​IVECO BLE GRUNNLAGT I 1975:

​la oss feire våre første 40 år sammen!​

​​IVECO: 40 års eksellense, 150 års erfaring

IVECO feirer sin 40-årsdag - en viktig milepæl for et stort selskap som har formet historien om global kommersiell transport.

Selskapet startet sin utfordring i markedet i 1975 da det ble etablert som en union av fem produsenter som til sammen har mer enn 150 års erfaring fra utvikling og produksjon av nyttekjøretøy, Magirus-Deutz, Fiat, Lancia, Unic og OM.
Gjennom oppkjøp, allianser og internasjonale joint ventures har IVECO utviklet seg til å bli en av verdens fremste aktører innenfor veitransport. Dette betyr at IVECO er blitt en gruppe med solid kompetanse som best kan uttrykke teknologisk innovasjon når det gjelder produksjon og markedsføring både i de mest industrialiserte markedene og i utviklingsland.

I dag har IVECO produksjonsenheter i Europa, Kina, Australia, Brasil og Afrika, og kjøretøyene blir solgt i mer enn 160 land.
Takket være kontinuerlig teknologisk innovasjon har IVECO oppnådd mange suksesser, blant annet  International Truck of the Year i 2013 med Stralis og International Van of the Year 2015 med Daily.

40 år med suksess og samlet 150 års samarbeid med kundene, har resultert i effektive kjøretøy som har hatt suksess på veier over hele verden. De er kjent for høy holdbarhet, teknologisk innovasjon og bærekraftig transport. ​