PAKETTIAUTO, JOKA MUUTTAA NÄKÖKULMASI LIIKETOIMINTAAN

Paljon enemmän kuin pelkkä hyötyajoneuvo. Uusi Daily Hi-Matic on suunniteltu avuksesi, jotta voit hoitaa liiketoimintaasi kestävästi ja saavuttaa terveitä tuloksia.

Ensimmäisen 8-vaihteisen automaattivaihteiston avulla voit ajaa turvallisesti keskittyen liikenteeseen ja ajo-olosuhteisiin sekä nauttien täydellisestä ajomukavuudesta. Nauti Dailyn legendaarisesta kestävyydestä ja luotettavuudesta moottoria ja voimansiirtojärjestelmää suojaavan huoltokustannustehokkaan ratkaisun ansiosta.

Uusi Daily 2019

Tehosta liiketoimintaasi luokkansa parhaalla suorituskyvyllä. Huippuluokan Daily HI-MATIC 3,0-litraisella F1C-moottorilla tuottaa 210 hv:n tehon ja 470 Nm:n vääntömomentin. Luokkansa paras suorituskyky yhdistettynä ennätykselliseen 7,0 tonnin kokonaismassaan tekevät Daily HI-MATICista parhaan valinnan vaativimpiin tehtäviin.

3 Facts about the IVECO Daily Hi-Matic

Polttoaineen kulutus ja huoltokustannukset
Jopa 10 % vähemmän
+
POLTTOAINEEN KULUTUS JA HUOLTOKUSTANNUKSET

JOPA 10 % POLTTOAINESÄÄSTÖT DAILYN HUIPPUTEHOKKAIDEN OMINAISUUKSIEN ANSIOSTA

​Uuden Dailyn moottori erottuu edukseen polttoainetehokkuudellaan, jonka mahdollistavat muun muassa sähköisesti säätyvällä johdinviisikolla varustettu uusi turboahdin, erityisesti Dailya varten suunnitellut A-luokan matalan vierintävastuksen renkaat sekä Start & Stop -järjestelmä.


JOPA 10 % PIENEMMÄT HUOLTOKUSTANNUKSET

Tuotekehitys ja pidemmät öljynvaihtovälit tuovat merkittävän, jopa 10 prosentin säästön huoltokustannuksissa kaupunkiajossa.


Kokonaispaino
3,3–7 tonnia (kokonaismassa)
+
KOKONAISPAINO
LOPUTTOMAT MAHDOLLISUUDET

Dailyn mallisto on alan laajin, joten löydät liiketoimintaasi täydellisesti sopivan vaihtoehdon tehtävästä riippumatta.

Saatavilla on lähes loputtomasti korimuutoksia, joilla voit räätälöidä Dailysi sekä valita kuljetustarpeisiisi sopivan pakettiauton: ikkunattoman, puoli-ikkunallisen tai kokoikkunallisen mallin.

VANSEMI-WINDOWED VANWINDOWED VAN
IVECO Daily VanSemi-windowed VanWindowed Van
3.3 - 7 t3.3 - 5.2 t4.5 - 6.5 t

Mukautuva
Vaihteiston toimintatapa
+
MUKAUTUVA

Vaihteiston mukautuva toimintatapa varmistaa, että oikea vaihde kytkeytyy pehmeästi alle 200 millisekunnissa.

Laajojen välityssuhteiden ansiosta moottori käy aina oikealla vaihteella.


Kantokyky ja Kuormatilavuudet

Tilavuutta liiketoiminnallesi
​​​​​​​​​​​​​​​

TÄYDELLINEN HYÖTYAJONEUVO TEHTÄVÄÄSI

Daily Hi-Matic on luokkansa monipuolisin ajoneuvo. Riippumatta siitä, ovatko tehtäväsi useita pysähdyksiä vaativia kaupunkitehtäviä (kuten jakelutehtäviä) tai raskaampia kuljetuksia (kuten huonekalujen kuljetuksia), löydät työhösi sopivan Dailyn ja voit räätälöidä sen vastaamaan täysin liiketoimintasi vaatimuksia.

