NOVI DAILY
IZMIJENITE SVOJU
POSLOVNU PERSPEKTIVU
Dostupno i
DAILY ŠASIJA KABINA

FURGON KOJI ĆE IZMIJENITI VAŠU POSLOVNU PERSPEKTIVU

Tako puno više od pukog teretnog vozila. Novi Daily furgon je konstruiran kako bi vam pomogao da vodite svoje poslovanje na održivi način i profitabilno.

Uz novi Daily furgon, tehnologija je u službi vozača: kada provodite većinu svog radnog dana za upravljačem, želite da uvjeti boravka u vozilu i iskustvo vožnje budu bez premca. Kroz svoju 40-godišnju povijest, Daily je neprestano činio poboljšanja, podižući vaše iskustvo boravka i vožnje na najviše grane u segmentu.

Novi Daily 2019

Novi Daily furgon je prigrlio povezivost kako bi otvorio vrata sasvim novog svijeta personaliziranih usluga pažljivo krojenih kako bi bile u skladu s vašim korištenjem vozila i vašim potrebama.

On je vaše kompletno prijevozno rješenje, krojeno za vaše poslovanje.

3 podatka o IVECO Daily furgonu

Potrošnja goriva i troškovi održavanja
Smanjenje do 10%
+
POTROŠNJA GORIVA I TROŠKOVI ODRŽAVANJA

UŠTEDA GORIVA DO 10% ZAHVALJUJUĆI DAILYJEVOJ VISOKOJ UČINKOVITOSTI

Motori na novom Dailyju se ističu malom potrošnjom goriva zahvaljujući uvođenju funkcija kao što su nova turbina s elektronički upravljanom promjenljivom geometrijom , ekskluzivne gume malog otpora kotrljanja, Super Eco klase A posebno konstruirane za Daily i sustav Start & Stop.


UŠTEDA DO 10% NA TROŠKOVIMA ODRŽAVANJA

Poboljšanje proizvoda i duži intervali zamjene ulja omogućavaju značajnu uštedu do 10% na troškovima održavanjau gradskoj vožnji.


Ukupna masa vozila
od 3,3 do 7,2 tone
+
UKUPNA MASA VOZILA
BESKONAČNE PRILIKE

Kakav god bio vaš posao, pronaći ćete savršeni Daily furgon za svoje poslovanje, zahvaljujući najširoj ponudi u segmentu.

Prilagodite svoj Daily kroz gotovo beskonačnu dostupnost karoserijskih rješenja i odaberite verziju koja zadovoljava vaše potrebe prijevoza: furgon, poluostakljeni furgon i ostakljeni furgon.

VANSEMI-WINDOWED VANWINDOWED VAN
IVECO Daily VanSemi-windowed VanWindowed Van
3.3 - 7 t3.3 - 5.2 t4.5 - 6.5 t

Zapremine teretnog prostora
do 19,6 m3
+
ZAPREMINE TERETNOG PROSTORA

Široka ponuda međuosovinskih razmaka, visina teretnog prostora i stražnjih prepusta rezultira ogromnim rasponom zapremina teretnog prostora.

Zapravo je Daily jedini furgon koji nudi zapreminu teretnog prostora od 7,3 m3 pa sve do jedinstvenih 19,6 m3.

daily-cargo-volumes
HIGH ROOF (H3)MEDIUM ROOF (H2)LOW ROOF (HI)
13.4 - 19.6 m310.8 - 17.5 m37.3 - 9 m3

NOSIVOSTI I ZAPREMINE TERETNOG PROSTORA

Puno prostora za vaše poslovanje
​​​​​​​​​​

SAVRŠENI FURGON ZA VAŠE POSLOVANJE

​Daily furgon je najprimjenljivije teretno vozilo u svojoj klasi. Kakav god bio vaš posao – gradska dostava s brojnim zaustavljanjima kao što je paketna distribucija ili dostava, ili prijevoz težih tereta kao što je posao selidbe namještaja – možete pronaći i prilagoditi Daily kako bi savršeno odgovarao vašim poslovnim potrebama.


