITVE ZA OKOLJE

TRAJNOSTNOST. NARAVNE REŠITVE ZA OKOLJE

CNG je okolju najbolj prijazno gorivo, ki je dostopno za komercialne namene. Emisije IVECO-vega CNG-motorja vsebujejo zmanjšane ravni NOx, nič svinca in 95% manj delcev v primerjavi z dizelskim gorivom. Tehnične značilnosti in nosilnosti vozila so identični dizelski različici. Natural Power Eurocargo je še posebej doma v večjih mestih - majhne emisije pomenijo, da je dovoljeno voziti tudi v prometnih conah z omejenim gibanjem, njengovo tiho delovanje, pa je idealno za nočno delo (PIEK Certifikat).

PRENESITE BROŠURO ZA KOMUNALNE RAZLIČICE

NAJBOLJŠI UČINEK, MANJŠA PORABA

Motorji na novem Eurocargo so Tector 5 štiri-valjni 4.5-litrski in Tector 7 šestvaljni 6.7-litrski dizelski motorji do 320 KM. OptimiziranI za najboljši učunek pri nizkih hitrostih, ki zmanjšujejo skupne stroške lastništva. Na voljo tudi v izvedbi s CNG 204 KM motorjem.

NAJBOLJŠI UČINEK, <span style="color:#0492D0;">MANJŠA PORABA</span>
Novi EUROCARGO IVECO

VEČ PROSTORA ZA UDOBJE​​​

Eurocargo je najboljša rešitev za življenje na poti. Komande na volanu, odlagalni prostori, viseča letev s kljuko in izjemno udoben zračno vzmeten voznikov sedež. PREHOD SKOZI KABINO: zahvaljujoč linearni armaturni plošči in kompaktnim dimenzijam, voznik lahko brez težav zapusti vozilo z obeh strani kabine.

​ ​
​ ​
Eurocargo TCO