PAKETTIAUTO, JOKA
MUUTTAA
NÄKÖKULMASI
LIIKETOIMINTAAN

PAKETTIAUTO, JOKA MUUTTAA NÄKÖKULMASI LIIKETOIMINTAAN

Paljon enemmän kuin pelkkä ajoneuvo. Uusi Daily on suunniteltu avuksesi, jotta voit hoitaa liiketoimintaasi kestävästi ja saavuttaa terveitä tuloksia.
Nopeasti muuttuvassa, yhä enemmän automatisaatioon tähtäävässä maailmassa uusi Daily ottaa suuria edistysaskeleita kohti itseohjautuvuutta ja paranneltuja turvatoimintoja.

Uusi Daily valjastaa teknologian kuljettajan avuksi: kun suurin osa työpäivästä vietetään ratin takana, tulee ohjaamon olosuhteiden ja ajokokemuksen olla ensiluokkaisia. Daily on koko 40-vuotisen historiansa ajan ottanut edistysaskeleita, joiden ansiosta olosuhteet Dailyn ohjaamossa sekä ajokokemus ovat alan korkeatasoisimmat.

Uusi Daily hyödyntää liitettävyyttä ja tarjoaa kokonaisen yksilöllisten palvelujen maailman, jonka palvelut on räätälöity sopimaan ajoneuvosi käyttötapoihin ja vaatimuksiisi.

Se on todellakin kokonaisvaltainen kuljetusratkaisu, joka on räätälöity sopimaan liiketoimintaasi.

UUSI DAILY

KESTÄVYYS
JA TULOKSET

Dailyn huipputehokkaat ominaisuudet mahdollistavat jopa 10 prosentin polttoainesäästöt.

@Titolo

Uuden Dailyn moottori erottuu edukseen polttoainetehokkuudellaan, jonka mahdollistavat muun muassa sähköisesti säätyvällä johdinviisikolla varustettu uusi turboahdin, erityisesti Dailya varten suunnitellut A-luokan matalan vierintävastuksen renkaat sekä Start & Stop -järjestelmä.

JOPA 10 PROSENTTIA PIENEMMÄT HUOLTOKUSTANNUKSET
Tuotekehitys ja pidemmät öljynvaihtovälit tuovat merkittävän, jopa 10 prosentin säästön huoltokustannuksissa kaupunkiajossa.

PARASTA SUORITUSKYKYÄ KAIKISSA TEHTÄVISSÄ
Daily tunnetaan laajasta moottorimallistostaan, ja se tarjoaa ainoana markkinoilla kaksi moottoria, joiden suorituskyky on ihanteellinen kaikkiin tehtäviin:

 • 2,3-litrainen F1A-moottori, saatavilla nyt sekä kevyille että raskaille ajoneuvoille
 • 3,0-litrainen raskaiden ajoneuvojen jopa 210 hv:n F1C-moottori, jossa on paranneltu suorituskyky ja joka on saatavilla myös puhtaasti kulkevana ja huomattavan hiljaisena CNG-versiona.

AVUSTETTU AJO
JA TURVALLISUUS

Jopa 38% prosenttia vähemmän onnettomuuksia kaupunkiajossa kehittyneiden kuljettajaa avustavien järjestelmien ansiosta*

@Titolo

Uusi Daily ottaa merkittäviä edistysaskeleita kohti itseohjautuvuutta ja autonomista turvallisuutta kehittyneiden kuljettajaa avustavien järjestelmien (Advanced Driver Assistance System) täydellisellä sarjalla. Kaikki nämä kehittyneet teknologiat ovat kuljettajan käytettävissä ja auttavat häntä keskittymään turvallisesti työhönsä, joka usein edellyttää yhä usemman tehtävän samanaikaista suorittamista. Ne vähentävät onnettomuusriskiä moottoriteillä ja ruuhkaisilla kaduilla, auttavat tukalissa tilanteissa ja vähentävät ruuhka-ajon stressiä parantaen sekä elämänlaatuasi että liiketoimintasi tulosta.

 • Vältä törmäykset AEBS- ja kaupunkijarrujen ansiosta
 • Stressitöntä ruuhka-ajoa jonoavustimen avulla
 • Turvallista etenemistä moottoritiellä mukautuvan vakionopeuden säädön avulla
 • Pysy aina kaistalla proaktiivisella kaistanpidon hallinnalla
 • Vakaana kovassakin tuulessa sivutuuliavustajan ansiosta
 • Aja turvallisesti alamäkihidastimen avulla
 • Erinomaista pitoa Traction Plus -toiminnolla

* Yhdistyneiden kansakuntien Euroopan talouskomission.​

OHJAAMO-
JA AJOKOKEMUS

Uuden Dailyn hyödyntää teknologiaa tarjotakseen ensiluokkaisen ajokokemuksen, joka muistuttaa kovasti huippuautolla ajamista.

@Titolo

Toiminta ohjaamossa on helpompaa, mukavampaa ja tuloksellisempaa kuin koskaan ennen.

 • Sujuva ja vaivaton hallinta uuden sähköisen ohjaustehostuksen ja City-tilan ansiosta

 • Helppoa ja selkeää vuorovaikutusta uuden korkearesoluutioisen värinäyttömittariston välityksellä

 • Digitaalinen sisältösi mukana ohjaamossa Apple Car Playn tai Android Auton ja 7-tuumaisen peilaavan näytön välityksellä

 • Turvallisuutta ja tehokkuutta reaaliaikaisen rengaspaineen tarkkailun avulla

 • Helppo ja tehokas pysäköinti uuden sähköisen seisontajarrun ansiosta

 • Erinomainen näkyvyys ja tehokkuus uusilla elinikäisillä Full LED -valoilla


PARANNELTU LIITETTÄVYYS
JA RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Liitettävyys tarkoittaa mobiililaitteiden käyttöä ohjaamossa, mutta uudessa Dailyssa se tarkoittaa vielä enemmän

@Titolo

​Se mahdollistaa suuren valikoiman palveluita, joiden avulla voimme tukea liiketoimintaasi ennakoivammin ja tehokkaammin, minimoiden seisokit ja maksimoiden tuottavuutesi.

Pidempi käytettävyysaika, sillä ajoneuvo on suorassa yhteydessä IVECON asiantuntijoihin, jotka saavat reaaliaikaista tietoa, voivat laatia diagnostiikkaa ja tunnistaa mahdollisia ongelmia ennen kuin ne syntyvät sekä suorittaa ehkäiseviä toimenpiteitä ja siten vähentää seisokkeja.

Räätälöidyt palvelut, jotka sopivat täydellisesti jokaiseen päivääsi niiden reaaliaikaisten tietojen ansiosta, jotka saamme Daily-ajoneuvostasi.

Optimoi Dailysi tehokkuus reaaliaikaisesti MYDAILY-portaalin välityksellä analysoimalla ajoneuvon suorituskykyä, polttoaineen kulutusta ja jopa kuljettajan ajotapaa.

Kalustonhallintaratkaisut, joiden paranneltu ajoneuvon seuranta, kaluston hyödyntäminen, kuljettajan käyttäytymisen seuranta, edistynyt moottoridiagnostiikka ja reaaliaikainen ajomatkan raportointi mahdollistavat kulujen pienenemisen.