Prevozite više tereta zahvaljujući izvrsnom prednjem ovjesu, koji povećava najveću nosivost. Možete računati na najveće dopušteno opterećenje prednje osovine od 1.900 kg na izvedbama od 3,5 tone koje se odlikuju lakšim i jačim ovjesom QUAD-LEAF, ili čak i na veće opterećenje, čak 2.700 kg, ako se odlučite za izvedbu s dvostrukim kotačima s ovjesom QUAD-TOR.


HEIGHT / LOAD VOLUME GROSS VEHICLE
WEIGHT (tons)
WHEELBASE
(mm)
VEHICLE
LENGTH (mm)
LOAD
COMPARTMENT
LENGTH (mm)
LOAD
COMPARTMENT
WIDTH (mm)
H1 (1545 mm)

Daily H1
H2 (1900 mm)

Daily H2
H3 (2100 mm)

Daily H3
MIN. MAX.
3000 5080 2610 1800 7.3 m3 3.3 3.5
3520 5600 3130 1800 9 m3 10.8 m3 3.3 5.2
3520 6000 3540 1800 12 m3 13.4 m3 3.3 5.2
4100 7170 4680 1800 16 m3 18 m3 3.5 7
4100 7540 5125 1800 17.5 m3 19.6 m3 3.5 7


​​​

NOVI DAILY VAN
Daily External 360°

Vrhunske performanse motora

Održivost I profitabilnost za vaše poslovanje
​​​

UŠTEDA GORIVA DO 10% ZAHVALJUJUĆI DAILYJEVOJ VISOKOJ UČINKOVITOSTI
Motori na novom Dailyju se ističu malom potrošnjom goriva zahvaljujući uvođenju funkcija kao što su nova turbina s elektronički upravljanom promjenljivom geometrijom , ekskluzivne gume malog otpora kotrljanja, Super Eco klase A posebno konstruirane za Daily i sustav Start & Stop.

UŠTEDA DO 10% NA TROŠKOVIMA ODRŽAVANJA
Poboljšanje proizvoda i duži intervali zamjene ulja omogućavaju značajnu uštedu do 10% na troškovima održavanja u gradskoj vožnji.

VRHUNSKE PERFORMANSE NA SVIM VRSTAMA POSLOVA
Daily furgon je slavan po svojoj velikoj ponudi motora, te jedini na tržištu nudi dva motora optimirana za vrhunske performanse na svim vrstama poslova.​


Odaberite motor
2.3-litre F1A engine Euro 6D Light Duty

COMMERCIAL NAME 120 140 160
POWER (hp) 116 (86 kW) 136 (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 320 350 380*
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUALAvailable in both light- and heavy-duty homologation with rated power ranging from 116 to 156 hp.

* 350 Nm with Manual Transmission
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


2.3-litre F1A engine Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 140 160
POWER  (hp) 136  (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 350 380
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUALe-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre F1C engine Heavy Duty

COMMERCIAL NAME 160 180 210
POWER (hp) 160* (119 kW) 180 (134 kW) 210 (156 kW)
TORQUE (Nm) 380 430 470
TURBO  VGT VGT e-VGT
GEARBOX MANUAL HI-MATIC /
MANUAL
HI-MATICOffered in 3 different power ratings with increased performance from 160* up to 210 hp.

* Only Chassis Cab Version
VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre F1C engine Heavy Duty CNG*

COMMERCIAL NAME NP
POWER (hp) 136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm) 350
TURBO  WG
GEARBOX HI-MATIC /
MANUAL* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.


UDOBNIJI I SIGURAN, UZ HI-MATIC

Budite koncentrirani na promet i uvjete na cesti dok HI-MATIC, prvi automatski mjenjač s 8 brzina, brine za ostalo. Uživajte u pogodnostima performansi, učinkovitosti i komfora Dailyja HI-MATIC zajedno s održivošću i niskim troškovima vlasništva IVECO-ve tehnologije Natural Power.

