​​Uusi Eurocargo

​​

Uusi Eurocargo, The Truck the City Likes, on “Kansainvälinen Vuoden Kuorma-auto 2016” "International Truck of the Year 2016"

Uusi Eurocargo valittiin ”Kansainvälinen Vuoden Kuorma-auto 2016”-palkinnon saajaksi, jonka tuomaristo koostuu 25:stä hyötyajoneuvo toimittajasta eri puolilta Eurooppaa. Arvostettu palkinto - neljäs jonka Iveco on voittanut viimeisen 4 vuoden aikana – osoittaa Ivecon sitoutumista teknologiaan ja edulliseen elinkaarikustannus tehokkuuteen (TCO) ja kestävään liikenteeseen.

Jopa entistä miellyttävämpi, ekoke​stävämpi, tehokkaampi ja helpommin ohjattava. Kaupungit rakastavat uutta Eurocargoa: kuorma-auto, joka kunnioittaa ihmisiä ja toimintaympäristöään, myös suuren kaupungin ruuhkaisia teitä.

Uusi Eurocargo – ulkoasu muuttuu, mutta olennainen pysyy: toiminnot ja ja design on uudistettu, mutta se on sama vakaa, luotettava ja monipuolinen ajoneuvo, jonka on valinnut jo puoli miljoonaa asiakasta Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Liikekumppani – ja toveri – kaikille.​​

a_CTA_Kampagne_FI.png