Iveco: globalna tvrtka

​S preko 28.000 zaposlenih Iveco je zastupljen na svih pet kontinenata: 27 tvornica smještenih u 16 zemalja po cijelom svijetu proizvode vozila vrhunske tehnologije razvijene u 6 istraživačkih centara. Velika servisna mreža jamči našu podršku u svim zemljopisnim područjima u kojima Ivecova vozila rade.

Proizvodni pogoni

Primjenjuju najnapredniju tehnologiju i proizvodne postupke u izradi proizvoda uz visoke standarde kvalitete, a pri tome predstavljaju radnu okolinu po mjeri zaposlenika. Kao rezultat toga, svi pogoni su certificirani po normama ISO 9001:2000 (upravljanje kvalitetom) i ISO 14001 (upravljanje okolišem).


Istraživački i razvojni centri

Smješteni po cijelom svijetu, oni su fokus Ivecovog ulaganja u tehnologije i proizvode. Cilj ovih ulaganja je ponuditi tržištu vozila sve boljih performansi, niskih operativnih troškova i visokih standarda u zaštiti okoliša – u mnogim slučajevima postižući rezultate na razini međunarodnih propisa o zaštiti okoliša koji još nisu niti stupili na snagu.

Prodajna i servisna mreža

Iveco ima globalnu prodajnu i servisnu strukturu koja je proširena na pet kontinenata s preko 2.000 prodajnih mjesta i oko 5.000 servisa. Oslanja se na etablirane, stručne partnere koji stavljaju svoje poduzetničke vještine i profesionalnu stručnost na uslugu strankama.