UDOBNIJI I SIGURAN, UZ<span style="color: #3466cd;"> HI-MATIC
</span>

Unutrašnjosti i iskustvo vožnje

Ukrcajte se, udobno je!
Tehnologija vama na raspolaganju
Lako manevriranje bez napora
Novi električni servo upravljač je vrlo precizan i ima sjajan odziv na vozačeve zahtjeve, smanjujući napor prilikom zakretanja te pružajući tako opuštajuće iskustvo vožnje. Osim toga, prigušuje vibracije i kompenzira klizanje i neravnotežu kotača, što pridonosi osjećaju odlične stabilnosti i kontrole. Možete uključiti i jedinstveni City Mode (program rada za gradsku vožnju) dodirom tipke radi dodatnog smanjenja napora kod zakretanja upravljača za čak 70% te uživati u vrhunskom užitku vožnje čak i u užurbanim ulicama gradskih središta.
Vrhunska udobnost vožnje i ergonomija
Cjelokupni mehanizam upravljača Dailyja je nanovo konstruiran kako bi vozač imao iskustvo vožnje kao u putničkom automobilu. Obruč upravljača možete podešavati po dubini i po visini i tako pronaći savršeni položaj za vožnju radi veće udobnosti i bolje ergonomije. Manji, multifunkcijski upravljač presvučen kožom vam pruža čitav niz funkcija nadohvat ruke te pruža puno više prostora za noge stvarajući tako još udobniju radnu okolinu. U slučaju prometnih gužvi, možete aktivirati sustav Queue Assist jednostavnim dodirom tipke. Stres prometnih čepova je postati stvar prošlosti!
Laka i jasna interakcija
Novi sklop zaslona u boji visoke rezolucije osigurava lako, intuitivno sučelje koje čini interakciju s vašim Dailyjem izuzetno jednostavnom, kao i pristup ključnim postavkama i informacijama, u stvarnom vremenu, koje su vam potrebne da biste izvukli sve najbolje od vašeg vozila.
Sigurnost i učinkovitost uz nadzor tlaka u gumama u stvarnom vremenu
Sustav nadzora tlaka u gumama (Tyre Pressure Monitoring System) prikazuje tlak u svakoj gumi, u stvarnom vremenu na ploči s instrumentima, kako biste osigurali optimalan tlak u gumama vašeg Dailyja u svakom trenutku. Time se postiže ne samo sigurnija vožnja, nego i manja potrošnja goriva. Daily je prvi furgon koji nudi ovu funkciju i za izvedbe s jednostrukim kotačima i za one s dvostrukim.
Hi-connect: novi sustav za informacije i zabavu
Daily se odlikuje sustavom za informacije i zabavu jednostavnim za korištenje sa zaslonom od 7’’, DAB radio uređajem, ocjenom načina vožnje (Driving Style Evaluation), glasovnim prepoznavanjem, navigacijskim sustavom TomTom® za automobile i kamione te prikazom slike sa stražnje kamere. Uz sustave Apple CarPlay i Android Auto™ možete vrlo lako unijeti svoj digitalni život u vozilo, jer vam ovi sustavi omogućavaju preslikavanje vašeg uređaja i uživanje u vašim aplikacijama u potpunoj sigurnosti tijekom vožnje.
LED visoke vidljivost
Nova potpuno LED svjetla značajno poboljšavaju vidljivost i uočavanje prepreka za 15% zahvaljujući oštrijem svjetlosnom snopu većeg dometa. Osim upečatljivog vizualnog dojma u izgledu vozila, dodatna pogodnost je i ušteda u pogledu ukupnog troška vlasništva jer LED svjetla imaju izuzetno dug radni vijek. Bez odvlačenja pažnje, bez napora.
Jednostavnost i praktičnost parkiranja
Nova električna parkirna kočnica se automatski uključuje kada parkirate vozilo, odnosno isključuje kada ste spremni krenuti. U uvjetima rada kao što je paketna dostava u gradu, s čestim zaustavljanjima, ne morate gubiti vrijeme na uključivanje i isključivanje parkirne kočnice. Ne samo da se time smanjuje zamor u ruci i nelagoda stalnog ponavljanja istog pokreta, nego se i poboljšava vaša produktivnost. Možete uštedjeti i do 5 sati mjesečno, što definitivno pridonosi vašoj profitabilnosti. Uklanjanjem ručice parkirne kočnice oslobađa se prostor u kabini, pa se slobodnije možete kretati kroz nju.
​​​​​​​​​​​​​​

Pomoć u vožnji i sigurnost

Uživajte u sigurnoj I bezbrižnoj vožnji

USREDOTOČITE SE NA SVOJ POSAO U POTPUNOJ SIGURNOSTI.

