Iveco On - Care

Vodite brigu o svom vozaču dok ste na putu, pružajući mu posebne izvještaje usmjerene na potrošnju goriva, pritisak u gumama i njihov stil vožnje, kako biste optimizirali učinak vašeg vozila i sigurnost vozača na putu.

Smart Report

Primajte savjete o tome kako poboljšati stil vožnje
PAMETNI IZVJEŠTAJ

PAMETNI IZVJEŠTAJ

Mjesečni izvještaj o performansama vozila i vozača radi poboljšanja potrošnje goriva i optimizacije vozila uz praćenje profila zadatka.

Safe driving report

Budite oprezniji i sigurniji dok ste na putu
IZVJEŠTAJ O SIGURNOJ VOŽNJI

IZVJEŠTAJ O SIGURNOJ VOŽNJI

Zajedno sa Smart izvještajem i zahvaljujući Procjeni stila vožnje, sada ćete dobiti ovaj novi izvještaj koji će vam omogućiti da izmjerite svoju sigurnost na putu. Budite oprezniji i sigurniji dok ste na putu! Izvještaj o sigurnoj vožnji napravljen je isključivo za vas i ne naplaćuje se.

IVECO ON CUSTOMER PORTAL AND APP

Dinamično pratite potrošnju goriva i stil vožnje vašeg vozača
WEB-PORTAL MYIVECO i APLIKACIJA IVECO ON

WEB-PORTAL MYIVECO i APLIKACIJA IVECO ON

Pratite potrošnju goriva vozila i način vožnje radi poboljšanja performansi vaše flote. Uživajte u dinamičkom praćenju i mogućnosti uspoređivanja različitih podataka. Preuzmite aplikaciju MYIVECO iz trgovine Google Play ili App store da biste dobili više informacija!

Easy Way App

Pojednostavite svoj život na putu jednostavnim klikom
APLIKACIJA EASY WAY

APLIKACIJA EASY WAY

Pojednostavite svoj život u vozilu: kontrolirajte značajke u kabini i samo jednim klikom pozovite Assistance Non-Stop. Ili zatražite usluge pomoći na daljinu tijekom jednog od vašeg zaustavljanja. Preuzmite aplikaciju Easy Way i uživajte u doživljaju u novoj kabini!

IVECO ON
DAILY

Preuzmite brošuru

IVECO ON
WAY RANGE

Preuzmite brošuru