​IVECO: globalno podjetje

Z več kot 28.000 zaposlenimi je Iveco prisoten na vseh petih celinah: 27 tovarn v 16 državah sveta proizvaja vozila z inovativnimi tehnologijami, razvitimi v 6.

raziskovalnih centrih. Razvejana servisna mreža zagotavlja podporo na vseh geografskih področjih, kjer so vozila Iveco v uporabi.

Proizvodnja
Poteka s pomočjo naprednih tehnologij in metod z namenom razvoja visoko kvalitetnih izdelkov, ki pripomorejo k ideji tovarne kot človeku prijaznemu okolju.
Vse Ivecove tovarne izpolnjujejo norme ISO 9001.

Raziskovanje in Razvoj

Centri raziskovanja in razvoja so prisotni po vsem svetu in predstavljajo središče IVECOVIH investicij, namenjenih tehnologiji in izdelkom. Cilj investicij je razvoj in ponudba najboljših vozil z zmanjšanimi stroški upravljanja in visokimi standardi na področju varovanja okolja – velikokrat z najavo novih mednarodnih ekoloških določil.

Prodajna in servisna mreža

IVECO je prevzelo globalno distribucijsko in servisno strategijo, ki se s pomočjo več kot 2.000 distribucijskih centrov in 5.000 servisov razprostira na vseh petih kontinentih. Prav zaradi tega prisega na izkušene partnerje, ki strankam nudijo zanesljivost in profesionalnost.