Storitve za stranke

​Novi Eurocargo je veliko več kot vozilo : je popolna prevozna rešitev, ki zagotavlja popolno združljivost izdelka in storitev.
IVECO tesno sodeluje s kupci, saj ima široko razpredeno mrežo strokovnjakov, ki poznajo zahteve transportne industrije in skrbijo za tržni delež družbe. Delavnice IVECO zagotavljajo kakovost proizvajalca v kombinaciji z izurjenimi mehaniki, ki Eurocargo poznajo tako kot nihče drug.


STORITVE ZA STRANKE 

ELEMENTS SO pogodbe o vzdrževanju in popravilih s podpornimi programi po meri, ki zagotavljajo, da vaše vozilo deluje brezhibno in ohrani svojo vrednost skozi čas. Vsak paket se lahko sestavi glede na zahteve in naloge stranke in vam tako zagotavlja storitev po vaši meri.


ASSISTANCE NON-STOP

 

E' je služba za pomoč na cesti, ki vam pomaga nadaljevati pot. Zadostuje preprost telefonski klic. Na klice odgovarjajo v 10 jezikih, 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Center IVECO za stike s strankami se obrne na najbližji servis IVECO, ki vam pomaga nadaljevati pot z vašim vozilom.

 


EXPERT CENTER

E' je center storitev na daljavo za vsa vozila IVECO. Posebna orodja za diagnostiko in popravila, kot je E.A.S.Y. in njegov pribor, zagotavljajo učinkovit in hiter odziv, celo ko je potrebna pomoč na daljavo.


IVECO GENUINE PARTS

E' je linija originalnih nadomestnih delov, ki ščitijo vozila Eurocargo na dolgi rok in ohranjajo njihovo optimalno zmogljivost ter učinkovitost. IVECO se zaveda, kako dragocen je vaš čas. Zato je vzpostavil učinkovit sistem za nabavo in distribucijo vrhunskih originalnih delov, ki zagotavlja celovito zalaganje pooblaščene servisne mreže z vsakodnevno, neprekinjeno dostavo po vsej Evropi.


Z linijo dodatne opreme IVECO ACCESSORIES svoje vozilo lahko opremite po meri z novimi funkcijami za izboljšanje njegove tehnologije, oblike, varnosti in udobja. Katalog dodatne opreme ponuja široko paleto izdelkov, ki bodo zadovoljili vse vaše praktične, slogovne in aerodinamične zahteve.


 

IVECO MERCHANDISING ponuja široko paleto izdelkov tako za delo kot prosti čas: od oblačil in dodatne opreme do modelčkov lahkih, srednjih in težkih tovornih vozil. Če želite slog blagovne znamke IVECO deliti s svojo družino in prijatelji, si oglejte katalog nawww.ivecostore.com.

 

IVECO CAPITAL je naša blagovna znamka, namenjena finančnim storitvam; v sodelovanju z BNP-Paribas Leasing Solutions ponujamo celovito paleto finančnih storitev ter možnosti najema vozil in lizinga, ki krijejo vse stroške vzdrževanja in popravil, zavarovanja in podaljšane garancije. Vsi naši finančni programi, ki se lahko prilagodijo potrebam kupca, so na voljo za vse vrste vozil – nova, rabljena in celo opremljena vozila. IVECO CAPITAL pomaga strankam izbrati prave finančne produkte glede na gospodarske in davčne potrebe njihovega podjetja. Več informacij je na voljo pri pooblaščenih trgovcih IVECO.

Novi Eurocargo
Katalog