Ohjaamoalustat, joiden akseliväli on 3000–5100 mm ja rungon pituus jopa 6190 mm, tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia monenlaisiin tehtäviin kaupunkikuljetuksista raskaisiin rakennusalan kuljetuksiin.

Huippusuorituskykyinen etujousitus kasvattaa suurinta sallittua kuormaa, joten voit sen ansiosta kuljettaa suurempaa hyötykuormaa.

Etuakselien suurin sallittu kuorma on 3,5-tonnisessa mallissa kevyemmällä ja vahvalla QUAD-LEAF-jousituksella 1 900 kg ja paripyöräisen mallin QUAD-TOR-jousituksella jopa 2 700 kg.


HEIGHT / LOAD VOLUME GROSS VEHICLE
WEIGHT (tons)
WHEELBASE
(mm)
VEHICLE
LENGTH (mm)
LOAD
COMPARTMENT
LENGTH (mm)
LOAD
COMPARTMENT
WIDTH (mm)
H1 (1545 mm)

Daily H1
H2 (1900 mm)

Daily H2
H3 (2100 mm)

Daily H3
MIN. MAX.
3000 5080 2610 1800 7.3 m3 3.3 3.5
3520 5600 3130 1800 9 m3 10.8 m3 3.3 5.2
3520 6000 3540 1800 12 m3 13.4 m3 3.3 5.2
4100 7170 4680 1800 16 m3 18 m3 3.5 7
4100 7540 5125 1800 17.5 m3 19.6 m3 3.5 7


​​​​​​​​
UUSI DAILY HI-MATIC
Daily-pakettiauto 360°
Daily-ohjaamoalusta 360°

Moottorin suorituskyky huippuluokkaa

Kestävyyttä ja Kannattavuutta liiketoiminnallesi
​​​​​​

JOPA 10 % POLTTOAINESÄÄSTÖT DAILYN HUIPPUTEHOKKAIDEN OMINAISUUKSIEN ANSIOSTA
​Uuden Dailyn moottori erottuu edukseen polttoainetehokkuudellaan, jonka mahdollistavat muun muassa sähköisesti säätyvällä johdinviisikolla varustettu uusi turboahdin, erityisesti Dailya varten suunnitellut A-luokan matalan vierintävastuksen renkaat sekä Start & Stop -järjestelmä.

JOPA 10 % PIENEMMÄT HUOLTOKUSTANNUKSET
Tuotekehitys ja pidemmät öljynvaihtovälit tuovat merkittävän, jopa 10 prosentin säästön huoltokustannuksissa kaupunkiajossa.

PARASTA SUORITUSKYKYÄ KAIKISSA TEHTÄVISSÄ
Daily Van tunnetaan laajasta moottorimallistostaan, ja se tarjoaa ainoana markkinoilla kaksi moottoria, joiden suorituskyky on ihanteellinen kaikkiin tehtäviin.

​​
Valitse moottori
2.3-litre FIA engine Euro 6D Light Duty

COMMERCIAL NAME 120 140 160
POWER (hp) 116 (86 kW) 136 (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 320 350 380*
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUALAvailable in both light- and heavy-duty homologation with rated power ranging from 116 to 156 hp.

* 350 Nm with Manual Transmission
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


2.3-litre FIA engine Euro 6D Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 140 160
POWER  (hp) 136  (101 kW) 156
TORQUE (Nm) 350 380
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUALe-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty

COMMERCIAL NAME 160 180 210
POWER (hp) 160* (119 kW) 180 (134 kW) 210 (156 kW)
TORQUE (Nm) 380 430 470
TURBO  VGT VGT e-VGT
GEARBOX MANUAL HI-MATIC /
MANUAL
HI-MATICOffered in 3 different power ratings with increased performance from 160* up to 210 hp.

