TCO2 LIVE

Kattava palvelupaketti

IVECO on luonut erittäin kattavan palvelupaketin, joka tähtää TCO-kustannusten (Total Cost of Ownership) vähentämiseen ja sisältää, ensimmäistä kertaa, polttoainekonsultointipalveluita.

KÄYTTÖAIKATAKUU

Todisteena tuotteidemme ja huoltoverkostomme laadusta IVECO tuo markkinoille uuden KÄYTTÖAIKATAKUU-konseptin. KÄYTTÖAIKATAKUU merkitsee sitä, että jos uusi STRALIS ei ole käyttökunnossa teknisten ongelmien vuoksi, se korjataan 24 tunnin kuluessa noudosta IVECO TRUCK STATION -asemalla (ajoituksen määrittää IVECO CUSTOMER CENTER). Mikäli tämä ei onnistu, IVECO tarjoaa Asiakkaalle:
• korvaavan kuorma-auton (mikäli saatavilla),
• päivittäisen korvauksen jokaisesta ajoneuvon korjaamolla viettämästä 24 tunnista (max. 4 päivää).
KÄYTTÖAIKATAKUU sisältyy pakettiin vakiona kun kyseessä on UUSI STRALIS NP ja se on sisällytetty myös ELEMENTS 3XL / 2XL -sopimuksiin (5 vuoteen asti). HUOM! Ei saatavilla kaikkialla Pohjoismaiden alueella. 

a_CTA_Kampagne_FI.pngTCO2-NEUVONTA

IVECO on pätevä “polttoainekonsultti” – yhteistyökumppani, joka auttaa parantamaan kuljetusten tehokkuutta ja ekologisuutta. Kokemuksemme tehokkaimmista tavoista säästää polttoainetta perustuvat vuosien aikana (yhdessä asiakkaidemme kanssa) kerättyyn ja prosessoituun dataan joka kattaa lukemattomia eri reittejä ja tehtäviä.
Nyt IVECO tarjoaa tähän ainutlaatuiseen tietämykseen perustuvan palvelun, jossa polttoaineasiantuntijat seuraavat jatkuvasti kuljetuskaluston polttoaineenkulutusta ja luovat räätälöityjä toimintasuunnitelmia.

TCO2-AJOKURSSIT

Hyvät kuljettajat voivat luoda yhtä suuria polttoainesäästöjä parhaat teknologiset saavutukset: siksi IVECO tarjoaa kursseja Asiakkaamme kuljettajien kouluttamiseen. Opetamme, kuinka vähentää polttoaineen kulutusta ja maksimoida ajoneuvon kestävyys sekä turvallisuus tieliikenteessä.
Kurssit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan ja järjestää joko asiakkaan tai Ivecon tiloissa. Esimerkkejä kurssien sisällöstä:
• ajoneuvoon, sen ominaisuuksiin ja toimintoihin tutustuminen,
• ajoharjoittelu kokeneen ohjaajan kanssa.