Daily FURGON Napredni sustav pomoći u vožnji smanjuju opasnost od nesreća na autocestama i na gradskim ulicama, pomažu vam u zahtjevnim situacijama i umanjuju napor u gustom prometu – pridonoseći kvaliteti obavljanja posla u kabini vozila kao i uspješnosti poslovanja.

Daily ADAS
Advanced Driver Assistance Systems
Usredotočite se na svoj posao u potpunoj sigurnosti. Daily FURGON Napredni sustav pomoći u vožnji smanjuju opasnost od nesreća na autocestama i na gradskim ulicama, pomažu vam u zahtjevnim situacijama i umanjuju napor u gustom prometu – pridonoseći kvaliteti obavljanja posla u kabini vozila kao i uspješnosti poslovanja.
City Brake PRO
Sustavi Advanced Emergency Braking System (AEBS) (Napredni sustav kočenja u nuždi) i City Brake PRO pridonose sigurnosti prepoznavanjem mogućeg sudara na cesti ispred vas i samostalnim kočenjem. U gustom prometu će vam pomoći da izbjegnete i sudare pri brzinama od svega 5 km/h.
Queue assist
U slučaju prometnih gužvi, možete aktivirati sustav Queue Assist jednostavnim dodirom tipke. Stres prometnih čepova je postati stvar prošlosti!
Prilagodljivi tempomat
Automatsko podešavanje brzine radi održavanja razmaka od vozila ispred vas
Proactive lane keeping assist
Ostanite u svom prometnom traku uz sustav proaktivne pomoći zadržavanja u traku (Proactive Lane Keeping Assist), koji nježno zakreće upravljač i vraća vas u središte prometnog traka ako odlutate u stranu.
Crosswind assist (pomoć kod bočnog vjetra)
Senzori ovog sustava aktiviraju kočnice na onoj strani vozila s koje dolazi udar vjetra, osiguravajući tako stabilnosti, a time i vašu sigurnost.
Sustav pomoćI pri spuštanju niz strminu I traction plus
Sustav pomoći pri spuštanju niz strminu (Hill Descent Control - HDC) održava stalnu brzinu na nizbrdici, a sustav Traction Plus pomaže u postizanju prianjanja na skliskom kolniku

povezivost i usluge

Poboljšana povezivost I usluge
​​​​​​​​ENHANCED CONNECTIVITY AND SERVICES
Na Dailyju, povezanost je puno više od pukog korištenja mobilnog uređaja u kabini. Ona omogućava cijeli niz usluga zahvaljujući kojima možemo proaktivnije i djelotvornije pružiti podršku vašem poslovanju, svodeći zastoje na najmanju mjeru, a povećavajući vašu produktivnost do maksimuma.

Povećano vrijeme na cesti izravnim povezivanjem s Ivecovim specijalistima koji će primati podatke u stvarnom vremenu na temelju čega mogu obavljati dijagnostiku i prepoznati moguće kvarove prije nego se pojave poduzimajući proaktivne postupke, smanjujući tako zastoje vozila.

Personalizirane usluge koje u potpunosti odgovaraju dnevnim aktivnostima vozila na temelju podataka u stvarnom vremenu koje vaš Daily šalje.

Optimirajte učinkovitost vašeg Dailyja u stvarnom vremenu putem portala MYDAILY analizom njegovih performansi, potrošnje goriva, pa čak i korištenja vozila.

Rješenja za upravljanje flotama će vam omogućiti smanjenje troškova uz bolje praćenje vozila i korištenje flote, izvještavanje o ponašanju vozača, naprednu dijagnostiku motora i izvještavanje o kilometraži u stvarnom vremenu.


Galerija

Daily odrađuje posao sa stilom