Iveco On - Care

Poskrbite za svojega voznika, medtem ko ste na poti, in zagotovite posebna poročila, osredotočena na porabo goriva, tlak v pnevmatikah in njihov način vožnje, da optimizirate zmogljivost vašega vozila in varnost voznika.

Smart Report

Prejemajte nasvete, kako izboljšati svoj slog vožnje
SMART REPORT

SMART REPORT

Mesečno poročilo o zmogljivosti vozila in učinkovitosti voznika za znižanje porabe goriva in optimizacijo uporabe vozila s profilom za spremljanje opravil.

Poročilo o varni vožnji

Na poti bodite previdnejši in varnejši
POROČILO O VARNI VOŽNJI

POROČILO O VARNI VOŽNJI

Skupaj s pametnim poročilom in zahvaljujoč oceni sloga vožnje boste zdaj prejeli to novo poročilo, ki vam bo omogočilo merjenje varnosti v vožnji. Na poti bodite previdnejši in varnejši! Poročilo o varni vožnji je izdelano izključno za vas in brezplačno.

ORTAL IN APLIKACIJA ZA STRANKE IVECO ON

Dinamično spremljajte porabo goriva in slog vožnje vašega voznika
SPLETNI PORTAL IVECO ON in APLIKACIJA IVECO ON

SPLETNI PORTAL IVECO ON in APLIKACIJA IVECO ON

Spremljajte porabo goriva in slog vožnje, da izboljšate zmogljivosti svojega voznega parka. Uživajte v dinamičnem spremljanju in izkoristite možnosti primerjave različnih podatkov.
Za več informacij prek storitve Google Play ali App store prenesite aplikacijo MYDAILY!

Easy Way App

Poenostavite si življenje v kabini s preprostim klikom
EASY WAY APP

EASY WAY APP

Poenostavite si opravila v vozilu: upravljajte funkcije v kabini in pokličite pomoč na cesti Assistance Non-Stop s preprostim klikom. Ali pa med enim od postankov zaprosite za pomoč na daljavo. Prenesite aplikacijo IVECO ON Easy Way in si zagotovite nova doživetja v vozilu!

IVECO ON
DAILY

Prenesite brošuro

IVECO ON
WAY RANGE

Prenesite brošuro