PREPRAVLJENI DIJELOVI

​Odabirom ponude prepravljenih dijelova REMAN RANGE znači da u potpunosti imate povjerenja da će dijelovi koji su ugrađeni u Vaše vozilo biti učunkoviti kao i potpuno novi dijelovi.

Zahvaljujući znanju i iskustvu koje je bez premca, a koje smo usavršili za nekoliko protjeklih desetljeća, Iveco je idealan partner za tako kompleksne i sofisticirane postupke, koji osiguravaju bolju kvalitetu.

 

Najmodernija tehnologija, alati i oprema izrađeni po mjeri, kao i marljivo testiranje, omogućili su nam da proizvedemo nezamjenjive komponente koje se nalaze u Vašem vozilu po najvišim standardima, koji osiguravaju kvalitetu kao kod novih dijelova.

 

ZAŠTO REMAN? ZATO, JER ŠTEDI NOVACSa REMAN-om možete uštedjeti novac u odnosu na nove rezervne dijelove i možete smanjiti broj zastoja, jer prepravljeni dijelovi mogu biti brzo ugraženi kao alternativa remontiranim dijelovimaili poravci. Pitaje Vašeg distributera postoje li trenutno kampanje za PONUDU REMAN dijelova!

 

ZAŠTO REMAN? ZATO JER JE ZAJAMČEN

 


Svaki REMAN dio je prerađen do izvorne učinkovitosti, kroz s pozornošću praćen postupak koji je u skladnosti sa strogimtehničkim standardima. Većina proizvoda dolazi od ISO/TS 16949 certificiranih dobavljača i imaju standardno jamstvo od 12 mjeseci.

    

ZAŠTO REMAN? ZATO, JER ČUVA OKOLIŠ

 


Ponuda prepravljenih dijelova REMAN RANGE štriti okoliš, jer predstavlja rezultat održivog postupka prepravljanja:

- prikupljanje i identificiranje staog dijela;
- rastavljanje i precizna analiza individualnih komponenti;
- prepravka čim većeg broja komponenti u cilju izbjegavanja uvođenja novih materijala u postupak;
- zamjena i odgovarajuće odlaganje komponenti koje ne prođu stroge Iveco testove kvalitete.