* Only Chassis Cab Version
VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty CNG*

COMMERCIAL NAME NP
POWER (hp) 136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm) 350
TURBO  WG
GEARBOX HI-MATIC /
MANUAL* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.
WG: WasteGate


Sisätilat ja ajokokemus

Hyppää Dailyn mukavaan kyytiin!
Teknologia palveluksessasi
Sujuva ja vaivaton hallinta
Uusi sähköinen ohjaustehostus on erittäin tarkka ja reagoi herkästi kuljettajan toimiin vähentämällä ohjailuvoiman tarvetta ja tarjoamalla sujuvan ajokokemuksen. Se vaimentaa tärinää ja korjaa liirauksesta ja renkaiden epätasapainosta johtuvia häiriöitä, minkä ansiosta kuljettaja voi nauttia vakaudesta ja ajoneuvon täydellisestä hallinnasta. Voit myös aktivoida nappia painamalla ainutlaatuisen City Mode -ominaisuuden, joka vähentää ohjailuvoiman tarvetta jopa 70 prosenttia, minkä ansiosta voit nauttia täydellisestä ajonautinnosta jopa keskustan ruuhkissa.
Ensiluokkainen ajomukavuus ja -ergonomia
Dailyn koko ohjausjärjestelmä on suunniteltu uudelleen, jotta kuljettajalle voidaan tarjota henkilöautomainen ohjaamokokemus. Voit tehdä ohjauspyörään sekä aksiaalisia että kulmittaisia säätöjä ja säätää parhaan ajoasennon varmistaaksesi mukavamman käyttökokemuksen ja paremman ergonomian. Pienemmän ja nahkaisen monitoimisen ohjauspyörän ansiosta sinulla on paljon eri toimintoja kätesi ulottuvilla ja enemmän jalkatilaa, mikä lisää entisestään ajomukavuutta. Jonoavustin voidaan aktivoida ruuhkassa nappia painamalla. Ruuhkan aiheuttama stressi kuuluu menneisyyteen!
Helppoa ja selkeää vuorovaikutusta
Uusi korkearesoluutioinen värinäyttömittaristo tarjoaa käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen järjestelmän, jonka avulla on erittäin helppoa olla vuorovaikutuksessa Dailyn kanssa ja päästä käsiksi reaaliaikaisesti kaikkiin tärkeimpiin asetuksiin ja tietoihin, joita tarvitset saadaksesi parhaan hyödyn ajoneuvostasi.
Turvallisuutta ja tehokkuutta reaaliaikaisen rengaspaineen tarkkailun avulla
Rengaspaineen tarkkailujärjestelmä näyttää jokaisen renkaan reaaliaikaisen paineen mittaristossa, jotta voit varmistaa, että Dailysi kulkee aina optimaalisella rengaspaineella. Tämän ansiosta ajaminen on sekä turvallisempaa että polttoainetehokkaampaa. Daily on ensimmäinen pakettiauto, joka tarjoaa ominaisuutta sekä yksittäis- että paripyöräisiin malleihin.
Hi-connect: uusi tietoviihdejärjestelmä
Dailyssa on käyttäjäystävällinen tietoviihdejärjestelmä, jossa on 7-tuumainen näyttö, DAB-radio, ajotyylin arviointijärjestelmä (DSE), äänentunnistus, peruutuskamera ja TomTom®-navigointijärjestelmä autoille ja rekoille. Ota digitaaliset sisällöt mukaan ohjaamoon Apple CarPlayn ja Android Auto™n välityksellä. Niiden kanssa saat peilattua laitteesi ja voit nauttia sovelluksistasi turvallisesti ajaessasi.
Selkeämmän näkyvyyden led-ajovalot
Uudet Full LED -valot parantavat näkyvyyttä ja esteiden havaitsemista 15 prosentilla paljon terävämmällä valokeilalla, joka näkyy pidemmälle. Valot ovat tyylikkäät ja alentavat lisäksi elinkaarikustannuksia, koska LED-valojen käyttöikä on hyvin pitkä. Ei häiriötekijöitä eikä ylimääräistä rasitusta.
Helppoa ja tehokasta pysäköintiä
Uusi sähköinen seisontajarru kytkeytyy päälle automaattisesti, kun ajoneuvo on pysäköity ja pois päältä, kun kuljettaja on valmis lähtemään. Useita pysähdyksiä vaativissa kaupunkitehtävissä (kuten jakelutehtävät) sinun ei tarvitse hukata aikaa jarrun päälle kytkemiseen ja vapauttamiseen. Tämä vähentää toistuvien liikkeiden aiheuttamaa käteen kohdistuvaa rasitusta ja epämukavuutta sekä parantaa tuottavuutta. Voit säästää jopa viisi tuntia kuukaudessa, mikä hyödyttää varmasti kannattavuuttasi. Koska käsijarrun vipu on poistettu, saat lisää tilaa ja voit liikkua ohjaamossa helpommin.
​​​​​​​​​​​​

