Iveco On - Care

Ivareta sjåførene dine på veien, gi dem dedikerte rappporter som fokuserer på drivstofforbruk, dekktrykk og kjørestil for å kunne optimere kjøretøyenes ytelse og sjåførens sikkerhet ombord.

Smart Report

Motta tips om hvordan kjørestilen kan forbedres
SMART REPORT

SMART REPORT

Månedsrapport om kjøretøyets og sjåførens ytelse for å kunne forbedre drivstofforbruk og optimalisere kjøretøyet, samt å overvåke oppdragsprofilen.

Safe driving report

Vær mer forsiktig og trygg på veien
RAPPPORT OM SIKKER KJØRING

RAPPPORT OM SIKKER KJØRING

Sammen med Smart Report kjørestilevalueringen (Driving Style Evaluation) vil du nå motta denne nye rappporten som gjør at du kan måle sikkerheten ombord. Vær mer forsiktig og trygg mens du er på veien! Rapporten om sikker kjøring (Safe Driving Report) blir gjort eksklusivt for deg og er kostnadsfri.

IVECO ON CUSTOMER PORTAL AND APP

Overvåk kjøretøyets drivstofforbruk og sjåførens kjørestil på en dynamisk måte
IVECO ON KUNDEPORTAL & APP

IVECO ON KUNDEPORTAL & APP

Overvåkning av kjøretøyets drivstofforbruk og sjåførens kjørestil for å kunne optimalisere flåtens ytelser. Dra nytte av den dynamiske overvåkningen og mulighetene til å sammenligne ulike data.
Last ned App fra Google Play eller App store for å få mer informasjon!

Easy Way App

Forenkle livet ombord med et enkelt klikk
EASY WAY APP

EASY WAY APP

Gjør livet ombord enklere: Kontroller førerhusfunksjoner og ring til den døgnåpne assistansen med ett enkelt klikk. Eller spør etter fjernassistanse-tjeneste under en av dine stopp. Last ned MYIVECO Easy Way App for å oppleve det nye førerhuset!

IVECO ON
DAILY

Last ned brosjyre

IVECO ON
WAY RANGE

Last ned brosjyre