Iveco On - Fleet

Upravljajte flotom i podacima lako i učinkovito. Možemo vam pomoći u praćenju potrošnje goriva i vozača, planiranju njihovih svakodnevnih aktivnosti, optimizaciji ruta i otpremi naloga. Povećajte mogućnosti upravljanja voznim parkom kroz uvide u radne dane vašeg vozača i geolokaciju!
Pored toga, od našeg TCO savjetnika možete dobiti tromjesečne savjete kako biste smanjili potrošnju goriva i maksimizirali upotrebu vozila.

Fleet management

Dodajte modularne ponude za lakše i učinkovitije upravljanje flotom
UPRAVLJANJE FLOTOM

UPRAVLJANJE FLOTOM

Kupite dodatne modularne usluge da biste lakše i učinkovitije upravljali flotom. Možemo vam pomoću pri praćenju potrošnje goriva i vozača vaših vozila kao i pri planiranju njihovih zadataka, optimizaciji ruta i otpremi narudžbi. Povećajte mogućnosti upravljanja flotom putem uvida u radne dane vozača i geolokaciju!

IVECO WEB API

Koristite Web Application Interface za fleksibilnu integraciju podataka
IVECO WEB API

IVECO WEB API

Aplikacijsko programsko sučelje (API) omogućuje fleksibilnu integraciju podataka u vlastite sustave korisnika i olakšava upravljanje podacima koje stvara IVECO zajedno s onima ostalih marki vozila u jednom alatu.

PROFESSIONAL FUEL ADVISING

Smanjite potrošnju goriva uz pomoć TCO savjetnika
PROFESIONALNO SAVJETOVANJE O GORIVU

PROFESIONALNO SAVJETOVANJE O GORIVU

Stručnjak za IVECO TCO svaka će vam tri mjeseca pružiti osobno savjetovanje i ponuditi vam savjete o načinu smanjenja potrošnje goriva. Pruža se i praćenje s upozorenjima na događaje koji bi mogli utjecati na učinkovitost goriva kao što su praćenje tlaka u gumama ili začepljenje filtra goriva i zraka čime se također povećava upotreba kamiona.

Professional safe driving report

Budite sigurniji na putu uz pomoć TCO savjetnika
IZVJEŠTAJ O PROFESIONALNOJ SIGURNOJ VOŽNJI

IZVJEŠTAJ O PROFESIONALNOJ SIGURNOJ VOŽNJI

Na osnovu rezultata koje ćete dobiti sa izveštajem o sigurnoj vožnji, naš TCO savetnik kontaktiraće vas na tromesečnom nivou kako bi vas savetovao o načinima unapređenja sigurnosti na putu.

IVECO ON
DAILY

Preuzmite brošuru

IVECO ON
WAY RANGE

Preuzmite brošuru