Iveco On -  Repair and Maintenance
IVECO forplikter seg til å beskytte verdien, ytelsen og produktiviteten til bilen din over tid. Vi har skapt løsninger som tilfredsstiller dine krav med skreddersydde vedlikeholds- og reparasjonskontrakter.

Elements

Vedlikeholds- & reparasjonskontrakter

ELEMENTS

Vi ønsker alltid å tilby våre kunder best mulig service, derfor har Iveco opprettet Elements: Et vidt spekter av skreddersydde servicepakker, beregnet på å holde kjøretøyet ditt på veien.

ELEMENTS er en spesialisert service av høy kvalitet, som har som målsetting å sikre ethvert kjøretøy innen enhver sektor lang driftstid.

Den høye fleksibiliteten gjør Elements svært attraktiv. Kundene kan velge det nivå av service som passer dem best avhengig av type og størrelse på bedriften samtidig som de vet at de tilknyttede kostnadene er faste og forutsigbare.

Ved å velge IVECO, har du gjort et kvalitetsvalg - for deg og din bedrift. IVECO gjør at du slipper å bekymre deg, med et eget nettverk for ettersalgsstøtte og 2000 servicepunkter over hele Europa: Et team av erfarene fagfolk som arbeider dag og natt for å kunne tilby deg den hjelpen du måtte trenge, når som helst og hvor som helst.

ELEMENTS er en av hovedtjenestene blant de globale tilbudene ved Ivecos ettersalgstjeneste. En perfekt samkjøring mellom service, deler og nettverk er tilgjengelig slik at kjøretøyet ditt alltid kan holdes i perfekt stand.

ELEMENTS SOM MAKSIMERER DITT KJØRETØY


VEDLIKEHOLD 

Vedlikehold, smøring, skifte av olje og andre væsker i henhold til håndboken for vedlikehold og reparasjoner.
KRAFTOVERFØRING 

Motor, drivstoffinnsprøytning, girboks, propellaksel og akselreparasjoner
EKSTRA KRAFTOVERFØRING 

Komponenter som ikke allerede er dekket av kraftoverføringselement E.G. Elektriske system, innsprøyting
SLITASJE 

Clutch, bremseklosser, bremseskiver, trommelbremser, bremsebånd for trommelbrems

FORDELENE VED Å BRUKE ELEMENTS PAKKER


  • Høy kjøretøys-tilgjengelighet takket være fullstendig bruk av vedlikeholdsplanen laget av IVECO, samt mer effektiv reparasjonsprosess
  • Vedlikehold og reparasjoner av høy kvalitet utføres ved å bruke originale reservedeler i IVECO spesialiserte assistanse-nettverk
  • Høyere restverdi for kunden for å beskytte verdien av deres investering
  • Tydelige, definerte kostnader, likt fordelt over tid. Forenklet budsjett-håndtering
  • Færre administrative aktiviteter

FORDELENE <span style="color: #0d4ba0">VED Å</span> BRUKE ELEMENTS PAKKER

PROGRAMMERT ​ VEDLIKEHOLDSKONTRAKT

Du kan velge de servicenivåene som passer best for din bedrifts størrelse og behov, og føle deg trygg på at de tilhørende kostnadene er faste og forutsigbare.

Pay per use

Betal kun for reelle kostnader
PAY PER USE

PAY PER USE

Prøv den nye betalingen for vedlikehold og reparasjoner etter bruk (M&R PAY PER USE formula): Ordningen kombineres med 2XL og 3XL Elements-pakkene! Du betaler med abonnementet, og i henhold til ditt faktiske oppdrag og tilbakelagte kilometer vil du enten integrere prisen eller bli refundert for tjenesten du ikke brukte. Du betaler altså bare reelle kostnader. Så skreddersydd, så enkelt!

Flexible Maintenance

Maksimer vedlikeholds-inervallene
FLEKSIBELT VEDLIKEHOLD & REPARASJONER FOR OPPKOBLEDE KJØRETØY

FLEKSIBELT VEDLIKEHOLD & REPARASJONER FOR OPPKOBLEDE KJØRETØY

Reduser antallet uventede stopp og forlenge levetiden på komponentene! Vi hjelper deg må med å maksimere vedlikeholdsintervallene ved å kontrollere kjøretøyet og de ulike komponentene, på bakgrunn av kjøretøyets reelle bruk.

Utvidet garanti

Velg garantiutvidelsene du måtte trenge

UTVIDET GARANTI

IVECO tilbyr deg utvidet garanti-service, garanti-utvidelser for elementene "DRIVE LINE" og "EXTRA DRIVE LINE" som du kan bestille modulbasert etter dine individuelle behov.

For en lengre tidsperiode, vil du være trygg på at kjøretøyet ditt repareres med fremragende profesjonelle evnersom er kjennetegnet til IVECO ettersalgsservice. Og med utvidet garanti-service har du krav på 24-timers veihjelp.

IVECO ON
Daily

Last ned brosjyre

IVECO ON
WAY Range

Last ned brosjyre