​Karriere hos Iveco

​Iveco Norge AS markedsfører og selger Iveco varevogner, lastebiler og relaterte serviceytelser i Noirge via 17 sertifiserte Iveco-forhandler og 23 autoriserte serviceverksteder fordelt over hele landet. 3 av disse er egne filialer.

Som en del av Iveco-konsernet som er et førende internasjonalt industrikonsern og medlem av Fiat Group, som ble grunnlagt for over 100 år siden og i dag er til stede i 190 land, har Iveco Norge AS en betydningsfull og profesjonell organisasjon bak seg med de mange fordelene det medfører.

Har du lyst til å bruke dine evner i en profesjonell og spennende transportvirksomhet, så er Iveco alltid interessert i å høre fra faglig kompetente, motiverte og kundeorienterte medarbeidere, som med sin innsats og sitt engasjement kan medvirke til å styrke virksomheten ytterligere. Vår visjon er å være blant de beste til å skape verdi, kvalitet og suksess for våre kunder – og kanskje er nettopp du den neste vi trenger!

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 29ce3ea1-c156-8041-ff82-6b2b4d49683f.