MATALIN TCO + MATALIN CO2 = TCO2-VOITTAJA

TCO jopa -7 % verrattuna dieseliin

TCO-VOITTAJA KÄYTTÖÖN KUIN KÄYTTÖÖN

UUSI STRALIS NP mullistaa kuljetusalaa: se on ensimmäinen vaihtoehtoista polttoainetta käyttävä kuorma-auto, joka tarjoaa etuja sekä kestävän kehityksen että liiketoiminnan näkökulmista – sen TCO-kustannukset ovat jopa 7 % matalammat kuin dieselvastineillaan. Tämän mahdollistaa se, että UUSI STRALIS NP käyttää 15 % vähemmän polttoainetta ja maakaasu on merkittävästi dieseliä halvempaa useimmissa Euroopan maissa.
Taloudellisuutta voidaan parantaa entisestäänIVECOn uuden polttoainekonsultointipalvelun avulla. TCO2 live, joka perustuu vuosien kokemukseen maakaasun ja energiatehokkuuden parissa, on kattava, kustannuksia vähentävä palvelupaketti. Se sisältää mm.:
• TCO2-NEUVONTAA (polttoainekonsultointi),
• TCO2 AJOKURSSEJA (taloudellisen ajon kurssit),
• ainutlaatuisen KÄYTTÖAIKATAKUUN.

a_CTA_Kampagne_FI.png

CO2-VOITTAJA KÄYTTÖN KUIN KÄYTTÖÖN

UUSI STRALIS NP yhdistää taloudellisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Maakaasu on menestyksekkäin vaihtoehtoinen polttoaine sen jälkeen kun diesel ohitti bensiinin. Teknologia ei ole keskeneräistä, vaan se on jo käytössä ja sitä on testattu huolellisesti sen jälkeen kun IVECO esitteli sen vuonna 1996. Teknologian luotettavuuden todistavat kymmenet tuhannet Euroopan teillä liikkuvat maakaasubussit ja IVECOn kaasukuorma-autot.
UUSI STRALIS NP on kuitenkin ensimmäinen kaasukuorma-auto joka täyttää kansainvälisen kuljetustoiminnan asettamat tehoa, toimintasädettä sekä ajo- ja lepomukavuutta koskevat vaatimukset. Se tarjoaa ympäristöasioista kiinnostuneille kuljetusalan ammattilaisille tuplamahdollisuuden :
• matalammat päästöt, melutasot jne.,
• mahdollisuus pienentää kuljetuslaan hiilijalanjälkeä vähentämällä CO2-päästöjä jopa 95 %:lla käyttämällä biometaania.

a_CTA_Kampagne_FI.png