NOVI EUROCARGO
OMILJENI GRADSKI KAMION​

OMILJENI GRADSKI KAMION, POMOĆNIK U POSLU ZA SVAKOGA

Održiv, učinkovit, okretan i svestran: Eurocargo je savršeni kamion za gradske dostave i komunalne poslove. Od gradske dostave do odvoza smeća, čišćenja ulica, pomoći na cesti te prijevoza kontejnera, može zadovoljiti svaku potrebu. Zahvaljujući dobro odmjerenoj kabini širine 2,1 m, širokim kutem okretanja upravljača (52°) i najmanjim krugom okretanja u klasi (nešto ispod 11 metara za međusosvinski razmak 2790 mm), savršen je pomoćnik u vašem poslu.

OMILJENI GRADSKI KAMION, <span style="color: #0492D0;">POMOĆNIK U POSLU ZA SVAKOGA</span>

​​​NOVI IVECO EUROCARGO U 3 ČINJENICE


-8%
potrošnje goriva

pri gradskim dostavama

od 160
do 320 KS

motori snage

od 4.265
​ do 10.175 mm

dužina nadogradnje

​​

ODABERITE VAŠ EUROCARGO

i zatražite ponudu ​
ODRŽIVOST. <span style="color: #0492D0;">NARAVNA RJEŠENJA ZA OKOLIŠ
</span>

ODRŽIVOST. NARAVNA RJEŠENJA ZA OKOLIŠ

CNG je najpovoljnije gorivo za okoliš od svih goriva koja se komercijalno mogu nabaviti. Emisije IVECO-vih CNG motora sadrže smanjene razine NOx, nula olovnih spojeva i 95% manje čestica u usporedbi s dieselom. Tehničke značajke i nosivosti su identične diesel inačicama. Eurocargo Natural Power je posebno "kod kuće" u velikim gradovima - njegove niske emisije dopuštaju kretanje u zonama ograničenog kretanja, a tihi rad čini ga savršenim za noćni rad. Ima i PIEK Certifikat.

UČITAJTE BROŠURU ZA KOMUNALNU INAČICU

NAJBOLJI UČINAK, SMANJENA POTROŠNJA

Motori novog Eurocargo su Tector 5, 4-cilindrični diesel zapremine 4,5-litara i Tector 7, 6-cilindrični dizel zapremine 6,7-litara i do 320 KS. Optimizirani su za najbolji učinak pri malim okretajima, smanjujući tako ukupan trošak vlasništva.

Također postoji i u CNG izvedbi s 204 KS.

NAJBOLJI UČINAK, <span style="color: #0492D0;">SMANJENA POTROŠNJA
</span>
​​​​​​​​​​​​​​Nuovo EUROCARGO IVECO

VIŠE MJESTA RADI UDOBNOSTI ​​​

Eurocargo je najbolje rješenje za olakšati život u pokretu. Tipke na volanu, odlagališta za stvari, vješalica i super-udobno zračno ovješeno vozačevo sjedalo. Savršen za rad u gradovima, novi Eurocargo jamči lagan PROLAZ KROZ KABINU: zahvaljujući ravnoj instrument ploči i niskim motornim prostorom, vozač lako može napustiti vozilo s bilo koje strane kabine. ​​​​

​ ​
​ ​
Eurocargo TCO