IVECO TOPCARE
Zagotovite si prednost, ki si jo zaslužite.

IVECO Top Care

Zagotovite si prednost, ki si jo zaslužite

Iveco On - Care

IVECO TOPCARE je prva vrhunska asistenčna storitev v kombinaciji z gostoljubnostjo, zasnovana tako, da vas ohranja v gibanju.

Na podlagi povezljivosti vaše vozilo hitro vrne nazaj na cesto in poskrbi za vas v primeru resnejših okvar. Če bo popravilo trajalo dlje, kot je bilo predvideno, bomo poskrbeli za vas in vam zagotovili maksimalno udobje z naborom gostinskih storitev (hotel, prehrana, transfer ali zdravstvena oskrba in parkiranje).

Pri podpisu pogodbe o vzdrževanju in popravilu dobite prednost, ki si jo zaslužite, če se naročite na storitev IVECO TOPCARE Premium.


IVECO Top Care

IVECO TOP CARE

Hitro sledenje & popravilo

Iveco On - Top Care


Hitro sledenje & popravilo

Ko vstopite v eno od naših delavnic, operaterji IVECO CONTROL ROOM, ključni akterji pri zagotavljanju storitev spremljanja vozil, prejmejo takojšnje opozorilo, ki bo sprožilo najvišjo stopnjo prednosti pri odpravljanju napake na vašem vozilu.

Samodejno boste imeli koristi od postopka prednostne dobave delov in usposobljenih diagnostičnih strokovnjakov, ki si bodo prizadevali skrajšati čas mirovanja vašega vozila. Poleg tega, boste prejemali stalne posodobitve o statusu popravila.

IVECO TOP CARE

Gostoljubne storitve

Iveco On - Top Care


Gostoljubne storitve

Če popravilo zaradi okvare ali nepričakovane zaustavitve traja dlje, kot je bilo pričakovano in ste daleč od doma, bomo poskrbeli za vas in vam zagotovili maksimalno udobje in počitek z naborom gostinskih storitev.«
Hotel
Kritje nastanitve
v hotelu, če morate
ostati dlje od doma.
Obroki
Kritje stroškov
za hrano in pijačo med vašim
bivanjem zunaj doma.
Transfer
Kritje stroškov
za vaš prevoz do hotela
ali restavracije.


Zdravstvena oskrba
Organizacija zdravstvene
pomoči za voznika v primeru
bolezni, ki ne
ogroža življenja

Parkiranje
Kritje stroškov
za parkiranje vašega vozila
in prikolice ali polpriklopnika za čas
trajanja zdravstvene obravnave.