IVECO DRIVER PAL
The vocal driver companion.

IVECO Driver Pal

Nova IVECO POTPORA VOZAČU, vodeći glasovni i digitalni pomoćnik koji donosi vozaču digitalni svijet u vozilo, čita podatke s vozila i povezjue vozača u zajednicu, a ima i pristup IVECO-vim uslugama povezivosti koje putem glasa uz pomoć usluge Amazon Alexa dovodi na novu razinu.

UDOBNOST
U svojoj pametno osmišljenoj kabini, s potpuno povezanim vozilom uslugom Alexa, vozač može jednostavno putem glasa provjeravati vozilo i upravljati raznim uređajima na vozilu.

SIGURNOST
Uz potporu svog glasovnog pomoćnika, vozač ima koristi od veće sigurnosti u vožnji s manje ometanja, na način da obavlja manje važne zadatke samo putem glasa i pritom ostane usredotočen na vožnju.

PRODUKTIVNOST
S novom, inovativnom glasovnom uslugom, vozač može glasom postaviti rutu, provjeriti stanje vozila, zatražiti pomoć radi izbjegavanja neplaniranih zaustavljanja i kašnjenja prema obavijestima o zastoju na cestama, vremenskim uvjetima i ostalim smetnjama.

ZAJEDNICA
S IVECO POTPOROM VOZAČU, vozači su međusobno povezani u zajednicu vozača. Oni mogu sigurno međusobno razgovarati, dijeliti informacije i savjete o ruti - i pritom nema zapreke među različitim jezicima, jer njihov IVECO glasovni pomoćnik prevodi za njih.

ŠTO JE NOVO?

Proširene mogućnosti glasovnog pomoćnika u izborniku myiveco skill.

Kao dio stalnog poboljšanja postupka IVECO-ve usmjerenosti na kupca koji je u središtu pažnje, IVECO glasovna POTPORA VOZAČU je obogaćena s novim mogućnostima koje će još više olakšati rad vozaču, a pritom ga učiniti produktivnijim i sigurnijim.


NOVE ZNAČAJKE vještine MYIVECO skill:
✔︎ Nove mogućnosti Lokatora vozila
✔︎ Povećan broj glasovnih zahtijeva “Open MYIVECO”
✔︎ Nove mogućnosti koje skraćuju vrijeme provedeno u servisu
✔︎ Dodatne mogućnosti upravljanja prekidačima u kabini.

IVECO ON - DRIVER PAL

NOVE MOGUĆNOSTI

Nove mogućnosti će učiniti rad vozaču još lakšim

NOVI LOKATOR VOZILA

Nova mogućnost Lokatora vozila će skratiti vrijeme traženja vozila na parkiralištu.

Nova mogućnost uključuju uštedu u vremenu iz koje će proizaći veća produktivnost. S novim mogućnostima Lokatora vozila, vozač će biti u mogućnosti koristiti vještine Potpore vozaču MYIVECO za glasovni upit npr. “Gdje je moje vozilo?” i dobiti adresu gdje je vozilo parkirano, pa tako neće gubiti vrijeme na traženje.

Ova mogućnost se može koristiti dok vozač sjedi u kabini i želi znati u kojoj se ulici nalazi, a znakovi s imenom ulice nisu vidljivi.
Vozači koji rade za tvrtku koja ima ugovor o nabavi s određenom tvrtkom koja prodaje gorivo, više neće imati problema s pronalaženjem najbliže benzinske crpke: dovoljno je upitati MYIVECO skill i potražiti dobavljača.

OTVORITE MYIVECO

Prošireni glasovni zahtijev “Open MYIVECO” će od sada biti u svojstvu glasovnog vodiča koji pomaže vozaču da upravlja najčešće korištenim riječima, a koji ostaje otvoren radi omogućavanja prirodnog i brzog odgovora.

Proširenje glasovne komande “Open MYIVECO” doprinosi značajnom poboljšanju korisničkog iskustva, omogućujući brži pristup osnovnim mogućnostima. Djelujući kao glasovni vodič pomaže vozaču prisjetiti se kako pitati IVECO Potporu vozaču za obavijesti o vozilu, te pruža skraćeni vodič prema najčešće korištenim i najkorisnijim komandama.

Jednom kad se uključi, vještina “Open MYIVECO” ostaje otvorena, spremna odgovoriti daljnjim izravnim zahtijevima, kao što su “Kakvo je stanje vozila?” ili “Kakav mi je način vožnje?”, pružajući prirodniju komunikaciju, bez zapreka. Ova se vještina može jednostavno isključiti glasovnom naredbom “Stop”.

SKRAĆIVANJE VREMENA U SERVISU

Nova značajka koja pomaže pri skraćivanju vremena koje vozilo provede u servisu uključuje mogućnost zahtijeva IVECO’s Assistance Non Stop usluge putem glasovnih naredbi, kao i povezivanje brzih obavijesti da bi se dobila informacija o održavanju u stvarnom vremenu.

Još jedna skupina novih mogućnosti koja će pomoći vozaču pri skraćivanju vremena provedenog izvan pogona. U slučaju tehničkih problema ili kvara, mogu nazvati IVECO’s Assistance Non-Stop uslugu putem glasovne komande umjesto korištenjem aplikacije na pametnom telefonu ili infotainment sustava. Nove obavijesti će vrlo lako omogućiti organiziranje održavanja i spriječiti probleme: IVECO Potpora vozaču će podsjetiti vozača kada je slijedeće održavanje i obavijestiti ga kada su na raspolaganju Over The Air nadogradnje sustava tako da ih mogu rasporediti kad je vozaču prikladno.

Dodatne Obavijesti o rasporedu namještanja klime, Control Room i Over The Air upozorenja će biti također poslana i na vozačev pametni telefon na IVECO Easy Way i IVECO Easy Daily aplikacije – korisna mogućnost kada vozač daljinski koristi funkcije kao što su Programiranje klime.

KONTROLE U KABINI

Dodatne kontrole u kabini mogu se aktivirati putem glasa, povećavajući tako udobnost i sigurnost

Udobnost i sigurnost u kabini modela IVECO S-Way se povećava korištenjem značajke IVECO Potpora vozaču koja omogućava vozaču aktivaciju dodatnih kontrola u kabini, npr. otvaranje i zatvaranje prozora prilikom nailaska na naplatnu kućicu, otvaranje i zatvaranje krova, ili uključiti/isključiti infotainment za vrijeme odmora u kabini.

IVECO je sada proširio informacije prema vozaču putem MYCOMMUNITY skill, koja sada uključuje detalje npr. koliko korisnika je poslušalo poruku koju je vozač poslao na skill.