Ivecovi materijali

Goriva i vozila na prirodni plin

Iveco je europski predvodnik na polju prijevoza s niskom emisijom štetnih plinova zahvaljujući sveobuhvatnoj, suvremenoj paleti teretnih vozila na prirodni plin.

Hibridna vozila

Riječ je o važnom tehnološkom napretku radi smanjenja potrošnje goriva i proširenja korištenja vozila na poslovima u gradovima.

Održiva mobilnost

Ivecova posvećenost zadovoljavanju zahtjeva u prijevozu trenutne generacije jamčeći da će i za sljedeće naraštaje biti u stanju činiti isto.

Koncept prijevoza

Smjernice za održivi prijevoz: eksperimentalno vozilo koje najavljuje poboljšanja na polju aerodinamike, potrošnje goriva, emisije štetnih plinova i sigurnosti, u stalnom nastojanju da poboljša produktivnost kombiniranog prijevoza.

Tehnologija SCR za EuroV

Radi zadovoljavanja zahtjeva norme EuroV za srednje teška i teška teretna vozila Iveco je usvojio sustav selektivne katalitičke redukcije (SCR), postupak koji potpuno eliminira emisiju dušičnih oksida, dodavanje kemijskog sredstva za redukciju (urea) u ispušne plinove uz prisutnost katalizatora. Ovom reakcijom se NOx pretvara u vodu i dušik.

Korporativna brošura

Iveco u 27 stranica: vrijednosti, misija i proizvodi jednog od najvećih globalnih proizvođača teretnih vozila na svijetu.

Naknadno poboljšanje vozila s Euro III

U kontekstu povećanja održivosti mobilnosti, Iveco je razvio sveobuhvatnu ponudu proizvoda koji mogu vaše vozilo poboljšati s norme Euro III na razinu Euro V i time ga uskladiti s važećim propisima.