IVECO DRIVER PAL
The vocal driver companion.

IVECO Driver Pal

Nye IVECO DRIVER PAL , den banebrytende følgesvennen med talegjenkjenning som lar sjåføren ta med seg det digitale livet sitt inn i kjøretøyet, betjene kjøretøyet og holde kontakten med andre samt få tilgang til IVECOs tilkoblede tjenester ved hjelp av talekommandoer via Amazon Alexa, har blitt enda bedre!

KOMFORT
I det smarte førerhuset med Alexa-integrasjon kan sjåfører betjene lastebilen og alle funksjonene ved hjelp av stemmen.

SIKKERHET
Med den virtuelle assistenten får sjåførene en tryggere kjøreopplevelse med færre distraksjoner, siden de kan betjene funksjoner ved hjelp av stemmen mens de holder fokuset på oppgaven.

PRODUKTIVITET
Med den nye virtuelle assistenten kan sjåførene planlegge kjøreruten, kontrollere kjøretøyets tilstand og be om hjelp for å unngå uforutsette stopp og forsinkelser ved hjelp av informasjon om køer, været og andre hindringer.

FELLESSKAP
Med IVECO DRIVER PAL kan sjåfører holde kontakten med andre. De kan kommunisere med andre sjåfører, dele informasjon og gi råd om ruten. Og siden den virtuelle assistenten fra IVECO oversetter for dem, er ikke språket en hindring.

HER ER NYHETENE

Den virtuelle assistenten har blitt enda bedre.

Siden IVECO har fokus på kundene i utviklingsarbeidet, har den virtuelle assistenten IVECO DRIVER PAL fått nye funksjoner som forenkler sjåførens hverdag og øker produktiviteten og sikkerheten.


NYE FUNKSJONER i MYIVECO:
✔︎ Den nye funksjonen for å finne kjøretøyet
✔︎ Forbedret «Open MYIVECO»-forespørsel (åpne MYIVECO)
✔︎ Nye funksjoner som bidrar til å maksimere kjøretøyets oppetid
✔︎ Flere kontroller for førerhuset

IVECO ON - DRIVER PAL

NYE FUNKSJONER

Nye funksjoner som gjør sjåførens hverdag enda enklere

IVECO har utvidet funksjonaliteten til den virtuelle assistenten IVECO Driver Pal, slik at sjåførene av IVECO Daily og IVECO S-Way får en enda bedre hverdag. Nå er det enklere å øke produktiviteten og komforten samt å maksimere kjøretøyets oppetid.

NY KJØRETØYFINNER

Med den nye funksjonen for å finne kjøretøyet kan man spare tid når man skal finne igjen kjøretøyet man har parkert.

De nye funksjonene inkluderer nyttige tidsbesparende funksjoner som gir bedre produktivitet. Med funksjonen for å finne kjøretøyet kan sjåføren bruke Driver Pal MYIVECO ved å spørre «Where is my vehicle?» (hvor er bilen min?) for å få adressen der den er parkert, slik at det blir enklere å finne den.

Sjåføren kan også spørre om det samme fra førerhuset for å få navnet på gaten kjøretøyet befinner seg i hvis det ikke er gateskilt der.
Sjåfører som har arbeidsgivere som har avtale med et drivstoffselskap, kan enkelt finne nærmeste bensinstasjon ved å be MYIVECO om å søke etter merke.

ÅPNE MYIVECO

Den forbedrede talekommandoen «Open MYIVECO» (åpne MYIVECO) hjelper sjåføren med å navigere blant de vanligste kommandoene, og funksjonen forblir åpen for å gjøre interaksjonen naturlig og rask.

Forbedringene av talekommandoen «Open MYIVECO» (åpne MYIVECO) gir betydelige forbedringer av brukeropplevelsen og raskere tilgang til de viktigste funksjonene. Den hjelper sjåførene med å huske hvordan de kan be IVECO Driver Pal om informasjon om lastebilen, og den gir rask oversikt over de vanligste kommandoene.

Når «Open MYIVECO» (åpne MYIVECO) aktiveres, forblir den aktiv, slik at den kan svare på flere forespørsler, for eksempel «What is the vehicle status?» (hva er status for bilen) eller «How is my driving style?» (hvordan er kjørestilen min), noe som gir en mer naturlig og problemfri betjening. Funksjonen avsluttes enkelt med talekommandoen «Stop» (stopp).

MAKSIMER KJØRETØYETS OPPETID

Nye funksjoner som bidrar til å maksimere kjøretøyets oppetid, inkluderer muligheten til å kontakte IVECOs Assistance Non Stop-tjenesten ved hjelp av talekommandoer, samt integrasjonen av pushvarsler for å få vedlikeholdsinformasjon i sanntid.

Flere av de nye funksjonene hjelper sjåførene med å maksimere oppetiden for kjøretøyet. Ved havari eller tekniske problemer kan de kontakte IVECOs Assistance Non-Stop-tjeneste ved hjelp av talekommandoer istedenfor å bruke appen eller infotainmentsystemet. Nye varsler gjør det veldig enkelt å organisere vedlikehold og forebygge problemer: IVECO Driver Pal minner sjåføren på neste service og varsler når det har kommet nye trådløse oppdateringer, slik at det blir enkelt å planlegge.

De nye varslene om innstillinger og planlegging for klimaanlegget, Control Room og trådløse oppdateringer sendes også til sjåførens mobile enheter i appene IVECO Easy Way og IVECO Easy Daily, noe som er nyttig når sjåføren bruker funksjoner som planlegging av klimaanlegget eksternt.

FØRERHUSKONTROLLER

Flere førerhuskontroller kan aktiveres ved hjelp av talekommandoer, noe som forbedrer sjåførens komfort og sikkerhet

Komfort og sikkerhet i IVECO S-Way forbedres med den nye IVECO Driver Pal-funksjonen som lar sjåføren aktivere førerhuskontroller for å åpne og lukke vinduene, for eksempel når kjøretøyet nærmer seg en bomstasjon, kontrollere soltaket eller slå infotainmentsystemet på eller av når sjåføren hviler i førerhuset.

IVECO har også utvidet informasjonen som sjåfører får via MYCOMMUNITY, som nå inkluderer informasjon om hvor mange brukere som har hørt meldingene de har lagt ut.