ØK VERDIEN PÅ DIN IVECO YTTERLIGERE

Takket være IVECO tilbehør kan du gjøre din arbeid- og kjøreopplevelse enda mer spennende og unik, ved å benytte deg av et komplett utvalg produkter som er utviklet for deg.

Avhengig av personligheten din og virksomheten kan du velge å benytte deg av kjøretøyets tilpasningsmuligheter med et bredt spekter av tilbehør og forbedre lønnsomheten ved å inkludere aerodynamiske, drivstoffbesparende løsninger.

Aktive og passive ekstra sikkerhetssystemer hjelper deg med å beskytte kjøretøyet ditt, mens høyteknologisk ekstrautstyr inviterer fremtiden ombord.

Forbedre oppkoblingen ved å installere en GPS-lokalisator eller et komplett multimediasystem.
Du kan heve komfortnivået ombord med et stort utvalg tilbehør, slik at livet ditt blir så behagelig som mulig.

HVORFOR INSTALLERE TILBEHØR I DIN IVECO


IVECO Accessories Versatility

Allsidighet
Spesialtilpass kjøretøyet slik at det matcher din personlighet og dine behov
IVECO Accessories Safety

Sikkerhet
Forbedre sikkerheten til deg selv, kjøretøyet og andre trafikanter
IVECO Accessories Profitability

Lønnsomhet
En triveligere kjøretur betyr mindre påkjenninger og høyere produktivitet

Gjør din kjøreopplevelse unik

Daily tilbehør

DET NYE UTVALGET TILBEHØR FOR DIN DAILY

Tro mot sitt naturlige instinkt og evne til å forutse forretningsbehov har nye Daily nå et komplett utvalg med nye, teknologisk avanserte funksjoner i tillegg til sin anerkjente robusthet og allsidighet, og dette gjør den til den beste business-partneren.

  • En ny serie med aerodynamiske løsninger, som for eksempel spoiler, for å øke lønnsomheten og samtidig redusere drivstofforbruket og CO2-utslipp;
  • Ekstra aktive og passive sikkerhetssystemer som sørger for best mulig beskyttelse av kjøretøyet;
  • En ny serie med produkter som er utviklet for å forbedre oppkoblingen og teknologien ombord, med et nytt multimediasystem, Wi-Fi-ryggekamera og Qi smarttelefonkrybbe.

DAILY MAIN ACCESSORIES
ALLSIDIGHET

​Monter bagasjehylle i din Daily slik at plassen over frontruten kan benyttes, eller velg rørholder, stige eller gulvplattform. Hvis du har behov for ekstra beskyttelse, spør etter lister til lasterom, noe som er svært motstandsdyktige mot fuktighet, kjemiske substanser og riper. 

LØNNSOMHET
Det originale luftstrømningssystemet sikrrer en suveren aerodynamisk løsning for å redusere drivstofforbruket. Det aerodynamiske settet er testet i vindtunnel og på veien for å sikre drivstoffbesparelser. Vindavviserne er laget av metakrylat og reduserer motstanden og turbulensen uten at det går på bekostning av sikten.
SIKKERHET

​Aktivt og passivt sikkerhetssystem beskytter både kjøretøyet og passasjerene ombord: Støtfangeren, som tilfredsstiller EU-sertifisering, sørger for beskyttelse foran, mens beskyttelsesbjelkene på siden, laget av rustfritt stål, forhindrer skader på siden av kjøretøyet og understellet. Ryggesikkerhets-systemene er av høy kvalitet og sørger for bedre sikt under manøvrering.

HI-TECH
Den nye teknologien ombord inkluderer et komplett sett med radioer, bærbar navigasjon, samt et ryggekamera som er spesielt utviklet for å benytte smarttelefonen eller nettbrettet som skjerm (Android og iOS) ved hjelp av applikasjonen IVECO Cam.
OPPKOBLING
Det nye multimedia-systemet, en ny generasjon med GPS-system og Wi-Fi-ryggekamera, er med på å heve oppkoblingsnivået til kjøretøyet ditt. Takket være Qi smarttelefon-krybben kan du alltid ha smarttelefonen din trygt og lett tilgjengelig på dashbordet, og du kan lade kompatibel smarttelefon uten å måtte bruke ledning mens du kjører
KOMFORT
Det store utvalget tilbehør gir deg muligheten til å tilpasse komforten i kjøretøyet ut fra dine egne preferanser og skape et sted det er trivelig å oppholde seg. Velg setetrekk, kjøleskap, kaffemaskin og oppbevaringsplass for verdisaker.

TEKNOLOGI, SIKKERHET OG KOMFORT

Eurocargo tilbehør

NYTT UTVALG AV TILBEHØR TIL EUROCARGO

Eurocargo har alltid vært målestokken og lederen i bransjen med sin uslåelige kombinasjon av teknologi, pålitelighet og allsidighet. Den nye Eurocargo er blitt enda mer elegant, bærekraftig, effektiv og letthåndterlig.