Avustettu ajo ja turvallisuus

Nauti turvallisesta ja stressittömästä ajamisesta

KESKITY TURVALLISESTI TYÖHÖSI

Keskity turvallisesti työhösi. Daily Hi-Maticin ADAS-järjestelmä vähentää onnettomuusriskiä moottoriteillä ja ruuhkaisilla kaduilla, auttaa tukalissa tilanteissa ja vähentää ruuhka-ajon stressiä parantaen ajokokemustasi.

DAILY-PAKETTIAUTO ADAS
Assisted driving and Safety
City Brake PRO
AEBS ja City Brake PRO tarjoavat turvaa havaitsemalla mahdollisen edessä olevan törmäysvaaran ja jarruttamalla automaattisesti. Ne auttavat välttämään myös matalan nopeuden (jopa 5 km/h) törmäykset ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä.
Jonoavustin
Jonoavustin voidaan aktivoida ruuhkassa nappia painamalla. Ruuhkan aiheuttama stressi kuuluu menneisyyteen!
Mukautuva vakionopeuden säätö
Automaattinen nopeudensäätö säilyttää turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon
Ennakoiva kaistavahti
Ennakoiva kaistavahti auttaa sinua pysymään omalla kaistallasi. Se ohjaa ajoneuvosi kevyesti takaisin kaistan keskelle, jos ajoneuvo alkaa ajelehtia.
Sivutuuliavustin
Anturit aktivoivat ajoneuvoon kohdistuvan tuulen puoleiset jarrut ja varmistavat näin ajoneuvon vakauden ja sinun turvallisuutesi.
Alamäkihidastin ja traction plus
Alamäkihidastin (Hill Descent Control, HDC) säilyttää tasaisen nopeuden pitkissä alamäissä, ja Traction Plus parantaa pitoa liukkaalla pinnalla

Liitettävyys ja Palvelut

Paranneltu liitettävyys ja palvelut
​​​​​​​​​PARANNELTU LIITETTÄVYYS JA PALVELUT
Dailyssa liitettävyys on paljon enemmän kuin pelkkä mobiililaitteiden käyttö ohjaamossa. Se mahdollistaa suuren valikoiman palveluita, joiden avulla voimme tukea liiketoimintaasi ennakoivammin ja tehokkaammin, minimoiden seisokit ja maksimoiden tuottavuutesi.

Pidempi käytettävyysaika, sillä ajoneuvo on suorassa yhteydessä IVECON asiantuntijoihin, jotka saavat reaaliaikaista tietoa, voivat laatia diagnostiikkaa ja tunnistaa mahdollisia ongelmia ennen kuin ne syntyvät sekä suorittaa ehkäiseviä toimenpiteitä ja siten vähentää seisokkeja.

Räätälöidyt palvelut sopivat täydellisesti jokaiseen päivääsi niiden reaaliaikaisten tietojen ansiosta, jotka saamme Daily-ajoneuvostasi.

Optimoi Dailysi tehokkuus reaaliaikaisesti MYDAILY-portaalin välityksellä analysoimalla ajoneuvon suorituskykyä, polttoaineen kulutusta ja jopa ajoneuvon hyödyntämistä.

Kalustonhallintaratkaisut, joiden paranneltu ajoneuvon seuranta, kaluston hyödyntäminen, kuljettajan käyttäytymisen seuranta, edistynyt moottoridiagnostiikka ja reaaliaikainen ajomatkan raportointi mahdollistavat kulujen vähentämisen.

​​

Valokuvagalleria

Daily hoitaa työt tyylillä