​Ivecos forhandlere og serviceverksteder

Uansett hvor du er i Norge, er du aldri langt fra en av våre 17 sertifiserte Iveco-forhandlere eller 23 autoriserte serviceverksteder.

Våre forhandlere og serviceverksteder er fordelt over hele Norge, så det er alltid lett å finne Iveco. Våre forhandlere har inngående erfaring med salg til profesjonelle; de kjenner transportverdenen bedre enn noen annen, og de vet derfor hvordan de skal løse dine behov. Det betyr at du hos Iveco kan føle deg sikker på at du får nettopp den varevogn eller lastebil som kan løse dine oppgaver.

Samtidig vet våre medarbeidere hva det betyr for din virksomhets omsetning og omdømme hvis din bil må stå – og vi gjør alt for at du er tilbake på veien så raskt som mulig.

Ivecos forhandlere arbeider ikke alene. Deres aktiviteter støttes av et team av Iveco-medarbeidere som arbeider målrettet for å sikre at Ivecos biler kommer tilbake på veien så raskt som mulig; uansett om det handler om å håndtere en lastebil som har brutt sammen i den andre enden av Europa, yte teknisk support til en mekaniker eller få en reservedel lynraskt frem med fly.

Du kan finne din nærmeste forhandler under Søk forhandler.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 6f9a439f-59d0-8089-73e1-a16b51959d40.