IVECOs tilbehør består av en serie produkter som er spesielt utviklet for å fremheve estetikken, komforten, sikkerheten og teknologien i din Eurocargo.

EUROCARGO HOVED-TILBEHØR
ALLSIDIGHET
Design og funksjonalitet er de to viktigste elementene i den estetiske serien med tilbehør: Lette ABS plastdeksler som matcher kjøretøyet og beskytter speilene, samtidig som de fremhever designen, samt førsteklasses støtfangere som er formet spesielt for å fremheve frontdesignen til kjøretøyet og gi det et røft uttrykk.
LØNNSOMHET
Originale Iveco-spoilere, justerbare, robuste og lette, takket være strukturnettet og de innvendige ribbene av kunstharpiks. Sammen med vindusdeflektorene er de en suveren løsning som reduserer drivstofforbruket ved å redusere den aerodynamiske motstanden.
SIKKERHET
Sikkerhetssystemet ved rygging er ideelt for å bidra til bedre sikt under manøvreringen, og dermed økt sikkerhet. IVECOs profesjonelle produkter kjennetegnes av deler av høy kvalitet og et stort fokus på detaljer. Et komplett sikkerhetssystem som alarmer, system for å hindre drivstofftyveri og horn bidrar til å øke sjåførens trygghet under arbeidet.
HI-TECH
Målet vårt er å forbedre livet ombord: Et komplett utvalg av radioer sørger for underholdning under arbeidet, og siste generasjon navigasjonsutstyr og en dedikert smarttelefon- og nettbrettholder vil hjelpe sjåføren med de daglige oppdragene.
KOMFORT
Den nye serien med setetrekk som passer til den nye Iveco Eurocargo, er utviklet for å dekke alle behov, samtidig som de er de er tilpasset dine egne personlige preferanser. Sammen med de nye mattene med dobbelt festesystem sørger de for en trivelig tilværelse ombord.

VELG EN KJØREOPPLEVELSE UTEN SIDESTYKKE

S-WAY tilbehør

ET RASKT BLIKK PÅ TILBEHØRET TIL S-WAY

"IVECO S-WAY er en komplett transportløsning som er utviklet for å gjøre livet ombord mer komfortabelt og samtidig bidra til en effektiv, lønnsom og bærekraftig drift.

I tråd med denne nye arbeidsmåten og kjøringen, tilbyr IVECO en ny generasjon med tilbehør som er spesielt utviklet for å kunne tilpasses den enkelte kunde for å gjøre nye IVECO S-WAY til en personlig opplevelse."

HOVED-TILBEHØR S-WAY
ALLSIDIGHET
Hver eneste detalj er blitt utviklet med tanke på å fremheve kjøretøyets egenskaper og maksimere ytelsen. Materialer av høy kvalitet og nøyaktig testing sørger for at monteringen er enkel. Det nye dekselet med LED-bakgrunnsbelysning er designet for formen på det nye taket og fremhever flåtens identitet. Den spesialtilpassede logoen, detaljer i krom og nye, effektfulle dekaler sørger for maksimal tilpasning.
LØNNSOMHET
En kombinasjon av enheter: Aerodynamisk sett, solskjerm og deflektor som vil redusere turbulensen, verktøy for å beskytte mot drivstofftyveri, samt et system som overvåker dekktrykket, vil bidra til drivstoffbesparelser.
SIKKERHET
Gjør kjøretøyet ditt enda tryggere for å forhindre ulykker ved å montere et komplett ryggekamerasystem. For det nye kjøretøyet har vi utviklet et kamera med oppvarming for å tåle ekstreme værforhold. Pneumatisk horn og et komplett utvalg med retrorefleksivt tilbehør vil sikre at du er godt synlig på veien.
KOMFORT
Leve livet ombord: Dette er mantraet til tilbehørsserien Comfort. Den nye mikroovnen gjør at du kan føle deg som hjemme. Vi prøvde ut den nye LED-lampen, installert for din bekvemmelighet, slik at fører og passasjer kan tilbringe hyggelige kvelder ombord og lese en bok. De nye setetrekkene og mattene er utviklet for å dekke ulike arbeidsbehov, fra jobb på kaiområder til langtransport.
HI-TECH
HI-TECH-serien med tilbehør gir deg muligheten til å ta i bruk den nyeste teknologien og infotainment-systemet. En rekke muligheter for ett formål, å gjøre arbeidet og livet ombord enklere.
Et nytt, spesialtilpasset dashbordfeste med innebygd USB-kontakt er blitt utviklet for at du enkelt og trygt skal kunne lade enhetene dine. Matchende lyd- og videosystem sikrer innovasjon, teknologi og enkel bruk og skaper et ideelt miljø for å slappe av.