​NOVI DAILY.NOVA GENERACIJA MINIBUSA.

Minibus koji zadovoljava široku paletu zahtjeva u prijevozu putnika

 • Izvedba minibus Novog Dailyja utjelovljuje novi naglasak na udobnosti, izgledu i visokim performansama. Potpuno redizajniran da bi zadovoljio rastuće zahtjeve stranaka, paleta novog Daily minibus je šira, učinkovitija i privlačnija, podjednako za vozače i putnike.

  Svestranost je ključna snaga Novog Daily Minibusa, jer sveobuhvatna paleta izvedbi zadovoljava najrazličitije zahtijeve u prijevozu putnika:

  minibus Daily Tourys: veliko vozilo za dulja putovanja u kompaktnom pakiranju.

  minibus Daily Line: idealan za međugradski prijevoz.

  minibus Daily Citys: namijenjeno prijevozu u gradskim i prigradskim područjima.

   

  Novi Daily minibus nudi ergonomiju na razini osobnog automobila i udobnost za vozača u kombinaciji sa širokom paletom tehničkih rješenja i poljepšanja namijenjenih potpunoj udobnosti putnika.

  minibus Novi klima uređaj i sustav prozračivanja

  minibus Nove opcije za udobnost i sigurnost putnika

  minibus Nove razine unutrašnjeg uređenja namijenjenih zadovoljavanju svih zahtjeva

   

  Paleta novog Daily minibusa je opremljena dizelskim motorima F1C od 3,0 litre te CNG motorima. Radi zadovoljavanja standarda o ispušnim plinovima Euro VI, dizelski motori su opremljeni sustavom selektivne katalitičke redukcije (Selective Catalytic Reduction - SCR), kao na ostatku palete Bus, što osigurava visoke performanse i malu potrošnju goriva.

  Jedna od ključnih novosti u ponudi je izvedba Novog Daily Minibusa s vrha ponude od 6,1 tone, dugog međuosovinskog razmaka (4.100 mm) koja može smjestiti do 22 putnika, uz vozača i vodiča (najveći broj za vozilo u ovoj kategoriji) i ima 30% više prtljažnog prostora nego njegov prethodnik (sniženi prtljažnik zapremine do 2,5m3).

Brošura

Tehnički list

Tipologija
Model
Tehnički podaci

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Pronađite prodavatelja

Alt