​Iveco: globalno podjetje

Z več kot 28.000 zaposlenimi je Iveco prisoten na vseh petih celinah: 27 tovarn v 16 državah sveta proizvaja vozila z inovativnimi tehnologijami, razvitimi v 6.

raziskovalnih centrih. Razvejana servisna mreža zagotavlja podporo na vseh geografskih področjih, kjer so vozila Iveco v uporabi.

Proizvodnja
Poteka s pomočjo naprednih tehnologij in metod z namenom razvoja visoko kvalitetnih izdelkov, ki pripomorejo k ideji tovarne kot človeku prijaznemu okolju.
Vse Ivecove tovarne izpolnjujejo norme ISO 9001 - vision 2000 (obvladovanje sistemov kakovosti) in ISO 14000 (sistem za ravnanje z okoljem).

Raziskovanje in Razvoj

Centri raziskovanja in razvoja so prisotni po vsem svetu in predstavljajo središče Ivecovih investicij, namenjenih tehnologiji in izdelkom. Cilj investicij je razvoj in ponudba najboljših vozil z zmanjšanimi stroški upravljanja in visokimi standardi na področju varovanja okolja – velikokrat z najavo novih mednarodnih ekoloških določil.

Prodajna in servisna mreža

Iveco je prevzelo globalno distribucijsko in servisno strategijo, ki se s pomočjo več kot 2.000 distribucijskih centrov in 5.000 servisov razprostira na vseh petih kontinentih. Prav zaradi tega prisega na izkušene partnerje, ki strankam nudijo zanesljivost in profesionalnost.