Iveco On - Fleet

Administrer bilflåten og data enkelt og mer effektivt. Vi kan hjelpe deg å overvåke kjøretøyenes drivstofforbruk og sjåførene, planlegge deres daglige aktiviteter, optimere ruter, og sende bestillinger. Øk flåteadministrasjonens muligheter gjennom innsikt i sjåførenes arbeidsdag og hvor de befinner seg!
I tillegg kan du motta kvartalsvise råd fra vår TCO-rådgiver for å redusere drivstofforbruket og maksimere utnyttelsen av kjøretøyet.

Fleet management

Legg til modulære tilbud for å administrere bilflåten enklere og mer effektivt
FLÅTEADMINISTRASJON

FLÅTEADMINISTRASJON

Kjøp tilleggstjenester i form av ulike moduler for enklere og mer effektiv administrasjon av bilflåten. Vi kan hjelpe deg med å overvåke kjøretøyenes drivstofforbruk og sjåførene, samt å planlegge oppdragene deres og optimalisere kjøreruter og ekspederingsordre. Forbedre kapasiteten til flåteadministrasjon gjennom informasjon om i sjåførens arbeidsdag og lokalisering!

IVECO WEB API

Bruk web-applikasjonen for fleksibel data-integrasjon
IVECO WEB API

IVECO WEB API

Applikasjonens programgrensesnitt (Application Program Interface (API)) sørger for fleksibel dataintegrasjon i kundens egne systemer og forenkler håndteringen av data generert av IVECO, sammen med data som er blitt hentet inn fra kjøretøy av andre merker, i ett enkelt verktøy.

PROFESSIONAL FUEL ADVISING

Reduser drivstofforbruket med TCO rådgivningstjeneste
PROFESJONELL DRIVSTOFF-RÅDGIVNING

PROFESJONELL DRIVSTOFF-RÅDGIVNING

IVECOs økonomi-ekspert vil tilby deg personlig konsultasjon hvert kvartal og gi deg råd om hvordan du kan redusere drivstofforbruket. Systemet sørger også for overvåkning med varsling av hendelser som kan påvirke kjøretøyets drivstofforbruk, for eksempel dekktrykk eller blokkerte drivstoff- eller luftfiltre, samt maksimerer bruken av kjøretøyet.

Professional safe driving report

Bli sikrer på veien med TCO rådgivningstjeneste
PROFESJONELL RAPPORT OM SIKKER KJØRING

PROFESJONELL RAPPORT OM SIKKER KJØRING

Basert på resultatene du vil motta i rapporten om sikker kjøring, vil vår TCO-rådgiver kontakte deg kvartalsvis for å gi råd om hvordan man kan bli enda sikrere på veien.

IVECO ON
DAILY

Last ned brosjyre

IVECO ON
WAY RANGE

Last ned brosjyre